Şimdi Ara

Apple Music [ANA KONU] ÜCRETSİZ HI-FI KAYIPSIZ SES VE DOLBY ATMOS GELDİ (S.S.S, Video İnceleme) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.645
Cevap
85
Favori
128.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soulmate


    quote:

    Orijinalden alıntı: NomadCRY

    quote:

    PC'ye indirip şarkı dinlediğin ve düzenlediğin program da bu özelliklerden bitanesi...


    Bu kısmı anlamadım, neyi kastettiniz tam olarak.

    Spotify'da olup da Apple Music'te aradığım tek özellik uzaktan kontrol özelliği yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi. Başka da aradığım bir şey yok zaten. Ama kullanıma engel olan ölümcül bir sorun değil benim için, o yüzden bastım tekmeyi Spotify'a.

    Apple remote kullanilabilirsiniz bunun için. Tam
    Olarak ayni sey olmasa da, bir miktar yardımcı olabilir.


    Apple: Remote
    https://appsto.re/tr/g198q.i

    Hocam yanlış kişiyi alıntılamışsın. Soruyu ben sormadım, @Exit to DOS adlı arkadaşımız sordu, yukarıdaki sayfanın ilk mesajında da Remote'dan bahsettim zaten.

    Sizin de belirttiğiniz gibi Remote kullanılabilir. iTunes kütüphanesinin telefondan görüntülenmesine işe yarıyor, çok kullanışlı aslında ama Apple Music'i kontrol edebilme özelliği de gelse tam olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 24 Mayıs 2016; 18:05:52 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exit to DOS

    Peki Android 6.0 kullanıyorsak? Cihazım LG G3 D855.

    Yapabileceğiniz bir şey yok bu konuda.
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Hocam konunun amiri sensin. Özellikle seni alıntıladım. Apple Remote'un Apple Music desteği gelmeli. Aslında genel olarak iTunes tarafının hala Apple Music ile bir uyumsuzluğu var gibi. Bambaşka bir arayüz ve anlayış gerekiyor. WWDC'de göreceğiz sanırım artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exit to DOS kullanıcısına yanıt
    http://hyperfine.com/remoteforitunes

    Şöyle bir olay var. Android kullanmadığım için bilemiyorum ama belki işe yarayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar,

    Arastirdim biraz fakat bulamadim, Apple Music uzerinden PC me indirdigim sarkilari flash bellege atabiliyor muyum? Arac ta USB uzerinden dinlemek istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soulmate

    Hocam konunun amiri sensin. Özellikle seni alıntıladım. Apple Remote'un Apple Music desteği gelmeli. Aslında genel olarak iTunes tarafının hala Apple Music ile bir uyumsuzluğu var gibi. Bambaşka bir arayüz ve anlayış gerekiyor. WWDC'de göreceğiz sanırım artık.

    Tamam hocam ben yanlış kişiyi alıntıladınız diye düşündüm.

    iOS 10 ile bayağı bir değişikliğe uğrayacağını düşünüyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FurcHT

    Merhaba arkadaslar,

    Arastirdim biraz fakat bulamadim, Apple Music uzerinden PC me indirdigim sarkilari flash bellege atabiliyor muyum? Arac ta USB uzerinden dinlemek istiyorum.

    iTunes'ta indirdiğiniz müzikler bilgisayarınızda Müzikler klasöründe iTunes klasörüne kaydedilir, oradan atabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Franz Schubert


    quote:

    Orijinalden alıntı: NomadCRY

    quote:

    Orijinalden alıntı: Jacques


    quote:

    Orijinalden alıntı: NomadCRY

    Tek cümle yorum da yazılmaz ki ama. Neye göre daha iyi mesela? Ortada çok daha iyi denilebilecek bir durumun kesinlikle olmadığı açıkça ortada, bana göre Apple Music bariz bir şekilde daha iyi. Konudaki karşılaştırmadan ve videodan da az çok belli bu. En azından arada büyük bir fark yok. Başkası da Spotify'a alışmıştır ona daha iyi diyebilir. Aynı şekilde belki sizin için o program daha iyidir bazı özelliklerden dolayı. Bunları yazsanız ona göre bilgi alışverişi yaparız daha iyi olur.

