Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (606. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.887
Cevap
367
Favori
2.362.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 604605606607608
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PesimistChe

Jet Black ve Mat Black konusunda karar veremeyen arkadaşların kararları ne oldu ve sebebleri nedir.?
    Bugün Akasyada inceledim Mat premium duruyor fakat Jet Black daha karizmatik ve tok duruyor.

Ben dün gece Jet Black stoğu olmadığı için mat stoğu olduğu halde Silver aldım. Mat simsiyah içimi kararttı. Jet Black'te parıltıdan falan dolayı yine bir farklılık var. Bence jet black kesinlikle daha iyi duruyor.
  • Ruhumun kullanıcısına yanıt
    Bu yeni home tuşunda fiziksel olarak eskisi gibi basma var mı? Yoksa dokunmatik gibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

Bu yeni home tuşunda fiziksel olarak eskisi gibi basma var mı? Yoksa dokunmatik gibi mi?

Bastığınızda titreşim veriyor ama içine göçmüyor.
  • Dostum jet black ciddi manada bekletecektir, yanlış anlama yurt dışında da bu durum çok ciddi problem, hani 7s in konuşulmaya başlandığı bir dönemde jet black olsun diye 7 almak da seni memnun etmeyecektir,etmemeli o nedenle cihazının keyfini çıkar özellikle almış kenara geçmişken. Jet black mat siyaha göre çok daha fazla tozu ve el izini belli ediyor bu tüm güzelliğine gölge düşürüyor, bu cihazı alıp kılıfa koymak da küfür gibi o nedenle iyi düşünmek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba telefonu amerikadan getirtirsem bana türkiye vergisi ne kadara gelir acaba aynı paraya mı denk gelir
  • Konuyu çıktısını aldım kitaplaştırdım. Tarihe not düşecem. 50 yıl sonra best seller olmazsa adam değilim.

La nasıl bi epııılmışın arkadaş. ibretlik şerefsizim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biologistx

bir nesneye odaklanıp arka tarafı fluu yapan özellik sadece plus ta mı var ?

Artık 500 TL'lik telefonlarda bile bu özellik var.
  • Tanıtımda ekranın %25 daha parlak olduğunu söylemişlerdi. Oled ekrana geçse de artık ekranda bir standartlığa kavuşsa. Bir de daha önceki modellerde se 6s dahil ekran her telefonda aynı parlaklıkta değil. Bu panel tedarikçilerinin farklı olmasından dolayı öyle bir şey denk gelmiş olabilir mi size acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 plus 128 :

bana göre artıları
    -stereo hoparlör
    -yeni home tuşu
    -A10 fusion işlemci
    -Kamera
    -denemedim , denemem de ama su geçirmezlik

bana göre eksileri
    -cihaz geç şarj oluyor (fazlasıyla)
    -A10 fusion işlemciden kulağınızı dayadığınızda çok rahat bir şekilde ses duyuyorsunuz .
    -sanki ısınıyor gibi geldi 6s e göre birazcık daha fazla gibi hissettim .
    -beyazlar artık (6 , 6s e göre ) beyaz değil sarı :(

şimdilik deneyimlediğim en önemli başlıklar bunlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brci -- 14 Ekim 2016; 16:50:02 >
  • FthK. kullanıcısına yanıt
    Esasen orda parlaklıkdan kastım ne kadar oynarsam oynayım renk skalasında 6s kadar beyaz değildi. Bariz en son ayarda bile sarımstrak 6s e göre.

Akşam fotoğrafları atıcam şuan şarjda.
  • Apple online store'dan sipariş verip , siparişleri gönderim hazırlığında olan kaç kişi var ?

Benim 1-3 iş günü teslim gözüken siparişim halen işleniyor...
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Arada ki fiyat çok zorlamayacaksa bence al uzun kullanımda 32 sıkıntı yaratabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikada sim free model cikmis.Kodu A1778 mi acaba bilen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tulû

Apple online store'dan sipariş verip , siparişleri gönderim hazırlığında olan kaç kişi var ?

Benim 1-3 iş günü teslim gözüken siparişim halen işleniyor...

havale mi k.kartı ile mi aldın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Beyler 32 gb plus gold alacaktım son bir 128 gb gold plus buldum ankarada. Alayimmi sizce fiyat farkina deyer mi?

Kesinlikle deger hem 128 ligin ssd'si daha hizli hem de 4K video falan derken 32 dolacaktir kisa surede.
  • O sarımtraklık can sıkıcı bir durum. Hiç sevmiyorum öyle ekranları daha sıcak renkler daha gerçekçi diyorlar ama soluk gibi duruyor. Ancak dediğim gibi panel tedarikçileri farklıysa ki öyledir. Farklı tonları görmek mümkün. Ben 6s te 5 farklı çeşit tonda ekran gördüm çünkü hiç abartısız....ips ekranların hepsinde bu durumun olduğu söyleniyor o yüzden standartlık için kesinlikle OLED ekran...

• Tulû kullanıcısına yanıt
    Benim gönderim hazırlığında.
  • birini ararken kulağınıza koyunca içeriden çıkan işlemci sesini duymamak için sağır olmak lazım 4 bin lira veriyoruz telefon kulağımıza fısıldıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negative

Teşekkürler hocam Zorlu dan mı aldınız yoksa teknosa, vatan gibi bir mağazadan mı ?

Amerikada t-mobile ve at&t A1778 satıyor yani global oluyor şu durumda TR 100% uyumlu ve garantili ancak Plus burada pek yok birkaç store da var onlar da VERIZON operatöründen satıyor A1661 olarak o konuda tereddütlüyüm garantisi sanırım olmayacak verizon ile sprint' in telefonlarının ülkede.

İsveçten alıyordum dün gece siparişi iptal ettim 17 gün oldu telefon online olarak alınmasına rağmen gelmedi.Arkadaşım da yarın dönecek Türkiye ye.İptal ettirdim bugün Batıkent Vatandan 32 Gold aldım.Ankarada yaşıyorum.
    Hocam kesinlikle Plus istiyor gibisiniz.Ancak global olsun düz olsun derim.

• Türkbey kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı.

Gece 1 de havale yaptım ;ama gördüm ki havale onaylanma süreci çok uzun sürecek . Sabah 8 gibi de kredi kartıyla aldım .

Havale ödemesi Apple tarafından onaylanınca da havaleyi iptal edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 604605606607608
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.