Şimdi Ara

Asus Rog Strix GTX 1070 Kullanıcı İncelemesi !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
2
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende şu an aktif olarak kullanabileceğim 141 oyun var bir çılgınlık yapsam mı napsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Bende şu an aktif olarak kullanabileceğim 141 oyun var bir çılgınlık yapsam mı napsam

Hepsi yüklü deme düşer bayılırım

Hatta ben yarıda kalan Warcraft filmime devam edeyim daha 1 saat 10 dakka var bitmesine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    152 oyun yüklü aslında 11 tanesi platform oyunu olduğu için saymadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 5 Ağustos 2016; 1:44:18 >
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Kartınz hayırlı olsun.Overclocklu haldeki Unigine Heaven,3D Mark Extreme,Rise of Tomb Raider DX11 ve DX12 testleri,Division testi,Shadow of Mordor testi ve bu oyunların 1080p ve 2K'daki sonuçları...Çok oldu ama istekler değerlendirilecektir demeniz sizin hatanız. Testleri sırasında Frame rate,fps,fan hızı ve sıcaklık değerleri de açık olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 5 Ağustos 2016; 2:08:11 >
  • Kartınız hayırli olsun.
    Testleri bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

152 oyun yüklü aslında 11 tanesi platform oyunu olduğu için saymadım

Benim bu kadar oyunu saklayacak alanım bile yok yahu

• turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Ben de kartı kullanmayı başladım fazla bir test yapmadım ama sıcaklık değerlerim de 65 i geçmiyor ancak fan %40 civarlarında. Tweakten mi overclock yapıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyw@lker -- 5 Ağustos 2016; 23:13:43 >
  • Hocam bende aldım aynı kartı testleri bekliyoz

• Bende de ayni kart var ama aninda 70 derece üstünü görüyor benchmark acinca ve sonlara dogru 78-79 dereceyi görüyor Unigine Heaven'da. Benim kartta sorun mu var? Kasam Nzxt H440 ve stock fanlarla kullaniyorum. Kart yüksüz 47-48 derecede duruyor.

Edit: Overclock falan da yapmadim. Hatta Gaming modunda kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skagboy -- 12 Ağustos 2016; 20:13:29 >
  • testler ne oldu hocam?
  • hayırlı uğurlu olsun

güle güle kullan

testler uzun zahmet gerektiyor daha önceki incelemelerin gibi bu detaylı olucak ama zaman gerekli tabi

bu model ve markayı alacaklar için çok detaylı olur

sana kolay gelsin
    cw yoksa kartı sımsıkı tut bırak kimsye de verme sakın
  • Skagboy S kullanıcısına yanıt
    Tweak i kaldırdım ben msi afterburner açık şekilde unigine de en fazla 72 derece oluyor. Fan hızları kaç civarlarında sizin?
  • Arkadaşlar ayrı konu açıp kirlilik yaratmak istemedim,i5-4690 k ve 16gb ram im vcar.ekran kartım var gtx 970 kartım.1070 e geçmeyi düşünüyorum işlemci ram vs darboğaz yaparmı sizce ?
  • Donatn kullanıcısına yanıt
    skylake i56400 altındaki işlemciler ile yapıyor diye biliyorum ama senin işlemci soketin 1150 6400ün altında sayılmaz o işlemci oldukça güçlü bence sorun yaratmayacaktır ama internetten biraz daha araştır mutlaka o işlemci ile 1070 kullanan vardır.
    4. nesil i5 de darboğaz yapacaksa biz terk edelim buraları.Yapmaz kesinlikle ben i5 4570 e alacam

Hocam öncelikle merhaba gercektende arkadasın dediği eğer yapacaksa terk edelim buraları şimdi söyle bi durum var işlemci kullanan oyunlarda özellikle acık dunya oyunlarında işlemci tavan yapacaktır az bırazcık darbogaz olacaktır lakın bu demek değilki hemen i7 6700k alalım fark alacakmı dersen kesinlikle olacak yaklasık 1 aylık bencmark testlerinden dayanarak söylüyorum ama 1300 tl işlemci artı ddr4 sisteme birden gecmek olmaz bence ama ilerleyen dönemlerde uprage yapılabilir ayrıca 2k kesinlikle darbogaz olmıcaktır 1080p biraz fark olacaktır saygılarımla

• Kaça nerden aldınız?Güle Güle kullanın
  • Hayırlı olsun, buradan gelecek haberleri ben de bayağı merak ediyorum çünkü arkadaş bana USA'den Asus GeForce GTX 1070 8GB 8OG getirecek. Önce MSı GeForce GTX 1070 8GB Gaming X'te karar kılmıştım ama sonra coil whine problemlerini duyunce işimi riske atmak istemedim. Umarım 72-29 dereceye felan çıkıyor diyen arkadaşlar başka bir model GTX 1070'den bahsediyorlardır.

• arkadaslar amd fx 8350 ve asus m5a99fx 2.0 pro anakart sistemim var

buna gtx 1070 dusunuyorum bu sistemin uzerine alsam bir skinti olur mu yoksa ...

komple anakarti ve islemciyi degistirmem mi gerekiyor ?

simdi ki ekran kartim asus r9 280x rog platinum edition ..

acikcasi hepsini kardese kakalayasim var :D
  • Kaçan Aşık kullanıcısına yanıt
    o işlemci ile rahat çalışır oldukça güçlü bir işlemci hernekadar deli gibi güç harcasada rahat çalışacağını düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.