    Bunu önceden açıklamıştım ben. Bir kere şarkı indirmede iCloud hatası var bazen indirilen şarkılar çevrimdışı çalınmıyor. Her parça yok. Liste önerileri o kadar saçma ki, spor salonunda dinlenmelik müzikler kısmında Zakkum Ahtapotlar görmüştüm... Biraz daha gelişmesi gerekiyor.

    iCloud hatasını düzelttiler.

    Her parça yok derken Türkçe şarkıları kastediyorsunuz anlaşılan, Türkçe şarkıların anlaşması sağlanalı haftalar oldu, eksik yok denilebilir, gittikçe de artıyor zaten. Yabancı şarkı konusunda zaten Spotify, Apple'ın rakibi değil yanına bile yaklaşamaz.

    Önerilere gelirsek Apple'ın hazırladığı listeleri kullanmadığımdan pek bilmem ama şarkı öneri sistemi olağanüstü derecede mükemmel. Spotfiy'ın yıllardır en çok eleştirilen ve en sevilmeyen özelliği rezalet şarkı öneri sistemiydi. Rap dinleyen adama saçma sapan pop şarkıları, rock dinleyen adama jaz şarkısı falan önerdiği çok olmuştur. Bir türlü düzeltmediler şarkı öneri algoritmalarını. Apple Music çıktığında da en çok övülen özelliği şarkı öneri sistemi oldu. Tam 12'den vuruyor, sen ne dinliyorsan program ona göre şekilleniyor ve tam seveceğin tarzda müziği tak diye önüne koyuyor. Bu konuda da sırf benim gördüğüm en az 30-40 kişi şarkı öneri sisteminin mükemmelliğinden bahsetmiştir.

    Tekrar kullanmanızı öneririm.

    Şarkı öneri sistemi dediğiniz apple music ana sayfasında(kalp logolu) bulunan öneriler mi ?

    Hem orası, hem radyolar, hem sizin arşivinizde kalp attığınız şarkılara göre kendini geliştiren kütüphane sistemi, hem bir albümü dinlerken en aşağı sürüklediğinizde önerdiği benzer albümler, kısacası şarkı önermeyle ilgili her şey, özellikle adı üstünde şarkı ve albüm önerileri resmen kusursuz. Spotify'ın rezalet sisteminden sonra ilaç gibi geliyor.




  • Bilenlere sormak istiyorum. Diyelim hizmete abone oldum. Belli zaman kullandım ve memnun kalmadım, ertesi ay satın almak istemiyorum nasıl oluyor bu durum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    Bilenlere sormak istiyorum. Diyelim hizmete abone oldum. Belli zaman kullandım ve memnun kalmadım, ertesi ay satın almak istemiyorum nasıl oluyor bu durum ?

    Direkt iptal edebiliyorsun Apple hesabına giriş yaparak veya iTunes üzerinden. Çok basit bir işlem.
  • Vodafone tarifemden dolayı ücretsiz premium spotify kullanıyorum 7 aydır. Çok sevdim böyle online istediğin müziği istediğin an dinleyip, çevrimdışı kaydedebilme olayını. Demek apple müzik daha iyi :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevap için çok teşekkür ederim. Almayı düşünüyorum. Peki dikkat etmem gerekn yerler nedir ? (Hesap açma gibi )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Music mi spotify mı hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeTha

    Vodafone tarifemden dolayı ücretsiz premium spotify kullanıyorum 7 aydır. Çok sevdim böyle online istediğin müziği istediğin an dinleyip, çevrimdışı kaydedebilme olayını. Demek apple müzik daha iyi :)

    Tarifenizdeki ücretsiz abonelik sonlandığında geçmenizi şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    Cevap için çok teşekkür ederim. Almayı düşünüyorum. Peki dikkat etmem gerekn yerler nedir ? (Hesap açma gibi )

    PM'den de yazmışsınız oradan yanıtladım hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nicovrobi

