Şimdi Ara

m4a1 mi m4a4 mü daha avantajlı ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben s derim a4 keleş gibi geliyor biraz geri tepiyor s ile bazen tek şarşörde 3 kill bile alabiliyorum sessizliğide cabası yer belli etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 29 Ağustos 2014; 19:34:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

Orijinalden alıntı: SALIGIA

Arkadaşım herkes takmış spray yaparken 20 mermi yetmez diye. Yahu eğer elin alışıksa zaten spray yapmaya 5 mermi bile yeterli. Sonuçta silahın nasıl sektiği belli. D2 uzunda pit ten A site a bile spray atarak adam vuruluyor ki azıcık turnuva maçları izlediyseniz kimse kolay kolay oyle 2 mermi atıp beklemez. 5-6 mermi sprayini atarsın zaten aimin iyiyse sprayi atarken aimi nasıl oynatman gerektiğini bilirsen adam ölmüştür.

Edit: çok merak ettim 30 mermilik nasıl bir spray atıyorsunuz siz?

Oyuna yeni başlamış çok var bu forumda her şey iyi güzel de Türkler anlamadığı işede yorum yapınca çok komik oluyor zaten 20 mermi ile çok rahat spray atılabiliyor yok aimin varsa a1s yoksa a4 diyorlar ne kadar saçma bir düşünce zaten oyunu oynayarak gelişir her şey ama AK47 kullanamayan veletler a1-s ile adam vurabiliyorlat buna da aim silahı diyorlar halbuki silah zaten OP

@C4N-LeqnD

Silah zaten OP sen bunu yazarken ne düşündün bilmiyorum oynayıp oynamadığım seni ilgilendirmez düşüncem hiç ilgilendirmez burası özgür bir forum lütfen demişsin bide sağol çok kibarsın oyunu silesim geldi bide eksilemişler keşke kim olduklarını görebilsek =D

neyin tripleri bunlar? sadece oynayamadıgınız silahlara acemi silahı demeyin dedim , dedigin gibi burası forum istedigim şeyleri de eleştirrim,katılmadıgım düşünceler olabililr.Ve ben hiçbir zaman kullanmadım artı eksi olayını . spor bölümü hariç.

• SALIGIA kullanıcısına yanıt
    TK atmak için 10 mermi kafadan gidiyor zaten bizde mükemmel değiliz 20 mermiyle 2 adamı zor vuramıyorum noobum o yüzden m4a4 le rahat spray atıyorum oldu mu?
  • M4a4 skinleri daha guzel geliyor ben ondan kullaniyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m4a4 ile rahat spray yaparsın mesela a long tutarken m4a1-s te kurşun hemen biter spray yapmadan önce 2 defa düşünmen gerekir, fakat susturucudan ötürü 3v1 gibi durumlarda m4a1-s alan tutmak için daha iyidir.
  • m4a1-s daha usta işi ve daha acantajlı normal m4a1 i p90 gibi kullanmak istersen daha iyi tabi ama 2 li 3 lü atışlarda -s daha başarılı server larda mermisi yetmez bitince yerden silah alırsın sorun olmaz
    ses çıkarmamasıda ayrı avantaj rakip senin nereden ateş ettiğini daha geç farkediyor
    kapı duvar taramadıktan sonra yine bitmez ya neyse :)
  • M4A1-S güzel etkili hemde susturuculu ama rezervde ve şarjörde az mermi var. Yinede M4A1-S.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Speartron-

M4A1-S güzel etkili hemde susturuculu ama rezervde ve şarjörde az mermi var. Yinede M4A1-S.

Hortun babası olmuş
  • quote:

Arkadaşım herkes takmış spray yaparken 20 mermi yetmez diye. Yahu eğer elin alışıksa zaten spray yapmaya 5 mermi bile yeterli. Sonuçta silahın nasıl sektiği belli. D2 uzunda pit ten A site a bile spray atarak adam vuruluyor ki azıcık turnuva maçları izlediyseniz kimse kolay kolay oyle 2 mermi atıp beklemez. 5-6 mermi sprayini atarsın zaten aimin iyiyse sprayi atarken aimi nasıl oynatman gerektiğini bilirsen adam ölmüştür.

hiç bir otomatik silahla pitten A sitedaki adama 5 mermilik spray yaparak 5 mermiyi de tutturamazsın. 4 mermi atıp 4 ünü bile tutturamazsın. yap steam hesabımı sana vericem.
  • Kontrol etme sıkıntın yoksa a4 derim

• İkisinide kullandım.

M4A1 kullanacak iseniz headshot atmaya bakın. Önünüze 3 kişi çıkınca mermi yetmiyor. Az sekiyor.

A4 ise çok sekiyor. Ama mermisi çok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle M4A1-S.
    Ama cs'nin bütün serilerinde şarjörü 30 mermi alan silahı csgoda neden 20 yaparlar anlamıyorum.
    Steam'e ticket mi atsak ne yapsak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

quote:

hiç bir otomatik silahla pitten A sitedaki adama 5 mermilik spray yaparak 5 mermiyi de tutturamazsın. 4 mermi atıp 4 ünü bile tutturamazsın. yap steam hesabımı sana vericem.

Tebrik ederim 2 yıllık mesajıma cevap vermişsin. Oyunu yaklaşık 1.5 yıldır oynamıyorum ve evet bu yüzden dediğini yapamam şu an. Hesabında da gözüm yok zaten oyunu bırakmadan önce global idim. Gerçi rank sistemi baya değişmiş belki tekrar oynasam silver olurum

• SALIGIA kullanıcısına yanıt
    bir konu için forumda yüzlerce başlık açılsın, forum başlık çöplüğüne dönsün di mi bu daha mantıklı :)

oyunu bırakmasaydın da dediğimi yapamazdın zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

bir konu için forumda yüzlerce başlık açılsın, forum başlık çöplüğüne dönsün di mi bu daha mantıklı :)

oyunu bırakmasaydın da dediğimi yapamazdın zaten :)

Tamamdır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.