Şimdi Ara

facebookta sizin pfofilinize bakanları farkedebiliyoruz mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
17.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadaş demişti de profilinize veya resminize bakanları görüyorum diye bu mumkun mu

• benim bildiğim kadarıyla o tarz uygulamalar var facebookun içinde
    ama çalıştığını zannetmiyorum kafasına göre sallıyo
  • yok galiba böyle bişey
  • öle bişy war ama denildii gibi sallıo gbi bişi
  • yok baba imkansız görmeniz! hiçbir uygulama görmenizi sağlamaz. yok kim silmiş, kim engellemiş, kim geziyor hiçbiri çalışmaz. hesabınıza facebook' a ait olmayan hiçbir uygulamayı eklemeyin zira bu uygulamaları geliştiren üçüncü kişiler profilinizi bir arkadaşınız gibi görebiliyor. Ben de bunu merak ettiğim için Facebook'a mail gönderdim bunları sordum. Aynen dediklerim geçerli.
  • Görebiliyorsun profilini ziyaret edenleri bizzat başka hesabla denendi en azından yüzde 70 de olsa tutuyor
  • O tür uygulamalar iki tarafta da olmalı. Yani biri profilinize baktı diyelim, eğer sizde bulunan kimbakmış tarzı uygulama onda yüklü değilse, uygulama göstermiyor. Ancak bakan kişide de aynı uygulama yüklüyse gösterebiliyor. gereksiz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir Ara Vardı %70 Sallıyordu Program. Htrladığım Kadarıyla Program Kaldırılmıştı
  • Ben bu yüzden hiç bir eklenti kullanmıyorum. O kimbakmış davaları iki tarafta da olmalı. İstedikleri kadar eklesinler. Bende olmayınca kime baktığımı göremiyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: FatalERROR!

Ben bu yüzden hiç bir eklenti kullanmıyorum. O kimbakmış davaları iki tarafta da olmalı. İstedikleri kadar eklesinler. Bende olmayınca kime baktığımı göremiyorlar

o tarz uygulamalarda profilini ziyaret etmeseler bile kendi profillerini güncelledikleri zaman da sanki senin profilinde dolaşmışlar gibi uyarı veriyo çok saçma
  • çok karışık şu facebook
  • quote:

Orjinalden alıntı: adizman

çok karışık şu facebook

amele doldu zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: özH@N

o tarz uygulamalarda profilini ziyaret etmeseler bile kendi profillerini güncelledikleri zaman da sanki senin profilinde dolaşmışlar gibi uyarı veriyo çok saçma

olay tamamen bundan ibaret zaten...o size bakanlar die gösterdikleri liste recently updated..yani kendini yeni güncellemiş olanların listesi karşılaştırın bire bir o...

kim bakmış..kim gezmiş külliyen yalan .. kaldı ki bu ilk cıktıklarında farkedildi hatta kim bakmış yalanı die gruplar fln acıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuhi -- 28 Mayıs 2008; 10:54:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.