Şimdi Ara

ANKARA BAŞKENT DOGALGAZ KANDIRMACASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüm Ankara'da yaşayan ve evi ankarada olup kirada olan ve özellikle BACALI kombi kullanan herkes için yazıyorum sizlerde sayfanızda yayınlayın.
    BAŞKENT DOĞAL GAZ tüm kullanıcılarına aboneliklerinizi güncelleyin şeklinde kapılarına tebligat asıyorlar sonra insanları başkent gaza çağırıyorlar bilgi güncellemesi yapacağız diye ve size o kalabalıkta bilgilerinizi güncelliyor uz diye yeni sözleşme imzalatıyorlar imzalamasanız gelip tehdit olarak gazınızı kesiyorlar sözleşme imzalattırdıklarında sizin eski sözleşmeniz fes olup yeni sözleşme devreye giriyor ve hemen kontrole gelip kombiniz bacalı ise onu eksik bunu eksik bacası çelik değil baca raporu yok gibi sebeplerle can güvenliğinde araya sıkıştırıp hermatik kombi takacaksınız diyorlar tabi bu arada eski sözleşmeniz hukuksal olarak düştüğü için hiçbir şey yapamıyorsunuz yada örnegin bilgi almak için telefonla aradığınızda hemen sizi kayıt altına alıyorlar ve bir gün sonra kontrole geliyorlar. aynı işlemleri bu kez bu şekilde yapıyorlar.
    BEN UYARIYORUM KOMBİNİZDE SIKINTI YOKSA DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORSANIZ SAKIN BAŞKENT DOGALGAZIN BU OYUNUNA GELMEYİN TAMAMEM İNSANLARI ŞAŞIRTIP MAGDUR EDİYORLAR ŞURDAN BİLİYORUM DAHA 3 AY ÖNCE BANA KONTROLE GELİP HİÇBİR SIKINTISI OLMADIGINA DAİR RAPOR VERİP KULLANABİLİRSİNİZ DİYEN BAŞKENT DOGALGAZ BU OYUNUNDAN SONRA KULLANAMASSIN DEDİ
    LÜTFEN BUNU HERKEZ PAYLAŞSSIN...........
    BeğenYorum YapPaylaş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuataltın -- 5 Mart 2016; 13:19:13 >







  • AYNI İŞLEMİ HERMETİK KOMBİLER İÇİNDE YAPIYORLAR BİLĞİ GÜNCELLEMESİ DEYİP YENİ SÖZLEŞME İMZALATIYORLAR SAKIN BU OYUNA GELMEYİN.
  • sanayi için gaz verirken de 20 30 bin teminat alıyorlarmış...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 22 Mart 2016; 11:08:13 >
  • Kapıda tespit yaptılar abonelik üstünüze değil diye.

    Güvence parası verip abone olduk, kontrol dediler vana, flexi boru menfez eksiği buldular yaptırdık.


    Gittik geri projemizi kaybetmişler, getirin dediler tabi ne gezer elde proje. Baktım herkese aynı numara çekiliyor. Yani tuzak.

    Hermetik şofben olmasına rağmen projeci bunun tse sini bulamayız cart curt diyor. Yeni proje ve yeni alınması gereken şofben yüzünden 1800TL masraf çıkıyor.


    Kombili iseniz bacalı ise yandınız. Yada şofben bacalı ise aynı durumlar sözkonusu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr5454 -- 11 Mart 2016; 11:57:25 >
  • fuataltın F kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım güzel yazmışında adamrın yetkisi var, gazı kesiveriyorlar , oldu bitti.

    Bilgini güncellemezsen, gazı üzerine almazsan, adam yine gazı kesiyor.

    Elbette masraf yapmak hoşbirşey değil fakat herşeyin bir düzeni var, bacalı şofben ve kombi , hermetiğe göre büyük risk arz ediyor.
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    HAKLISIN ARKADAŞIMDA 40 YILDIR KULLANILIYOR BİŞEY OLMADIDAMI ŞİMDİ SORUN HADİ ONUDA GECTİM BİZİ DÜŞÜNÜYORLAR DİYECEM O ZAMAN O KADAR PARAYI NİYE GECİRİYORLAR ONUDA ANLAMADIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.