Şimdi Ara

iOS 10 [ANA KONU] (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14.558
Cevap
89
Favori
738.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Giriş
  • cihazım 6s 16gb temiz kurulum yaptım. Isınma ve şarj problemi yok. Bildirimlerin yeni şekli ve özellikle tuş kilidi çok iyi olmuş

baloncuklu tasarım da on yıl geriye götürmüş gibi. eskisi jilet gibiymiş değerini bilememişiz.

ama şarj olarak bi tutam daha fazla gidiyor gibi geldi, bilemiyorum.
  • İos 9 göre şarj ehhh iişte idare eder isinma var takilmalar donmalar mevcut zamanla düzelir ios itunes üzeri kurmaniz ve bataryayi bitene kadarboşlatmaniz lazim sabaha kadar şarja takili kalsin bn öyle yapinca düzeldi ekran hard reset atinca kararma bazen turuncu oluyo ios 10 ilk sürümü sonuçda iphone 7 satişa cikinca kullanicilar şikayetleri sayesinde sürümler cikmaya başliyacaktir acele etmeyin bekleyin ios 9 yayinladiği zamanda böyle hatalar cikti adam akilli sürüm yayinlanmadi hic bi zamanda yayinlanmaz illa problemler olucaktir 4/4 sürümle asla karşilaşmazsiniz..!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TedMosby

Beyler 6s-7 karşılaştırma videosunda 6s tokatlamış apple gelicek güncellemelerle 6s i kesin yavaşlatır 9.3.5 e dönüp bıraksam mı diye düşündüm

Yazdığında kinaye yoksa,gerçeklik payı varmı bilmiyorum ama.Olurmu olur.

Çünkü şuan yayınlanan ios10 nun sürümü i7 ye göre tam ve %100 henüz optimize edilmemiş hali.

Apple bunu lansmanda alt dan altdan kendide söyledi.

Apple ios un her basamak atlatışında ios7-ios8-ios9 vs vs yaptığı taktik bu.

Acaba neden ios10 nu ilk i7 alanlarla satışa çıkıp yagınlaştıkdan sonra sunmuyorda eski seri iphone alanlara önce sunuyor.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 16 Eylül 2016; 21:06:29 >
    Uçmasak da,
    Açlıkdan nefesimiz koksa da,
    O havalimanı dünyanın, bizim en büyük havalimanımızdır.

• MaSSive kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle. 6'ya kadar kattığı hiçbir şey yok İOS10'un cihaza. Saçma sapan bir mesaj uygulamasından ibaret değişiklikler ve iğrenç emojiler. 6 sahiplerini bilmiyorum ama 5 ve 5S kullanıcılarının yerinde olsam hayatta güncellemem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: freedom77

Sorun yaşayan 6s kullanıcıları da var, sorun yaşamayan 5s kullanıcıları da ;)

Bu neyi değiştirir? 1. Sayfadan itibaren tek tek sayalımmı?Şikayeti olanların çoğunluğu hangi modele sahip diye.Artı cümleye gördüğüm kadarı ile diye başlamışım.Bir kesinlik katmamışım tespit ettiğim duruma.

i5 ... vs vs sahibi olupta sorun yaşamadıklarını iddia edenlerin durumunada yukarıda değinmişim zaten.

Ki Arada 6s sahibi olupta şikayeti olanlar varsa bu benim iddiamı görüşümü dahada güçlendirir.Apple kısaca diyorki,ios10 nu tam sürüm ve yeniliklerini tam anlamıyla yaşamak istiyorsan i7 alman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 16 Eylül 2016; 21:09:17 >
    Uçmasak da,
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Tamamdır

Beyler 6s-7 karşılaştırma videosunda 6s tokatlamış apple gelicek güncellemelerle 6s i kesin yavaşlatır 9.3.5 e dönüp bıraksam mı diye düşündüm

Hocam size inanmamıştım ama gerçekten hiçbi fark yok hız açısından. Hatta 6s daha hızlı açıldı passcode girerken de 7de takılma oldu. Ki bu adam eski cihazlarla karşılaştırıken genelde oo ooo bakın nasıl hızlı açtı bakın nasıl cart curtu çabuk açtı gibi tepkiler verirdi bunda morardı kendi bile şaşırdı duruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 16 Eylül 2016; 21:53:22 >

• 6s kullanıyorum sonuçlar nasıl arkadaşlar
    Bu mesaja eklenen görseller:

Orijinalden alıntı: Equris

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

İphone 5 veya 5c için guncelleyen oldumu beyler nedir durum Problem yoksa bende gunceleyecegim

İphone 5 ile kullanıyorum ios 9.3.5 kullanıyordum ve ondan çok daha hızlı. Gönül rahatlığı ile güncelleyebilirsiniz.

Bu sürümü herkes rahatlıkla güncelleyebilir eğer itunes'e bağlayıp ve yetkilendirilmiş itunes ile güncellerseniz çok daha iyi olur. Güncellemeden sonra bellir bir süre kasabilir telefon ama sonra normale döner merak etmeyin.

