Şimdi Ara

Hepsiburada REZİLLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen cuma indirim olduğu zaman sistemi sipariş ettim bunlardan cosair spec-02 vardı bide liste de bana gönderdikleri ürün çamaşır deterjanı ürünü teslim almayıp iade ettim kargoya tekrar sonrasında aradım hepsiburadayı ürünü gönderemeyeceklerini söyleyip para iadesi teklif ettiler şaka gibi bir site bir daha burdan hiç bir şekilde alışveriş yapmam ve yakınlarıma yaptırmam.akşam eve gidince fotoları ekleyeceğim.

Edit : 2 parça daha ürün vardı.onları da iptal ettim.

Edit 2 : Resimleri atıyorum.

Hepsiburada REZİLLİĞİHepsiburada REZİLLİĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ka2an -- 30 Kasım 2016; 19:29:27 >

• Merakla bekliyorum. Bende geçen cuma kasa topladım ama parçalar hala elime ulaşmadı.
  • valla geçmiş olsun..merkla bekliyorum sonuçları...
  • Takip. Pesine birakmayin hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haydaa benim üründe kargoda ürün teslim edilemedi yazıyor aradım hava şartlarından dolayı getiremedik dediler yarını beklıyoruz bakalım.
  • Her alisverisimi hepsiburadadan yapiyorum 0 sorun 5 liralik urunu sorgusuz sualsiz iade aliyor paranizi ayni gun yatiriyorlar ilgili ve iyi bir firma

Gittigidiyor ve hepsiburada candir zaten gerekeni yapip paranizi iade etmisler ayni urunu tekrar siparis etmeniz gerek sadece abartacak bir durum gormedim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Her alisverisimi hepsiburadadan yapiyorum 0 sorun 5 liralik urunu sorgusuz sualsiz iade aliyor paranizi ayni gun yatiriyorlar ilgili ve iyi bir firma

Gittigidiyor ve hepsiburada candir zaten gerekeni yapip paranizi iade etmisler ayni urunu tekrar siparis etmeniz gerek sadece abartacak bir durum gormedim ben

Siz hiç hepsiburada müşteri hizmetlerini aradınız ve konuştunuz mu ? papağan gibi sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorlar.paraya gelince bakalım bizim para ne zaman yatmış olacak akşam eve gidince inceleyeceğim.ürün iadesi hususunda ise bana zaten deseler ki ürün yanlış paketlenmiş yanlış paket gelince doğru ürünü göndereceğiz hiç bir sıkıntı yok ortada.ama kendilerini uyanık zannediyorlar black friday de ürün indirimde iken aldığım ürünü şimdi ki fiyatından ekstra para vererek alabileceğimi söylüyorlar bu mantıklı mı sizce ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarambaKarambita*

Haydaa benim üründe kargoda ürün teslim edilemedi yazıyor aradım hava şartlarından dolayı getiremedik dediler yarını beklıyoruz bakalım.

Görende kar yağdı yollar kapandı sanır. Alt tarafı yağmur yağdı ne var bunda teslim yapamayacak. Kaba etimizi kaldırıp getirmiyoruz demiyorlar hava şartları diyorlar.
  • Tihilu kullanıcısına yanıt
    aynen oyle bende anlamadım alt tarafı yağmur yağdı resmen bahane arıyolar çalışmamak için nasıl iş anlamadım.
  • resimler eklendi.
  • Benim Black friday'den aldığım ürünlerden biri geldi daha.
    Black friday olayını tam olarak beceremedi kanımca.
    Geç gelen ürün telafisi olarak 1 hafta kullanımlı 20 tl like hediye çeki yolladılar.
    Diğer ürünlerimin hiç biri gelmedi.
    Ve adresime bakan Yurtiçi kargo şubesi farklı gönderilen yurtiçi kargo şubesi farklı bide onların birbirine ürünleri iletmesinden kaynaklı 1 gün daha geç geliyor ürünlerim. Müşteri hizmetlerine bunu yazdığımda benim adresimin baktığı şubeye gönderim yapın bir gün daha geçikiyor dediğimde de cevapları çok profesyonelce SİSTEM BU ŞEKİLDE YÖNLENDİRİYOR. Demek ki sistemin yanlış kardeşim bunu düzeltmen gerekiyor dedim cevap gelmedi daha. Daha önce yaptığım alışverişlerde sorun yaşamamıştım ama bu sefer beni baya yanılttı diğer parçalarda gelince tekrar yazıcam.
  • Geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hb aslında iyi bir firma kendilerinden baya bir alışveriş yaptım gerek iade konusunda, gerek ödeme konularında, gerek ürünlerin gönderimi ile alakalı öyle çok ciddi problem yaşamadım. böyle bir şey yapmaları çok tuhaf üstüne deterjan göndermeleri falan hb'ye yakışmamış
  • Ben aynı gün içinde sipariş iptali yaptım ancak para iadesi gerçekleşmedi 25 kasımda sipariş gecmistim. Firmada mi sorun var banka da mı sorun var anlayamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 kasım gecesi günü akşamı hb'nin sistemleri rezalet durumdaydı ne ödeme sayfası açıldı. ne sipariş sayfası normaldir. müşteri temsilcisi ile direk görüş. sıkıntı olmasa o tarihden bu yana çokdan iade yapılırdı
  • Türkiyeden ürün alınmaz.dolar ile yarışa girerse firmalar bende yurtdışından alırım.

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerine ileti attım bakalım. Ne cevap verecekler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, benim EFSANE CUMA adı altında yaptıkları fiyaskodan tedarik sürecinde bekleyen 2 adet ürünüm iptal edildi. Daha yeni oldu bu olay.. Ne kadar uzun bir süre beklediğimi duyanlar olsun istedim ve buraya yazıyorum. Bekelmenin karşılığı ise ürün iptali. Paramız işletiliyor bir süre boyunca ve ürünler azımsanmayacak oranda iptal ediliyorlar. Tüketiciye bu kadar saygısızlık olmaz. Çok yüksek indirimler yaparak ürünleri müşteri gözünde cazip hale getirtip satıyorlar.. Gerek kendi dükkanlarından olsun.. Gerekse diğer pazar dükkanlarından.. ve ürünlerin bir kısmı iptal oluyor.. Milyonlarca müşterisi var bu adamların( hala var mı?) Milyon kişide 50.000-100.000 insana bunu yapsalar ve parasını askıda iken işletseler.. Ne büyük bir kar elde ediyor olmalılar.. Öyle değil mi? Yok mu devletimizin buna bir çaresi? Mağduruz.. Her zaman ki gibi.. Bu arada ek bir not.. EFSANE CUMA dedikleri şey, yabancılarda BLACK FRIDAY adı altında olan bir indirim günü. Yani Kara CUMA.. Bizim mübarek Cuma günümüzü karalamak için bilinç altında oluşturulan bir kavram. Onu tükçeleştirir iken EFSANE CUMA yapmışlar.. Bunu da ayrıca belirtmek istedim.

• HB da da rezillik bitmez arkadaş, kız arkadaşıma hediye aldım fatura adresi ve teslimat adresi farklıyken faturayı kıza yollamışlar. 3 gün 5 gün geçse daha iyiydi cidden kıza sana şu kadara hediye aldım der gibi oldu rezalet tam anlamıyla
  • Uzun süredir kolay kolay Türkiyedeki firmaları kullanmıyorum amazondan alıyorum Maksimum 10 Günde geliyor genelde 6-7 Gün sürüyor garanti olayı bile ürün yurtdışına gitmesine ragmen çok daha hızlı ilerliyor geçen sene bozulan corsaır psum servisten 9 Günde gelmişti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.