    Apple Music mi spotify mı hocam

    İlk mesajda bunun cevabının fazlasıyla verildiğini düşünüyorum.
  • Bu 3 aylık ücretsiz kullanım sonrası benim bütün indirdiğim şarkılar silinmiş, böyle bir olay başına gelen varmı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple music,spotify,tidal üçünüde kullanıyorum en pratiği sorunsuzu yine spotify,apple music ten çabuk sıkıldım güzel şeyler önermiyor bana göre,ayrıca spotify daha pratik geliyor sağa kaydırınca sıraya eklemesi şarkıyı vs. Tidal i ses kalitesi yüzünden kullanıyorum.nedense applemusic e elim gitmiyor özellikle appstore dan ülke değiştirdiğim zaman tüm müziklerin gitmesi gibi çok can sıkıcı bir olay var sonra tüm şarkıları tekrar yüklemem gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drs06

    Bu 3 aylık ücretsiz kullanım sonrası benim bütün indirdiğim şarkılar silinmiş, böyle bir olay başına gelen varmı

    Üyeliğin otomatik yenilenmesini kapattıysanız silinmesi normal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: starnebula01

    Apple music,spotify,tidal üçünüde kullanıyorum en pratiği sorunsuzu yine spotify,apple music ten çabuk sıkıldım güzel şeyler önermiyor bana göre,ayrıca spotify daha pratik geliyor sağa kaydırınca sıraya eklemesi şarkıyı vs. Tidal i ses kalitesi yüzünden kullanıyorum.nedense applemusic e elim gitmiyor özellikle appstore dan ülke değiştirdiğim zaman tüm müziklerin gitmesi gibi çok can sıkıcı bir olay var sonra tüm şarkıları tekrar yüklemem gerekiyor.

    En sorunsuzu derken Apple kullanıyorsanız eğer Apple bir cihaz için en sorunsuzu bariz bir şekilde Apple Music. Spotify'ın RAM'i sonuna kadar sömürmesi, pili fazla tüketmesi, önbelleğinin silinmeyip dinlenen şarkıların hafızada yer kaplaması, ilk açılışta bazen takılması, uzun sürede açılması vs. gibi sebeplerden dolayı Apple Music'ten daha sorunsuz olması çok zor. Özellikle RAM'i çok harcadığından Spotify açıkken aynı anda açılabilecek program sayısı yarıya düşüyor neredeyse. Ama Android tarafında Apple Music stabil çalışmıyor, beta olduğundan dolayı.

    Güzel şeyler önermiyordan kastınız şarkı önerileri sanırım. Yapmayın gözünüzü seveyim, yukarıda da yazdım, konuda ilk sayfada da yazıyor zaten. Apple Music'in şarkı öneri sistemi olağanüstü derecede mükemmel. Spotify'ın yıllardır en çok eleştirilen ve en sevilmeyen özelliği rezalet şarkı öneri sistemiydi. Rap dinleyen adama saçma sapan pop şarkıları, rock dinleyen adama jaz şarkısı falan önerdiği çok olmuştur. Bir türlü düzeltmediler şarkı öneri algoritmalarını. Herkesin de kabul ettiği bir şeydi bu. Apple Music çıktığında da en çok övülen özelliği şarkı öneri sistemi oldu. Tam 12'den vuruyor, sen ne dinliyorsan program ona göre şekilleniyor ve tam seveceğin tarzda müziği tak diye önüne koyuyor. Bu konuda da sırf benim gördüğüm en az 30-40 kişi şarkı öneri sisteminin mükemmelliğinden bahsetti. Üşenmezseniz geçmiş sayfalara bakabilirsiniz. Radyolar olsun, sizin arşivinizde kalp attığınız şarkılara göre kendini geliştiren kütüphane sistemi olsun, bir albümü dinlerken en aşağı sürüklediğinizde önerdiği benzer albümler vs, kısacası şarkı önermeyle ilgili her şey, özellikle adı üstünde şarkı ve albüm önerileri resmen kusursuz. Spotify'ın rezalet sisteminden sonra ilaç gibi geliyor.

    Spotify'da gesture'lar daha işlevsel, parmak hareketleriyle pek çok şey yapılabiliyor, Apple Music'teki asıl yenilikleri iOS 10'a saklıyorlar. iOS 10'da baştan aşağı değişecek. Bu tarz şeyler eklerler diye düşünüyorum. Ama benim için pek de şart olan şeyler değil. Kullanıma engel de teşkil etmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 27 Mayıs 2016; 0:10:40 >




  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.