Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (1624. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
39.615
Cevap
196
Favori
1.049.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16221623162416251626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @xdarkx Medcell telefonunuzu tamir etti mi hocam?
  • 480,98 mb'lık güncelleme nedir arkadaşlar bilen var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Bende G4 var 815TR ama bana güncelleme gelmedi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Ben indirdim kurdum hicbir degisiklik yok olumlu ekran kalitesi dustu sanki islemci isinmasindiye cozunurlugu kistilsr heralde bu yama ile ariza cikartmasin g4 let garanti suresince ilk 2 sene tahminim bu

• H815P modeli kullanıyorum. Az önce güncelleme geldi 490 mb civarı bisey. Daha yukleyemedim.

• THH heyetine başvurduk diyelim, aleyhimize karar kıkarsa diğer seçeneklemiz olan, servis/onarım yada değişim haklarımız ne oluyor. Son seçenek olarak bunlardan birinden faydalana biliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

480,98 mb'lık güncelleme nedir arkadaşlar bilen var mı

bana da geldi ins. iyi birseydir.
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    Tabi ki.

Cihaz kaç aylık? Arızalı mi?

• Vintek'e verdiğim cihaz tamir olmuş hafta sonu alıcagım bakalım neler yapmışlar

• Keşke güncelleme yapmasaydım. Şarj aşırı hızlı bitiyor. Bu güncellemeden eskisine dönüş var mı?
  • serkan2302 kullanıcısına yanıt
    Hangi guncellemeyi yaptın ?

• Bugün gelen 480mb'dı galiba.
  • Buraya bakmadan N11 den LG G4 H815P siparişi vermiştim az önce ancak forumu okuyunca direkt iptal ettim siparişi.
  • Telefonun sarj olma konusunda sıkıntısı yok sorunsuz kullanabiliyorum ama önceden pc ye rahatça bağlayabildiğim telefonu pc tanımıyor 'bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan windows bu aygıtı tanımadı' hatası alıyorum. Başka bilgisayar başka kablo hatta aynı pc de başka telefon dahi denedim. Telefonu sırf bu nedenden garantiye yollamak istemiyorum.konu hakkında bilgisi olanlar yardımıcı olurlar sa sevinirim

• Arkadaşlar bu sabaha sinirli stresli bir şekilde başladım malesef. Telefonumda bootlop oldu ve dahada acısı daha taksitleri dahi bitmedi ben simdi bu lanet firmaya ne yapabilirim.Tr garantili cihaz kesinlikle ve kesinlikle bir daha g4 istemiyorum son zamanlardaki ısınmasıda cabası üst model alanlar varmı g5 vs yada para iadesi? Yardımcı olursanız sevinirim
  • LG'ye karalama kampanyası yapanlara gelsin bu haber..

• beyzafer B kullanıcısına yanıt
    Haberi yapanlar hiç birşeyden haberi olmayanlar ebayda online satış sitelerinde uzun zamandır olan refurbished denen olay zaten satılıyordu yeni birseymıs gıbı haber yapmıslar
  • Arkadaşlar telefonum LG-H818P (çift sim)
    hattım Turk Telekom 4.5 G

Dün v20h güncellemesini yükledikten sonra mobil data gitti bir daha gelmedi :(

Başına gelen ve çözümü bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
  • beyzafer B kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptığı da aşağıda var. Kısaca yeni güncellemelerle eski telefonlar iyice yavaşlar hale geliyor. Aslında normal de, mesela benim eski Laptop (10 senelik) windows xp kurulu, antivirüs filan yok uçuyor. Windows 10 kursam muhtemelen açılmaz bile. Ama PC'de format atıp geri kurtarırım. Ya da android olsa ROM atarsın da zaten eski cihazlara güncelleme de getirmiyorlar. Iphone'da güncelledin mi gitti bir daha o cihazdan hayır gelmez; hadi downgrade etme olanakları var da Apple onları da engelliyor; pek kolay değil.

Gerçi Apple'ın kaç sene öncesinin teknolojisini millete son teknolojiymiş gibi aşırı pahalı satması da pazarlama başarısı aslında. Antutu skorları filan da zaten Apple'ı kayırmaya yönelik. Ondan sonra apple sorun çıkarmıyor. Çıkarmaz tabii adamlar eski sorunsuz olduğu belli donanım üzerinde çalışıyor. Gerçi bin lira olması gereken telefona 3000 lira para veriyor insanlar ama o kadar da olsun.

LG G4 de aslında biraz da fazla yeni teknolojinin verimsiz kullanılmasından patladı. Adamlar kamerada ekranda coşkuyu verdiler de sonra böyle oldu işte. Yeni çıkan amiral telefonların G4'e göre çok aman aman üstünlükleri yok; ama bizim telefon kadar sorun çıkarmazlar muhtemelen.

http://www.gsmarena.com/new_lawsuit_claims_apple_slows_down_older_iphones_on_ios_9-blog-15777.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 11 Kasım 2016; 9:13:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 35MMUTLU35

Arkadaşlar telefonum LG-H818P (çift sim)
    hattım Turk Telekom 4.5 G

Dün v20h güncellemesini yükledikten sonra mobil data gitti bir daha gelmedi :(

Başına gelen ve çözümü bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

Aynisi bana da oldu. Ayarlara git mobil veriyi acip tikla. Sag ust uc noktaya bas.Mobil sebekelere bas. Oradan erisim noktasi adlari, yeni apn ekle yap. Sonra sirayla ilk siraya turkcell internet, altina da internet yaz gerisi kalsin. Diger hatlar da benzerdir herhalde. İlk sıraya Turk Telekom yazsan oluyor herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 16221623162416251626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.