Şimdi Ara

15GB Ailece Kampanyası TURKTELEKOM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
22
Favori
83.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biz bunun 6 gb olanına geçtik daha şimdiden kavga etmeye başladık kim kullanıyo interneti diye.
    Bu kampanyaya geçiş yapabilir miyiz ?
  • Türk Telekom evde internet veya ev telefonu abonelerine özel Ailece Kampanyası




    Tarife Bilgisi
    Evde internet veya ev telefonu aboneleri, Ailece 15GB Tarifesi’nden indirimli yararlanıyor!
    Sevdiklerinizle 5 kişiye kadar paylaşabileceğiniz heryöne 5000 dakika, 15 GB cepten internet, grup içi sınırsız konuşma ve her yöne sınırsız SMS içeren Ailece 15GB Tarifesi ayda sadece 69TL!

     15GB Ailece Kampanyası TURKTELEKOM


    Kampanya Bilgisi
    Şimdi Türk Telekom’un faturalı mobil tarifelerinden geçiş yaparak Ailece 15GB Tarifesi’ne gelen evde internet veya ev telefonu aboneleri taahhüt süreleri boyunca her ay aylık ücretleri üzerinden 10 TL indirim kazanıyor.
    Böylelikle heryöne 5000 dakika, 15 GB cepten, grup içi sınırsız konuşma ve her yöne sınırsız SMS içeren Ailece 15GB Tarifesi’nin 12 ay taahhütlü aylık ücreti 89 TL, 24 ay taahhütlü aylık ücreti ise 79 TL oluyor.
    Kampanyadan Nasıl Faydalanırım ?
    Ailece 15GB Tarifesine geçen evde internet veya ev telefonu abonesi bireysel hat sahibi müşterilerimiz, 12 veya 24 fatura dönemi boyunca faturalı mobil tarifelerinde kalma sözü verdikten sonra “AILECE 15GB KAMP” yazıp boşluk bırakarak T.C. Kimlik Numara larını 5555’e SMS ile iletmeleri ile Ailece Kampanyasına kayıt olabilirler.
    Taahhüt vermek için : SOZ --> 5555
    Kampanyaya kayıt için : AILECE 15GB KAMP boşluk TC Kimlik Numarası --> 5555

    AİLECE TURKTELEKOM LİNK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 9 Nisan 2016; 0:33:09 >







  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Ev interneti tanımlarsan ana hat dahil 69 TL olur,üzerine gruba ekleyeceğin her numaranın ücretini de ekle. Gerçekten tarifeye yöneldiyseniz ve ev interneti tc no gönderme imkanınız varsa kaçırmayın. 24 ay taahhut verirseniz farklı,12,ay taahhut verirseniz farklı indirim olur. Ben bu tarifeyi 24 ay kullandım. 3.ayda 10 TL'ye 10 GB ek paket teklif edildi. Bilgisi iyi olan bir bayiye çatarsanız size herşeyi detayına kadar anlatır soru işareti kalmaz.
  • Atiba13 kullanıcısına yanıt

    Paylaşımlı değil, dev 80gb paketi var. yıllık 300TL veriyorsunuz bir abone için. 20.000 DK, 20.000 SMS, 80 GB internet. aylık 6.6 gb itnernet 1.666 dk telefon 1.666 sms'e denk geliyor. az kullanırsanız, sonraki ay daha çok kullanabilirsiniz. aylık olarak bakarsınız 25TL'ye geliyor.


    önceden 1+3 paylaşımlı 120 TL fatura ödüyordum. şimdi kişi başı 25TL oldu. 4 kişi olursa 100 TL yapar. ayrıca toplamda 4 kişinin interneti aylık neredeyse 27GB yapıyor. hem de turkcell kalitesi. tek dezavantajı peşin ödeme. taksitle ödeme var mı bilmiyorum.


    https://forum.donanimhaber.com/turkcell-20-000-dk-20-000-sms-80-gb-internet-12-ay-299-tl--151307886





  • En makul sikayet kurumu nedir? 6 ay sonra da paylasim ucreti 50 lira derse ne olacak?
  • türk telekom bu tarifleri kapatmak istiyor. ek paket bile aldırmıyor .birçok kampanyadan yararlanamıyorsunuz.