Zilyon tane inceleme karşılaştırma videosu var arkadaşım. Ne hızlısından bahsediyorsun sen ? Cihaz temiz kurulumla bile 9'dan çok daha yavaş. Siz tamamen psikolojik olarak kendinizi kandırıyorsunuz. İmzalar kapandığı zaman görücem ben burayı. Herkes kendisi bilir ama kimsede gelip buraya cihaz hızlandı deyip insanları kandıramaz. En basitinden uygulama açılış hızlarına bakın. Swarm, Facebook, Twitter vb programlar 2-3 hatta 4 sn geç açılıyor İOS10'da.

• Ne nalet bir sistemdir su parmak okuyucu herkesin parmak izi derin degilki okunmuyor bazen su kilit sisteminden kurtulmsnin yolu yokmu

Orijinalden alıntı: trktlh

Kapıştıralım mı

Bu arada İOS 10 ile birlikte şarjın çabuk tükenmesinden şikayetçi olanlar var fakat ben pek değişiklik hissetmedim. Aksine batarya performansı artmış gibi. Dün 16:45 de %100 dolu iken şarjdan çektim, bugün 19:00 a kadar dayandı

Tabii cihazım 6s 7 buçuk saat WiFi ile kullanım süresi almıştım. Bir dahakine şarjdan çekip şarjım biterse size atarım ss sini.

• quote:

Orijinalden alıntı: frosty9

İos 10 pil canavarı bir işletim sistemi olduğu için 9.3.5 e dönerek temiz bir kurulum yaptım cihaza hem ısınma sorunu gitti hemde pil durumu düzeldi ios 10 kararlı bir sürüm olana dek geçmeyivdüşünmüyorum kullandığım cihaz 6s 64 gb
    Bu mesaja eklenen görseller:

Hocam telefonunuz plus değilse ss'deki şarj zaten iyi değil mi ?

• Broon kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam indirdim ama yüklemedim arkaplanda bekliyor yeni bir sürüme kadar yüklemeyi düşünmüyorum ben de

Orijinalden alıntı: MaSSive

ios10 yükledikten sonra, ısınma ve batarya süresinde azalma hissedenler,gördüğüm kadarı ile i5-i5s,i6 sahipleri.

Daha önce yazdım yine yazıyorum, ios10 i6s ve i7 dışındaki iphone serileri için tema yada launcher gibi makyajdan ibarettir.

Android tecrübesi olan iphone sahipleri ne demek istediğimi daha iyi anlar.

Apple kısaca ios 10 nun tam sürümüne sahip olmak istiyorsan,ya i6s yada kesinlikle i7 alman gerek diyor.

Onlarca sayfa okuduğum şikayetlerden ben bunu anlıyorum.

Ki i7 kullanımı yaygınlaştıkça,Apple bunu i7 nin lansmanında kendide söyledi. ios10 nu i7 nin işlemcisine göre optimize eden,ios10 güncellemelerini yayınlamaya başlayınca Apple , i5.i5s.i6 kullanıcıları acaba iyileştirmemi oldu acaba diye diye güncellemeri yükleyecek ama nafile cihaz dahada şişecek.

Arada i5.i5s.i6 telefonu olupda ios10 yüklemiş cihazının ios 10 ile uçtuğunu,pil ömrünün kısalmadığını iddia eden yada bu gerçeği yediremeyen iphone kullanıcılarınıda 1-2 ay sonra ios10 güncellemeleri geldikçe görücem.Belki göremem.

Nede olsa ,
    Bazıları telefonuna ve markasına öyle büyük bir aşkla bağlanmışki gerçekleri görmezden geliyor.

İ6+ sahibi olarak bana göre en stabil olan ios 9.1.02 mi neydi ondan sonra güncelleme yapmadım.Yapmayacağımda.

Apple 4_5 sene sattığı cihazlara yazılım desteği veriyormuş.Tabi canım veriyor.Performansını düşürerek bu cihaz artık sana yetmez diye gözüne sokarak.

Hocam iphone 5s , OTA üzerinden güncelledim telefon vallaha yağ gibi akıyor hızlandı pil kullanımı da aynı, ortalama 4 saat kullanımı var. Yani her haliyle 9.3.5i sollar.
    Eğer dediğiniz gibi olacaksa sonsuza dek 10.0.1 de kalmaya razıyım yeterki kasıntı ios 9a dönmeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

quote:

Hocam size inanmamıştım ama gerçekten hiçbi fark yok hız açısından. Hatta 6s daha hızlı açıldı passcode girerken de 7de takılma oldu. Ki bu adam eski cihazlarla karşılaştırıken genelde oo ooo bakın nasıl hızlı açtı bakın nasıl cart curtu çabuk açtı gibi tepkiler verirdi bunda morardı kendi bile şaşırdı duruma

Diyorum ya şuanki final sürüm dedikleri ios10 aslında final sürüm değil.Final sürüm ios11 gelmeden bir önceki sürüm olacaktır.

i7, 1-2 aya gelecek olan diper ios10 güncellemeleri ile motoru açıklacaktır. :)) Günümüzde otomobillerde bile durum böyle.

Apple ı severim ama adamlar yeni cihazını satarken bir öncekinin satışınıda etkileyecek hamleleri hemen yapmaz.

Uçmasak da,

• quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Tamamdır

http://i.hizliresim.com/oEVWM9.png

6s

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.