Şimdi Ara

Askerliğini Tecil Ettirmek İsteyenler(Tecil İçin Şartlar,Gerekenler) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.528
Cevap
35
Favori
675.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    Celp dönemin yaklaştığı için bilgilendirme kağıdı nüfusta kayıtlı olduğun ikamete gelmiştir. Mayıs celp dönemi gelmiş sana sanırım. Mayıs ayına kadar gidip tecil ettirirsen bir sorun olmaz.

    Askerlik alma işlemlerinde doğduğun yıl önemli sadece aya bakılmıyor. Kütüğe göre de celp dönemlerine paylaştırıyorlar.

    Tamamdır hocam çok sağolasın. Son olarak, askeri şubeye giderken hangi evrakları götürmem gerek yanımda?
  • Dodgers kullanıcısına yanıt
    Lise diplomanın aslı, lise diplomanın arka önlü 2 fotokopisi ve kimliğin yeterli.
  • şimdi ben lise muzunuyum 97 liyim haziran ayinda doğdum ben askerlik geldikten sonra kac yıl tecilleyebiloyorum okul vs yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meraba arkadaşlar ben onlisans mezunuyum okul 2017 e kadar tecil ettirdi ve bana dun asker kacagi olarak aranmaktasiniz diyo buna bi aciklik getirebilir misinz yaa yardiminiz icin simdiden teşekürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali0123 -- 27 Mart 2016; 23:06:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 gün sonra 19 yaşına giriyorum. Aöl'de 136 kredim var tecil ettirmek istiyorum dönemim 12 olduğu için. Merak ettiğim konu tecil ettiğim süre içerisinde mezun olursam tekrar diplomayı alıp gitmem mi lazım? Yoksa tecil devam mı edecek bu süre içerisinde?
  • Arkadaşlar benim bir sorum var biraz ilginç bir durum gibi. Daha önce bir universitenin hazirliginda basariz olup okulla iliskim kesildi aradan bi sure gecince eve yoklama kagidi geldi apar topar askeriyeye gidip tecil islemi yaptirdim bu sure icerisinde. 2 yillik bir tecil vermislerdi o zaman diye hatirliyorum. Tabi yaklasik 6 ay sonra yeniden universiteye basladim ve suan mezun olmak uzereyim. Yuksek lisansa baslayana kadar aradan bir sure gecebilir 6 ay kadar benim askerlik tecil hakkim var midir? Yoksa ben bu hakki daha onceki donemde kullanmis mi oluyorum? Son olarak 180 boy 115kg ile muaf durumuda olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 28.07.2016 tarihinde askerlik sınıflandırmam yapılacak ben meb de öğretmenim ve ek a kullanmadım ağustosta askerim yani fakat bu yaz evleneceğim nikah ile kasım celbine kalabilirmiyim eğerki kalabiliyorsam nikahı ne zaman hangi tarihte yapmalıyım?
  • Beyler 94 lüyüm. 2013 de galiba ilk tecilimi yaptim. 31.12.16 da bitiyor yani bu sene sonu. Şuan 2 yillik bir okulda son siniftayim. Belki 1 dönem uzar ya da uzamaz. Şimdi gitsem ne kadar daha tecil ettirebilirim ? 4 yilliga geçeceğim ama belki bu sene gecmeye bilirim okulun uzama durumundan dolayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler arkadaşlar 1992 dogumluyum ve aof 2. Sınıftayım 2 yıllık bölümdeyim ve alttan dersim falan var yani bu yıl yada diğer yıl okul zor biter gibi. 31.12.2016 ya kadar tecil liyi ama geçen hafta askeriye kağıt yollamış eve ve benim bişey yapmam gerekirmi yoksa okul halledicek mi bilginiz varmı çevreme sordum kimi aof den kağıt al git askerlik şubeye diyor kimi diyor gerek yok onlar halleder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler suan tecilim var okuldan kaydi sildirip ahmet yeseviye gececegim fakat ogrenci islerine mesaj yazdim dediklerine gore yuksek lisansda ne kadar sure tecil aldiysaniz ondan fazla alamazsiniz dedi. yuksek lisans alanlari ayni alan diyor.
  • Merhaba, 1987 doğumluyum ve 2012 yılında üniversiteye kaydımı yaptırdım. O dönem askerliğim için 2 seçenek sunuldu ve bende 2016 yılına kadar 29 yaşına kadar tecil ettirme hakkımı kullandım ! Şuan üniversite de 4. senem bitti ve okulum uzadı. Okulumun devam ettiği sürece askere alınma durumum nedir ? Ne kadar süre daha tecil ettirme olanağım oluyor bu durumda ?
  • 95 doğumluyum yoklama kaçağı olduguma dair mesaj gelmişti bir kaç ay önce bu yıl üniversite sınavına girdim 2 yıllık tercih hakkımı kullanmak yüksek lisans okucam ama yoklama kaçağı para cezasını ödeyip tecil yaptirabilirmiyim yoksa öğrenci olana kadar beklemelemiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 ağustosuna kadar tecilliydim ama kasım celbine başvuracam

