Şimdi Ara

Asus Rog Strix GTX 1070 Kullanıcı İncelemesi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu 2-3 gün içerisinde tamamlanacak (sebebi uzun kullanımda kartın tepkisini ölçmek kart hiç kapanmayacak bu benim kişisel testlerimden bir tanesidir ) tüm sorularınıza cevap verilecektir tarafımca

Asus Rog Strix GTX 1070 Kullanıcı İncelemesi ile karşınızdayım Kartı uzun süredir almayı düşünen birisi olarak led aydınlatma + triple fanlı sessizlik + backplate vs. özellikleri ile Asusu tercih ettim

Özellikle kartın Backplate i soğutmaya oldukça yardımcı oluyor gibi detayluı testler ayrıca gelecek

Kartın default boost hızı 1834-1860 arasında biraz gıdıklayınca 2100 mhz i sorunsuzca gördü , max sıcaklık 65 derece

"Aşırı" detaylı oyun testleri sonradan eklenecek (gecenin ilerleyen saatlerinde yada sabahın ilk ışıkları ile) kart şu an tarafımca test ediliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 2 Ağustos 2016; 1:17:32 >

• Yuzde 50-60-70 fanda ses nasil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam. Konuyu favoriye aldım editi bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerimizi alalım. Hayırlı olsun. :)
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlı olsun, tekrardan güle güle kullan hocam :) kavuştunuz sonunda. Hemde benden sonra alıp benden önce kasaya girdi en güzel led görseli olan kart. Cw yoktur inşallah hiç.

Forumun en kapsamlı 1070 konusu olacak. Karşılaştırmalı testler ayarlar OC bilgileri eklenir. Oyun ve sentetik testler ile süslemeye başlarsınız sabaha kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hayırlı olsun hocam

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    TR den almanın avantajları hocam Tek dert CW idi 2000 fps de çok az var o da HDD sesi kadar , zaten öneml, değil 300 fps de vs kesinlikle yok

Futuremark testlerinde kartın boost hızı 1735 lerde ki bu da OC nin işe yarayacapı boluk anlamına geliyor diğer taraftan GTX 1070 alacaklara tavsiyem kart seçiminde daha çok sessizlik ve görüntüye önem verilmeli diye düşünüyorum

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Fan devri %30 küsürleri hiç geçmedi kart buz gibi %50 ye gelmeden önce kesinlikle sesli değil sonrasında sesli ama dediğim gibi auto fan devrinde 2.1 Ghz de bile kart %40 fan devrine gelmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 1 Ağustos 2016; 23:31:22 >
    Hayırlı olsun hocam kral kart almışsın

Detayları oyun testleri bekliyoruz

• Kartın değerleriyle hiç oynamadan, power limit voltage temp limit filan default iken kendi kendini kaça kadar boostluyor?
  • Hayırlı olsun kartınız.

Testler vs. bekliyoruz tabii ki. Bölümdeki birçok ''sözde'' incelemeye nazaran iyi bir çalışma olur umarız. Mümkün olduğu takdirde bir önceki kartınız olan GTX 780 ile karşılaştırması da fena olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 2 Ağustos 2016; 0:01:14 >
    Keşke bende de o kadar az olsa, zerre kafama takmayacağım. Asus modellerde CW çıkmadı gibi hiç. Kimsede CW sorunundan bahsetmedi. Youtube da 1 video bile göremedim. Çok sevindim buna.

Tekrar güle güle kullanın. Darısı başıma inşallah.

• hayırlı olsun, sağlam bir konu olacak bu.

CW duası muska filan bilen saydirsin tüm gelecek kartlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 2 Ağustos 2016; 0:03:49 >
  • Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın Birkaç sorum var. Neden asus tercih ettiniz. Bende gtx 1080 olarak asus'la msi arasında kaldım. Siz ne dersiniz ?

• Sağolun teşekkürler İncelemenin tamalanması bir kaç gün sürecek öyle hemen tamalanmasının taraftarı değilim zaten

GTX 780 AMP(1150 core def.) karşısında ortalama oyun sahne yer bazlı değişimlerle beraber (şu an için test edilen oyunlarda %72-95 daha hızlı) default haliyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 2 Ağustos 2016; 0:58:25 >
  • GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    Sebebi aslında basit tüö GTX 1070 ler 2000-2100 mhz arasında çıkabiliyor e böyle olunca da kart seçiminde geriye serinlik görünüm vs gibi kriterler kalıyor MSI ile Asus sessiz orası tamam ama MSI 2 seridir aynı soğutucuyu kullanıyor ve tasarım aynı Asusta ise renkli ledler beni çeken taraf oldu

Testlerim devam ediyor kart hala max 65 derece gördü ki stok işlemci fanı daha çok gürültü yapıyor

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddi seviyede yoksa kafaya takılacak bir şey değil 600-700 fpslerde olursa fps limiter ile 144 e sabitleyip sesten kurtulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Hocam ciddi seviyede yoksa kafaya takılacak bir şey değil 600-700 fpslerde olursa fps limiter ile 144 e sabitleyip sesten kurtulunur

Kart elime geçmedi daha sıkıntı orada. Ya fazla çıkarsa diye endişeliyim.

Reddit de 1070 FTW ile alakalı bir konu buldum.

Kartı birkaç gün kullanan kişi win 10 yükseltmesi sonrası kartında Cw olduğunu belirtmiş. Güncellemeler sonrası pc kapatıp açmış ve GTA V oynadığında CW olmadığını belirtmiş.

https://m.reddit.com/r/nvidia/comments/4updwi/gtx_1070_ftw_coil_whine/

Bu CW nasıl birşeydir anlamadım. Konu sonunda PSU değişince ortadan kalktı falan yazmış.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.