  • ustte 69 altta 79 yaziyor
  • Ya ztn 1000dk 1000sms 2gb internet 20tl degil mi.. 5 kisi ayri ayri alirim 100tl oderim herkes ne kullandigini bilir.. Aile tarifesine gecsen 100tl oduycen en az bi de 24 ay taahhut vercen.. Oldu..
  • Nerdeyae ikinyıl oluyor kota aşılmadığı sürece hep 76 civarı geldi diğer hatlara hiç fatura çıkmadı seninkinde bir sorun var btk ya şikayet oluştur tarife ile ilgili şimdi 15 gb le devam edwcwm 96.65 TL fiyat aldım herşey dahil yoksa ayrılırdım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

    Hocam hiç internet kotasını bitirip ek paketlerin hepsini de bitirip sınırsız özelliğini denediniz mi? Denediyseniz sınırsız özellikte hız düşüşünü uyguluyorlar mi yoksa normal hız üzerinden devam ediyor mu? Duruma göre evdeki neti kapattırıp bu şekilde mobil sınırsız kullanmayı düşünüyorum.

    Hocam pttcel beklenen tarifeya geçtim.2 aydır rahatladım.Aşım vs den dolayı fazla fatura ödemiyorum.18,5 tl fatura geliyor.Avea dan kurtuldum.Bu bana yetiyor.Evde ttnetfiber var onu kullanıyorum.Dışarda internete pek ihtiyacım olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 19 Ocak 2017; 14:28:5 >
  • İki saattir aliece diye okuyorum :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalekale

    cepten internet kullanalar için çok tehlikeli bir kampanya konuşma süresi dakikalar yeterli fakat internet yetmezse otomatik sürekli ek paket tanımlıyorlar ve ek paketler çok pahalı
    24 ay taahhutlu +ev interneti indirimiyle 4 hat ile kullandım Ailece tarifeyi. Avantajı şu: Konuşma bol,5000 dakika 3 hat için 2 hat için hatta 4 hat için yeterli büyük ihtimalle. Diğer tarifelerde heryöne 750 dakika ve her yöne 1000 dakikanın fiyatını düşündüğümüzde 5000 dakika + 15 GB fiyatı iyi. Diğer avantajı ailede yada yakınlarının arasında faturasını ödeme imkanı olmayan varsa tek fatura geliyor ana hat ödüyor. Benim kayınbeder ve kaynana köyde yaşıyorlar,fatura ödeme imkanları yok,işin kötü tarafı tl yûkleme imkanları da kısıtlıydı. Yükleme günlerini takip edemiyorlardı. Ayrıca ayda ikisinin toplam konuştuğu süre 500 dakikayı geçmiyordu. Telefonları zaten eski Nokia telefon,internet kullanmıyorlar. Ben,eşim ve onlar birlikte Ailece tarifeyi kullandık,konuşma açısından,sistem açısından kullanışlıydı. Eşim ayda en fazla 7 GB internet kullanîyordu ve ben en az 15 GB kullanıyordum sıkıntı oldu haliyle,yetiyordu. Neyseki şansıma 2.ay tarifeye ek 10 GB interneti 10 TL'ye teklif ettiler kabul ettim. 15 GB + 10 GB = 25 GB yaptı. Buna rağmen zaman zaman youtune ve tv kullandigimiz için yetmiyordu,ek paketlerin otomatik tanimlandigi 2 fatura oldu. Surpriz faturadan iyidir otomatik ek paket. 25 GB yetmeyince Turk Telekom her nasıl anlıyorsa ek 1GB 1TL almak istermisiniz dedi,ben de 1 GB 1TL iyi ama yetmezki dedim,telefondaki kız dedi 10 GB 10 TL yapabiliriz. Dedim zaten o tanımlı. Bu farklı kampanya dedi,bende hemen tanımla dedim tanımlandı etti 35 GB + 5000 dk 100 TL. Taahhut bitince istedigim indirimi yapmadılar,ek paketler de devam etmeyecekmiş. Ben de bütün hatları Vodafone'ye taşıdım,90 gün bu hafta doldu. Ben TTelekomda farklı bir tarifeye diğer hattımla atlamştım zaten. Eşimin hattını da Kamu 10 GB 39 TL tarifesine taşıyacağım. Ben 20 GB 45 TL'ye kullanıyorum,eşim 40 TL desek 30 GB 2000dk 85 TL. Zararım yok,aksine daha uygun oldu. Kayınpederin ve kaynanamın hattını da 20 TL'ye emekli tarifesi yaptım,operatör içi konuşmak sınırsız. Aile tarifesinden çıkarsam bu çözümü planlamıştım.zaten. Aile tarifesini kullanmak kolay da,taahhut bitince hatları aynı anda yada ana hattı birkaç gün sonra taşımak lazım,yoksa zarar. Aile tarifesinden sonra her hatta uygun tarife bulmak zor,eski abone muhabbetine fiyatlar kazık. Fatura kesim tarihine yakın hepsini birden başka operatöre geçirmek en iyisi. Ama ana hattı 2 yada 3 gün sonra geçirmek gerekli. Ana hat önce çıkarsa diğer hatlara tatife ve fatura bindiriyorlar 1 gün için bile.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalekale

    cepten internet kullanalar için çok tehlikeli bir kampanya konuşma süresi dakikalar yeterli fakat internet yetmezse otomatik sürekli ek paket tanımlıyorlar ve ek paketler çok pahalı
    Bunu yazmak için gelmiştim ki daha önce de arkadaş yazmış.

    Evet aynen dediği gibi, KESİNLİKLE UZAK DURUN !. Ben 6 sene kullandım (2 defa 6 GB, 1 defa 15 GB taahhütlü), genellikle de kotayı aşmadık, ne var ki bu ay, hem de taahhütün bittiği ay kotayı aşmışız.

    Ben de ne yaptım, 2 GB ek paket aldım. Ama bunlar otomatik yüklemeyi tarifeye yaparken, senin aldığın ek paketini tarifeye değil ana numaraya yüklüyorlar. E peki diyorsun öteki numaraya da yükleyim de KAZIK gibi otomatik 500 MB yükleme yapmasınlar. Ama yok, ikincil numaralara ek GB yüklemiyorlar ve 9 liraya 500 MB gibi saşma sapan, komik ve KAZIK yükleme yapmaya devam ediyorlar. Haliyle hemen hergün tarifenize yükleme yapılmış oluyor. Oh, Suyundan da koy !

    Arkadaşın yazdığını bilerek alıntılıyorum ki bizim gibi mağdurlar da alıntılarsa buradan belki sesimizi duyururuz. Gerçi senin benim sesimizi duyan mı var, kazık ortaya kurulmuş bir kere sıradaki otursun diye. Ben şikayetvar, btk ne varsa şikayette bulundum, şikayetvar Allaha emanet, bakan bile yok. BTK'ya verdikleri cevap ise dalga geçer gibi. Satırlar dolusu bilindik paket bilgisi yazıp son satıra ise "ek paket satışı sadece ana hat üzerine tanımlanabilmektedir" diye itiraf gibi bir cümle yazmışlar.

    Yani kısaca, "EVET BİZ TUZAK KURUYORUZ, EVET PARANIZI GASP EDİYORUZ, EVET SİZİ KAZIKLIYORUZ" demişler.

    BTK'ya buna cevap yazdım da ne oldu derseniz, sonuç sıfır elde var sıfır. GASP ve KAZIK sistemi aynen devam ediyor.

    Bu arada, Türk Telekom pişmanlıktır, demiş miydim?




  • furkanemre8 kullanıcısına yanıt
    Prime Eksper 15 GB'ı 35 TL'ye almak büyük şans. Yine de aklıma takılan bir ihtimal var. Sizden ricam müsait zamanda müşteri hizmetlerini arayıp 2 konuda cevap alabilirmisiniz.
    1.) Tarife içeriklerini aşmazsam bu ay değil ama mayıs faturam kaç gelir mesela diye sorun.
    2.) %40 tarife indirimi görünüyor,onun taahhutü bittiğinde faturam içeriği aşmadıkça kaç gelir diye sorun.

