Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O çanı sanırsam dün pazarda görmüştüm ve son derece hayret etmiştim, demek seninmiş46 adet dolunay harika bir adet, para olacak da onlar basılacaktı
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Her biri benim bebeklerim gibi satarken çok zorlanıyorum cidden . Zaten git gide fiyatı arttırıyorum satılmaz belki umuduyla... Şaman mı açsam acaba dedim o çan düştüğünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureMusic -- 23 Mart 2015; 23:02:36 >
  • sizce mt2 singapura başlamaya değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: black37

sizce mt2 singapura başlamaya değer mi?

Degmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deli.yrk

quote:

sizce mt2 singapura başlamaya değer mi?

Degmez

neden?Adminler fln bayağı ilgili diyolar
  • Bugünkü kulem

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Bugünkü kulem

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

İyi akşamlar kardeşim mt2 singapuru öneririmisin +ları -leri nelerden tr den,pvp gibimi kasması kolay mı yardımcı olurmusun?

• Ben öneririm, genel olarak özetlemek gerekirse metin2 tr nin açıkları kapatılmış, daha az paraya bağlı hali ve hafif private serverı esintileri olan bir server.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

Ben öneririm, genel olarak özetlemek gerekirse metin2 tr nin açıkları kapatılmış, daha az paraya bağlı hali ve hafif private serverı esintileri olan bir server.

ortamda önemli tabi bu konudanda anlaşılacağı üzere bayağı dh den arkadaş var yükliyim bir bakıyım o zmn
  • quote:

quote:

Ben öneririm, genel olarak özetlemek gerekirse metin2 tr nin açıkları kapatılmış, daha az paraya bağlı hali ve hafif private serverı esintileri olan bir server.

ortamda önemli tabi bu konudanda anlaşılacağı üzere bayağı dh den arkadaş var yükliyim bir bakıyım o zmn

black37 senin sistemin konuna bakarken kendimi burda buldum baktım konulara metin2 yazıyor girdim singapur serveri felan benimde başlayasım geldi ama kim kasıcak ya 1 lvl dan 30 a kasması dert yoksa gelirim 30 lvlda 1 ay balık tutar parayı vururum.

ne dersin indiriyimmi takılırız arkadaşlar varsa ortam gelelim azda yardımcı olursunuz umarım.
    Böylece toplanırız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TGuveNs -- 24 Mart 2015; 0:55:56 >

• TGuveNs kullanıcısına yanıt
    30 a 1 günde kastım ben :D 7 günlük bonuslarla rahatça kasabilirsin. Zaten +5 kılıç ve zırhla başlıyorsun ve bklar 70k ya npc ye satıldığı için, düşük levelda 3-4 metinden bk al sat üstünü +6 yapabilirsin rahatlıkla.
  • Gece olan 2 saatlik farmımdan görüntüler paylaşıp yatayım en iyisi :)

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Bunlarda 2 saatin sonundaki düşen silahlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureMusic -- 24 Mart 2015; 2:55:33 >

• quote:

Ben yardım ederdim büyük bir zevkle ama foruma aralıklarla bakıyorum, her ara bakamıyorum. 2-3 kere nickimi yazdım, arkadaşlarda öyle. Her an forumda olmak zorunda değiliz ama bana oyundan ulaşsaydın yardımcı olurdum.

EYW HOCAM BAKALIM VİZELERDEN SONRA TEKRAR GERİ DÖNERSEM ULAŞIRIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TGuveNs

quote:

quote:

black37 senin sistemin konuna bakarken kendimi burda buldum baktım konulara metin2 yazıyor girdim singapur serveri felan benimde başlayasım geldi ama kim kasıcak ya 1 lvl dan 30 a kasması dert yoksa gelirim 30 lvlda 1 ay balık tutar parayı vururum.

ne dersin indiriyimmi takılırız arkadaşlar varsa ortam gelelim azda yardımcı olursunuz umarım.
    Böylece toplanırız :)

Cok ii olur hocam bende bu aralar bosum hem biraz nostalji olsun hem de eglenelim diye dusundum ortam olduktan sonra cok guzel olur coluk cocuktanda uzak dururuz :)

• Abi 42lvl oldum kasılasım yok bi gölge kesiyorum neredeyse 1top doluyor gaza geliyorum aslında zayıfım ama zihinsel olunca hpde yüksek olunca +5 aslan plakayla tüm soo yu alıyorum :D 35lvl çarla farm yaptım gece 3tane hava +4hız +4kavrama falan gibi taşlar düştü güzel geçti benim için sabah 55 kk vardı hesapta geldğimde 77kk gördüm dahada 10kklık satacak itemim var şimdi ne yapayım ben ? Orc maze olayı nedir bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi?
  • PureMusic kullanıcısına yanıt
    Hocam harikasın bende kim bu ya diyordum pazarda görnce meğer senin pazarmış Ben kdp farmı mı metin farmı mı daha faydalı çözemedim kdpye gidiyorum 2saatte max 11tane düşürebildim 20lvlde gidince mi sorun oluyor acaba merak ettim sen 16da gitmişsin birisi 18de güzel düşüyor demişti
  • fbgencer kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :) Metin daha iyi aslında ama hem metin bölgesi kalabalık oluyor, hemde 35 hesap vs gerekiyor diye bu işe girdim. Yani ortalama bir rakam verecek olursam 2 saatte 10m-15m gibi bir miktar kazanıyorum. Ama şanslıysan, tonla ayakkabı bilezik vs düşüyor, 1-2 tanesi 2k hpli olur veya düşen dolu kdp den +40 ort olur işte parayı kırarsında... O kadar doludan hiç öyle olmadı :D Metinde de +4 canavar düşer parayı kırarsın ama sürekli +3 şaman vs düşerse resmen hayattan soğuyorsun kısaca her ikisinde de şans önemli. Orc maze için baya bi sermaye ayırman lazım, karı bu yaptıklarımızdan çok daha iyi ama orc maze için sağlam olmazsan sıkıntı olur. (Gerçi hiç gitmedimde, giden arkadaşlardan aldığım öneriler bu şekilde.)

Tamam işte 2 saatte 11 ideal rakam. Gerçi bana şöyle oluyor, 2 saatte 10-15 dolu 10-15 antik çan. Antiklerde 100 den gidiyor hızlıca 1.5-2m oradan geliyor oda 3-4 dolu demek :D

• Beyler can sıkıntısından yeni bir mmorpg oyun ararken burası çıktı karşıma önerirmisiniz. birde yeni başlıycam başlangıçta dikkat etmem gereken birşeyler varmı.
  • Bugun yukleyip baslamayi dusunuyorum Nick imi yazarim buraya

• PureMusic kullanıcısına yanıt
    Ayıları deneyin, onlardan KDP düşüyor diye biliyorum.Vasıfsız bir silah olan antik çanı düşürmek mantıklı gelmiyor, ona harcanan mesai KDP'ye harcanmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 24 Mart 2015; 17:42:35 >
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.