< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Diğerleri B, Auris C Segmenti. Auris her yönden daha üstün bir araç diğerlerine göre.
|
3 araçtan da, şirketteki arkadaşlarımda var ve herbirine haftada en az bir kere binerim.
Auris: Auris'in segment farkını ilk binişte hissedersiniz. Bu anlamda Auris diğer ikisinden öndedir. Arkadaşımdaki Auris'te Prince marka lpg kiti mevcut ve hiç sorun çıkarmadığını ya da performans kaybı yaşatmadığını söylüyor. Ibiza: Arkadaşımdaki Ibiza 1.2 değil, 1.0 olan model diye hatırlıyorum. Motor kesinlikle o araç için yeterli, tabii ki ekstrem beklentileriniz yoksa. Araçta lpg kiti yok ve sahibi olan bayan arkadaşım aracı devamlı şehir içinde ve agresif kullanıyor ve buna rağmen aracın tüketim ortalaması 8 litrenin altında. 208: Arkadaşımdaki 208 dizel ve 1.6 e-hdi motora sahip. Aralarındaki en zevkli sürüş bu araçta ama tabii ki sizin seçeneğiniz atmosferik olacağı için farklı bir motordan bahsediyorum. Kişisel görüşüm, 208'in malzeme kalitesinin Ibiza'dan daha üstün olduğu yönündedir. Ama eğer ki aile iseniz, 208'in bagajı canınızı sıkabilir çünkü ben bagaja orta büyüklükte bir bebek arabasını bile sığdıramamıştım. Sonuç olarak, artık kötü otomobil üretilmiyor. Önemli olan beklentileri doğru belirleyip, seçenekleri ona göre incelemektir. Eğer ki aileyseniz, Auris diğer iki seçenekten önde olabilecek bir araçtır. Eğer ki bekarsanız ya da ufukta çocuk gözükmüyorsa, ben olsam 208'i tercih ederim. Ibiza ise, biraz gönül işi gibi duruyor. Yani VW grubundan bir otomobilin muadillerinden daha iyi olduğu hissine sahipseniz, Ibiza alın gitsin. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parol. -- 5 Mayıs 2017; 14:34:19 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 5 Mayıs 2017; 15:10:52 > |
|