    Cevapları alınca bana bilgi verirseniz sevinirim. Eğer gerçekten taahhütü bitene bu fiyata bu tarife sunulabiliyorsa forumda taahhütü bittiğinde uygun teklif gelmediği için hattını taşımak zorunda kalan,haliyle mağdur olan eski aboneler var,onlara yardımcı olmaya çalışacağım kendi yöntemlerimle. Önce tarifenin tam faturasının 35 TL yada civarı kesileceğinden emin olmalıyım.
  • Bir kaç not paylaşmak istiyorum arkadaşlar;
    Uzun bir bekleyişden sonra ailece 15GB tarifesine geçtik şöyle:
    1.Babamı numara taşıma ile aile reisi yaptık, perşembe öğlen başvuru yapıldı, pazar sabah hat açıldı (79 TL 24ay taahhüde, MH yi arayarak hemen taahhüdü başlattık)
    2. Annemi numara taşıyarak tt mobile taşıdık, cuma akşam başvurduk ptesi sabah açıldı (5tl ana faturaya)
    3.hemen annemi sms ile aile üyesi yaptık
    4. Fatura kesimi 23.04 00:01olduğundan bu sabah diğer üç tt mobil abonesi smsile katılım sağladık(3x10tl)
    5. Katılım ücreti günden bağımsız olduğundan dün aileye katılmadık ki 1gün için tam para vermeyelim (sadece 1gün eski tarifemiizn ücretini fatura ederler)
    6. Tt mobil online uygulamayı herkese yükledim, sadece aile reisi kalanları görebiliyor
    7. Tahminimce her üye kendi online uygulamasından ek paket alabiliyor ama fiyatlar oldukça pahalı
    8. Her üye eskisi gibi sil süpürden yararlanacak diye düşünüyorum ama aile reisinin hediyesi bireysel mi yoksa aile için mi onu test edemedim ancak cuma günü babamın hesabından süpürünce göreceğiz
    9. Diğer üyelere fatura çıkmaya devam edecek ama ekstra kullanım olmazsa 0tl, otomatik ödeme vermeyi unutmayın derim
    10. 15gb grup için 3kişi artık kontrollü kullanacağız ki anne-baba sadece WhatsApp görüntülü aramalarımızda kullanıyorlar
    11. Mobil uzman İn dediği gibi ilerleyen dönemde ortak GB teklif edilirse düşünülebilir eğer 15gb yetmezse
    12. 24ay fatura dönemi için (abone lik gününe göre tam süre değişir ki biz 2 gün ile 1ay kaybettik) 114 tl ye (79+5+10+10+10) işlemi tamamladık
    13. 2 abonenin önceki tarifelerinden taahhütü devam ediyordu ama fatura lı da kaldığımız için taahhüt bozulmadı, MH sen teyit ettim ayrıca online uygulamada da taahhüt devam ediyor gösteriyor


    Umarım faydalı olur diğer forum üyelerine



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 23 Nisan 2019; 10:59:39 >




  • puntadeleste P kullanıcısına yanıt

    benim de taahhüt bitmişti teklif gelmeyince aradım. 24 ay için ayda 30 tl indirim yapıyorlar taahhüt verince. 12 ay olarakta verebilirsiniz o da 20 tl idi sanırım. Ayrıca ev internetiniz turk telekomsa ona da ayrıca 10 tl indirim varmış. Bilginiz olsun.

  • BEN TAAHHUT UM BITTIGINDE SOZ YAZIP 5555 E YOLLADIM TEKRAR 2 SENE TAAHHUT VERINCE 30 TL INDIRIM VERDI

  • H A N kullanıcısına yanıt

    Ben ilk başta alt bayilere gitmiştim geçiş olmuyor yok 30 lira ücreti var bilmem ne . Sonra ana bayiye gittim bayi çalışanlarının bilgisi yok Ailece Kampanyasından bile haberleri yok başka bir yetkili ilgilendi o herşeyi halletti 5 dakikada.


    4 hatta 95 lira ödersin eğer tt internet aboneliğin varsa 10 tlde ordan düşüyor.

  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Benim dediğim tek yansıyor ama Türk Telekom paylaşım ücretini telsiz ücreti yerine alıp başka bir amaç güdüyor bilemem.
  • bkmçvş B kullanıcısına yanıt
    Ben şikayet kaydı oluşturdum. İptal edebileceksek etsinler yarın 15/20 nin 150/200 olmayacağının garantisi var mı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.