    bu nedir arkadaş herkes askerlik soruyor iş başvurularında. ne olurdu yani 1 sene çalıştırsanız
  • Arkadaşlar merhaba,

    Haziran 2016 mezunuyum. Bugüne kadar hiç askerlik şubeye gitmedim edevlet'ten sorgulattığımda: "31/12/2017 TARIHINE KADAR ASKERLIK ISLEMLERI YÖNÜNDEN BIR SAKINCASI YOKTUR." yazıyor, normalde bildiğim kadarıyla 31/07/2018'e kadar yazması gerekiyor. Sanırım bu 31 Aralık 2017'yi okulum bildirdi ve benim bunu 31 Temmuz 2018'e uzatmam için bizzat şubeye gitmem gerekiyor. Benim size sorum ise şu an edevlet'te 31/12/2017 yazması tamamiyle normal bir durum mudur?
  • Arkadaşlar herkese merhaba bir sorum olacak. Ben 17 haziranda askerlik şubesinden durum belgesi aldım kasım 2016 celp olarak görünmekteyim ve aşağıdaki yükümlünün 30.09.2016 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası yoktur yazmakta. Ama bir edevlete bakayım dedim dün ki ne göreyim. Sınıf ve tertibat bekliyor yazmakta ve yukarıda bahsettiğim tarih 29.07.2016 görünüyor bu tarih nasıl öne geldi edevleti mi dikkate alacağım elimdeki belgeyi mi işin kötüsü 22 ağustosta ylsansa kaydolamayacak mıyım ?
  • Merhaba,
    Benim yüksek lisansa kaydım var. 2018 aralık'a kadar tecilliyim. Fakat Kasım döneminde gitmeyi düşünüyorum. 31 Ağustos'a kadar başvurmam mı gerekiyor?
    Bir de tecili bozmak için ekstra bir şey yapmak lazım mı yoksa direk askerlik şubesine ben sonraki dönem gitmek istiyorum dediğimizde kayda alıyorlar mı?
    Bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
  • Arkadaşlar merhaba birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim. Lise mezunu 2014 haziran.
    1-3 yıllık tecil için 15/06/2017 olması gerekmiyor mu ?
    2-Eğer bu tarihi geçersek ne olur ?
    3-12 Mart 2017 tarihinden ygs girip temmuz-haziran-ağustos zamanı tercih verip yerleşirsen bir sorun olur mu ?
    ceza falan gelir mi ? (118tl) 1 yıla kadar ?
    4-e-devlette 12/12/2016 tarihine kadar askerlikle sakıncası yoktur diyor.
    5-Şimdi mi üniversite tercihi yapmak zorunda mı ?Sınava gelecek yıl tekrar hazırlanmak istiyor bir arkadaşım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metton -- 2 Ağustos 2016; 19:35:49 >
  • Merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık üni. uzattım 90 doğumluyum 2013 2014 yılları arasında okula kayıt yaptıramadım maddi sorunlardan dolayı ben burda yoklama kaçağı durumuna düşmüşüm bu yılda sınava girdim açıktan işletme okumak istedim baktım okul bitmiyor geçtiğimiz günlerde okula kayıt yaptıracam askerlik durum belgesi istediler bende şubeyi aradım o zaman öğrendim durumumu erteleyemezsin dendi şimdi benim tecil etme hakkım varmı o yıl kayıt yenilemediğimden dolayı 2 yıl kendileri tecil etmiş bu yılda kaçak durumuna düşmüşüm gelip tebligatı imzalamam istendi bu süreçte tecil hakkım varmı 2 yıl daha lazım bana sonra alsalarda sıkıntı değil bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  • berkay1710 B kullanıcısına yanıt
    Olsaydı onlar yaparlardı zaten. Ne yazık ki erteleme şansınız yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.