Şimdi Ara

m4a1 mi m4a4 mü daha avantajlı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• m4a1-s'i kontrol etmesi daha kolay ve susturucusu da cabası.
  • Yakın çatışmada ikisi de çok iyi M4a4 ün mermi avantajı var.Uzak çatışmada m4a1 daha iyi az sekiyor.İkiside armorlu adama 98 vuruyor kafadan tek atamıyor yani.M4a4 bence
  • A1-S. Her zaman için. Sesli bir şekilde kullanırken nasıl tedirgin olmuyorsunuz anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronotide

A1-S. Her zaman için. Sesli bir şekilde kullanırken nasıl tedirgin olmuyorsunuz anlamıyorum.

ses önemli değil bence m4a4 ile spraying yapmak daha avantajlı
  • ben m4a1-s kullanıyorum. Hem güzel hemde m4a4 ten 200$ daha ucuz. Ama mermisi az. Gerçi 5v5'te yetiyor.
  • Aim tutmak daha kolay geliyor bana m4a1s ile..uzak mesafede daha başarıli diyebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkiside çok etkili ama spray seviyosan m4a4 2 mermiyle işi bitiririm diyorsan m4a1-s artı susturucu cabası...
  • m4a1 daha çok suikastçi işi. az sekiyor 2 mermide indirirsin
  • 1-İyi aim alıyorum cat diye hs atıyorum diyorsan m4a1-s
    2-sprayle adam öldürüyorum diyorsan m4a4
  • m4a1-s e alışırsan daha bırakamazsın zaten,m4a1s çok daha iyi bana göre
  • M4A4 kullanırken kendimi daha güvende hissediyorum nedense 10 merminin çok işime yaradığı oldu
  • M4A1-S bence tam bir acemi silahı kontrol etmesi AK47 ve M4A4'e göre çok basit tek sıkıntısı mermisi ama azcık mantıklı kullanmak o dezavantajı ortadan kaldırıyor zaten
  • a1s tabiki. zaten adama sıkacağın 4-5 mermi. ben a plantte oynuyorum genelde kısaya bakıyorum gerekirse uzuna yardım ediyorum pitteki awpyi a1s ile düşürdüğüm çok oldu yada kısadan girdiği gibi kafaya 2 mermi

• Arkadaşlar söylemiş herşeyi sunu unutma hangisinde iyiysen onu oyna :) M4A4 ün parasının daha pahalı oldugunuda unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLpinga -- 29 Ağustos 2014; 1:23:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

M4A1-S bence tam bir acemi silahı kontrol etmesi AK47 ve M4A4'e göre çok basit tek sıkıntısı mermisi ama azcık mantıklı kullanmak o dezavantajı ortadan kaldırıyor zaten

Kullanamadıgınız silahlara acemi silahı demeyin artık , lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

M4A1-S bence tam bir acemi silahı kontrol etmesi AK47 ve M4A4'e göre çok basit tek sıkıntısı mermisi ama azcık mantıklı kullanmak o dezavantajı ortadan kaldırıyor zaten

Kullanamadıgınız silahlara acemi silahı demeyin artık , lütfen.

Haklisin m4a1 pusu isi gözlem vur yada dusman i gördün sakin olup iyi aim alıp atış yapmak yoksa 20 mermi 1 düşmana bile yetmez.

Aim iyi ise a1 ama ben adam görünse sprayde yaparım diyenler a4 kullanmalı

İkiside iyi silah a1in susturucusu mermi sayısını kapatıyor kullandıktan sonra her silah iyi mesele hangisini iyi kullandığın

• Arkadaşım herkes takmış spray yaparken 20 mermi yetmez diye. Yahu eğer elin alışıksa zaten spray yapmaya 5 mermi bile yeterli. Sonuçta silahın nasıl sektiği belli. D2 uzunda pit ten A site a bile spray atarak adam vuruluyor ki azıcık turnuva maçları izlediyseniz kimse kolay kolay oyle 2 mermi atıp beklemez. 5-6 mermi sprayini atarsın zaten aimin iyiyse sprayi atarken aimi nasıl oynatman gerektiğini bilirsen adam ölmüştür.

