Şimdi Ara

Seat İbiza / Toyota Auris / Peugeot 208 Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet; arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu modeller arasında kaldım. 48.000 ₺ ye kadar bir araç bakıyorum. Daha çok yüksek model düşük km bir araç baktığım icin benzinli tercihimdir. Bu 3 model arasından hangisini tavsiye edersiniz? Herhangi bir durumda elden çıkarmak isteyebileceğim icin piyasa durumu da iyi olan bir model seçmek istiyorum.

    Örneğin belirttiğim fiyatta 2016 model 5.000 kmde araç bulabiliyorum, Auris'te ise 2014 model 20-30.000 kmde araçlar denk geliyor. Sizlerin de fikirlerinizi almak isterim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • 3 araçtan da, şirketteki arkadaşlarımda var ve herbirine haftada en az bir kere binerim.

    Auris:

    Auris'in segment farkını ilk binişte hissedersiniz. Bu anlamda Auris diğer ikisinden öndedir.
    Arkadaşımdaki Auris'te Prince marka lpg kiti mevcut ve hiç sorun çıkarmadığını ya da performans kaybı yaşatmadığını söylüyor.

    Ibiza:

    Arkadaşımdaki Ibiza 1.2 değil, 1.0 olan model diye hatırlıyorum. Motor kesinlikle o araç için yeterli, tabii ki ekstrem beklentileriniz yoksa. Araçta lpg kiti yok ve sahibi olan bayan arkadaşım aracı devamlı şehir içinde ve agresif kullanıyor ve buna rağmen aracın tüketim ortalaması 8 litrenin altında.

    208:

    Arkadaşımdaki 208 dizel ve 1.6 e-hdi motora sahip. Aralarındaki en zevkli sürüş bu araçta ama tabii ki sizin seçeneğiniz atmosferik olacağı için farklı bir motordan bahsediyorum. Kişisel görüşüm, 208'in malzeme kalitesinin Ibiza'dan daha üstün olduğu yönündedir. Ama eğer ki aile iseniz, 208'in bagajı canınızı sıkabilir çünkü ben bagaja orta büyüklükte bir bebek arabasını bile sığdıramamıştım.

    Sonuç olarak, artık kötü otomobil üretilmiyor. Önemli olan beklentileri doğru belirleyip, seçenekleri ona göre incelemektir. Eğer ki aileyseniz, Auris diğer iki seçenekten önde olabilecek bir araçtır. Eğer ki bekarsanız ya da ufukta çocuk gözükmüyorsa, ben olsam 208'i tercih ederim. Ibiza ise, biraz gönül işi gibi duruyor. Yani VW grubundan bir otomobilin muadillerinden daha iyi olduğu hissine sahipseniz, Ibiza alın gitsin.
  • 3ü Arasından Auris alınır, c segmenti neticede. LPG ile uyumu sayesinde gayet ekonomik gezebilirsiniz fakat 1.33 motorlu o kasadan performans beklentiniz olmasın, yokuşlarda vitesi 6dan 4'e 3'e almayı göze alın.

    Diğer seçeneklerinizden olan Ibiza'nın 2.eli 208'den daha hareketlidir.

    Fakat 208'de Ibiza'dan daha kaliteli bir otomobildir, + arka diz mesafesi daha geniştir.

    Eğer ileride kolay satmak istiyorsanız alternatif olarak Polo'yu da düşünebilirsiniz.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-boyasiz-2014-1.2-tsi-bluemotion-424613779/detay
    https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-volkswagen-polo-1-2-tsi-comfortline/nokta-hatasiz-cok-temiz/6701935



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 5 Mayıs 2017; 15:10:52 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.