Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.887
Cevap
367
Favori
2.362.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    San Francisco Chestnut Street 2-3 hafta önce öyle bir sıra vardı ki. Sıra geldiğinde iphone 8 çıkar diye beklenmezdi. Kısaca senin için kimse o sırayı beklemez sanırsam, Sen bile beklemezsin kendin için. birinin pasaportuna işletirsen 100-150 harç verirsin sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulû

Kredi kartı.

Gece 1 de havale yaptım ;ama gördüm ki havale onaylanma süreci çok uzun sürecek . Sabah 8 gibi de kredi kartıyla aldım .

Havale ödemesi Apple tarafından onaylanınca da havaleyi iptal edeceğim.

bende havale ile aldım bakalım ne kadar süecek elimde 6s var o yüzden çok acele etmedim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 32gb olanların okuma ve yazma hızı 8kata yakın düşükmüş 128 ve 256'ya göre.Buna takıldım plus 32 alacaktım sırf bundan dolayı 7 128 alacağım sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

Bu yeni home tuşunda fiziksel olarak eskisi gibi basma var mı? Yoksa dokunmatik gibi mi?

Telefon açılışa hazırlanırken üç seçenek sunuyor size.Kişisel olarak size hangi seçenek uyarsa onu seçiyorsunuz.Bu seçenekler home tuşunun titreşimini/hissiyatını sunuyor.Örneğin ben 2 numarayı seçtim.Çok hafif içine çöküyor o kadar.

• Yazılanları okuyunca sanırsın 2 gün satılıp tedavülden kalkacak,3 gün sonra her yerde zilyon tane olur,kasmayın bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Şuan şarjda benim cihazda fazla kullanmadım ama kesinlike katılıyorum. Home tuşu efsane olmuş ve daha kolay. Benim ayarım 2'de sizin kaçta?

Birde streo hoparlör ile dinlerken ekran bariz titriyor biraz sizdede öyle mi?

Hocam senin için denedim stereo hoparlör ekranı bayağı bayağı titretiyor.Hoöe tuşu ayarım "2" de.

• ucaydam U kullanıcısına yanıt
    2400 den aşşağıya mâl olur
  • Ruhumun kullanıcısına yanıt
    Başka bir arkadaş içe çökme olmuyor diye yazdı, sanırım hissedilmeyecek kadar az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FthK.

O sarımtraklık can sıkıcı bir durum. Hiç sevmiyorum öyle ekranları daha sıcak renkler daha gerçekçi diyorlar ama soluk gibi duruyor. Ancak dediğim gibi panel tedarikçileri farklıysa ki öyledir. Farklı tonları görmek mümkün. Ben 6s te 5 farklı çeşit tonda ekran gördüm çünkü hiç abartısız....ips ekranların hepsinde bu durumun olduğu söyleniyor o yüzden standartlık için kesinlikle OLED ekran...

kesinlikle iphone 6 ve 6s e göre bariz bi sarımtıraklık var.
  • Canlı destek açıldı havale işini soralım beyler
  • Hoparlörler bayağı iyi her bildirimde korkuyorum 4-5 kademede bile o kadar yüksek çıkıyor ki
    Yeni home tuşu güzel olmuş beğendim ben. Eskisi çok hassastı hemen bozulacak gibi hissettiriyodu. Yalnız bende fotoğraf çekerken ses çıkmıyor sessizde olmamasına rağmen onu çözemedim.

Edit: Live Photo açıkken ses çıkmıyormuş kapatınca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinwheel -- 14 Ekim 2016; 16:39:14 >
  • Vatan dan aradılar şimdi cihaz gelmiş sonun da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Chattekilerin bizden 1 gram fazla bildikleri bir sey yok. Sanirim okuma yazma bilmeyenler icin siparis olusturmaya yardim edebiliyorlar sadece.

• KAEC kullanıcısına yanıt
    Sordum satis sonrasi departmani ile görüşün diye bilgi verdiler.

• TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    Bir bağlanabilsem ağzıma ne gelirse sayıcam şimdi.

Sabahtan beri chat kapalıydı yatmak için mi maaş alıyor bunlar
  • Arkadaslar turkcell harici cihazi kolayca bulmamiz mumkunmu yoksa tam stok saglanamadi mi konuya uzak kaldimda

• quote:

Orijinalden alıntı: sa_vas

Vatan dan aradılar şimdi cihaz gelmiş sonun da

Hayırlı olsun cihaz neydi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: FthK.

Tanıtımda ekranın %25 daha parlak olduğunu söylemişlerdi. Oled ekrana geçse de artık ekranda bir standartlığa kavuşsa. Bir de daha önceki modellerde se 6s dahil ekran her telefonda aynı parlaklıkta değil. Bu panel tedarikçilerinin farklı olmasından dolayı öyle bir şey denk gelmiş olabilir mi size acaba ?

Oledin parlaklikla alakasi yok, ips ekranlar cok daha parlak olede gore. Renklerin canli gorunmesinden bahsediyosun sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Dostum jet black ciddi manada bekletecektir, yanlış anlama yurt dışında da bu durum çok ciddi problem, hani 7s in konuşulmaya başlandığı bir dönemde jet black olsun diye 7 almak da seni memnun etmeyecektir,etmemeli o nedenle cihazının keyfini çıkar özellikle almış kenara geçmişken. Jet black mat siyaha göre çok daha fazla tozu ve el izini belli ediyor bu tüm güzelliğine gölge düşürüyor, bu cihazı alıp kılıfa koymak da küfür gibi o nedenle iyi düşünmek lazım.

valla bilmiyorum baya kararsızım

dediğiniz gibi oldukça fazla parmak izi bırakıyor, ama alırsamda cevahirde sağlam bir kaplamacı var arkadaş yaptırmış ön arka yan koruyucu, telefonun güzelliğini kapatmıyor

ben zaten bikaç gün anca beklerim yoksa çok bekleyeceğimi düşünmüyorum

• Havalede durum değişiyor. Talep çok yoğun olduğu için mümkün olduğu kadar ödemenizi hızlı gerçekleştirmenizi tavsiye ederim. Ödeme onayınız alındıktan sonra siparişiniz işleme alınacaktır ki ödemenin onaylanması 5 iş günü alabiliyor. Stok kalmazsa bir sonraki teminattakilerden gönderilecektir.

İptal etme imkanı olan varsa etsin.
  • 
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.