Edit: çok merak ettim 30 mermilik nasıl bir spray atıyorsunuz siz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SALIGIA -- 29 Ağustos 2014; 11:08:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SALIGIA

Arkadaşım herkes takmış spray yaparken 20 mermi yetmez diye. Yahu eğer elin alışıksa zaten spray yapmaya 5 mermi bile yeterli. Sonuçta silahın nasıl sektiği belli. D2 uzunda pit ten A site a bile spray atarak adam vuruluyor ki azıcık turnuva maçları izlediyseniz kimse kolay kolay oyle 2 mermi atıp beklemez. 5-6 mermi sprayini atarsın zaten aimin iyiyse sprayi atarken aimi nasıl oynatman gerektiğini bilirsen adam ölmüştür.

Turnuvada kullanilan iki silah var
    Ak47 m4a1 s
    A4 ilk tercih olmuyor tabi oyuncuya gore değişiyor.
    Öncelikle

1-5 pingle oynarken ile 40+ pingle oynamak çok farklı bir olay

Simdi normal maçlarda oynuyorsun d2 long daki kapidan 4 t çıktı . 1. Short yaptı

Tek veya iki kisisin
    Aim iyi 4 kişiye 20 mermi yetecekmi ?
    Senin yazıya gore.

15 kişiye saldirdim vurdum vurdum durmadim sarkisi uyumlu sana sikan olmayacak herhalde.

M4A1 silahı 2 kişiye belki 3 kişiye oda aim alman çok çok iyi ise yeterli ama 4 kişiye ayni anda %1 lık bir oranda yeter

Yani buradaki oyuncular ne
    Turnuvadaki 3-5 pingle oyun oynuyor nede aim alma seviyeleri o kadar gelişmiş değil

Heleki sende O turnuvadakiler gibi aim alamıyorsanız hic konusma

Ayrıca a1 S kafaya armor varsa tek atamiyor 2 mermi şart
    Herkese hs + bir mermi desen 8 mermi kafadan yapar

%50 ıska desen şarjör bitti neredeyse
    Hadi longdan geri kacayim desen taciz atisi yapamazsın longa döndüğün an vurulursun

Çukura girersen yine olursun .

Ha düştü 2 en çok oynanan haritalardan birisi ona gore yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 29 Ağustos 2014; 12:05:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SALIGIA

Arkadaşım herkes takmış spray yaparken 20 mermi yetmez diye. Yahu eğer elin alışıksa zaten spray yapmaya 5 mermi bile yeterli. Sonuçta silahın nasıl sektiği belli. D2 uzunda pit ten A site a bile spray atarak adam vuruluyor ki azıcık turnuva maçları izlediyseniz kimse kolay kolay oyle 2 mermi atıp beklemez. 5-6 mermi sprayini atarsın zaten aimin iyiyse sprayi atarken aimi nasıl oynatman gerektiğini bilirsen adam ölmüştür.

Oyuna yeni başlamış çok var bu forumda her şey iyi güzel de Türkler anlamadığı işede yorum yapınca çok komik oluyor zaten 20 mermi ile çok rahat spray atılabiliyor yok aimin varsa a1s yoksa a4 diyorlar ne kadar saçma bir düşünce zaten oyunu oynayarak gelişir her şey ama AK47 kullanamayan veletler a1-s ile adam vurabiliyorlat buna da aim silahı diyorlar halbuki silah zaten OP

@C4N-LeqnD

Silah zaten OP sen bunu yazarken ne düşündün bilmiyorum oynayıp oynamadığım seni ilgilendirmez düşüncem hiç ilgilendirmez burası özgür bir forum lütfen demişsin bide sağol çok kibarsın oyunu silesim geldi bide eksilemişler keşke kim olduklarını görebilsek =D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.