Bildirim
M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (178. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kule var mı bu akşam ? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: PureMusic
Merhaba arkadaşlar, uzun bir yazı olacak tahminen. Beklediğiniz ön incelemeyi yapmak istedim orc maze hakkında. 2 kere denedim kardeşimle birlikte (TheLittleHand). İlkinde 1.katı bitirdim, 2. denememde 2.boss a geldim ama kesemedim. Size bu konudaki tecrübelerimle en azından ne tarz efsunlar dizmeniz gerektiğini söyleyebilirim.
İlk katta bulmanız gereken 2 tane kilit taşı var. Bu kilit taşları çok hızlı düşüyor zaten, düşürdüğünüz an geriye kalan orkları temizlemeniz gerekmiyor, istesenizde bitiremezsiniz zaten olağanüstü derecede fazla ork var ve ( 11k+ hp ve 450 defansla bile ) fazla vuruyorlar. Amacınız, 3 tane labirenti doğru yolları seçerek geçmek. Geçtiğinizi, yaratıklar değiştiyse anlayabiliyorsunuz, örneğin ilk başta yeşil orklar var. Labirent geçtiyseniz ork generaller vs geliyor. Labirentlerde yanlış ışınlama noktasına giderseniz ( her labirentin 2-3 seçeneği var ) o ışınlanma noktaları en başa atıyor. Yani birdaha aynı yoldan gitmemeniz gerekiyor demek bu.
Efsunlara gelirsek. 1.kat ve 2.katta bosslara ulaşmak istiyorsanız ve bunu efsunlarla kolaylaştırmak istiyorsanız, 2 bonusa ihtiyacınız var. Hareket hızı ve SERSEMLIK. Çünkü sersemlettikleri an saniye bile geçmeden eriyorsunuz ve başınıza 50-60 ork toplanıyor. Siz 3-4 kere kalkana kadar anca açılıyorlarki aralarından çıkabilesiniz. Her kat için 30 dakikanız var sanırım, ve unutmadan söyleyeyim büyülü kılıcın dehşet skilli işe yaramıyor orc maze de.
Sıkıcı tarafları geçip biraz keyifli bölümlere geleyim, ilk katı bitirdiğinizde boss a giderken şöyle bir yola giriyorsunuz.
Arkamda görmüş olduğunuz boss u, hiç ork bonusu dizmeden rahatlıkla kesebilirsiniz ki ben tek başıma hiç zorlanmadan 20 saniye gibi bir sürede kestim. İçindeki droplar oldukça kötü desem yalan olmaz :)
Dropları göstereyim ilk kestiğim eldivensizdi (sol altta gördüğünüz + basma itemleri ve düşen kılıç);
İkincisi kardeşimle birlikte eldivenli kestim;
Sonra ilk başta ele geçirdiginiz kilit taşlarını, şeytan kulesinde gördüğünüz direklere benzer direklere götürüyorsunuz ve herkesin bir hakkı var yani siz arkadaşınızınkini açamıyorsunuz. Bunlar açıldığında arkada görülen mavi ruh açılıyor ve sanırsam orada 30 level silahları + basılıyor ve yandığında silah patlamıyor, ve şansı daha yüksek. Fakat deneme yapmadım deneme için silah getirmeyi unutmuşum :)
İkinci kata geldiğinizde kendinizi başladığınız yere doğru koşarken görüyorsunuz ve en sağdaki köprüye geçiş yapmanız gerekiyor ( siz en sol köprüde oluyorsunuz o ara)
Bu noktadan sonra şu eleman geliyor ve bu eleman ilk boss a göre oldukça güçlü. Bunu kesmeniz için mutlaka adam gibi efsunlarınız olmalı.
Bunun etrafında yaklaşık 100 tane siyah ork vardır ve her biri size 1k gömüyor :D Bu bossu tek başına bırakmak için onlarca kere öldük ( gittiğinizde tam olarak ne demek istediğimi anlayacaksınız :D ), son 60 saniye kala ( toplam süre 30 dakika ) anca bu kadar yalnız bırakabildik. Ancak kardeşimin atağı yetersiz olduğundan dolayı boss u kesemedik. Damage atan 2 kişi gerekiyor bence, veya p skiller olmalı.
Umarım yararlı olmuştur, iyi forumlar :)
Amerika'yi yeniden kesfetmeye gerek yok
https://www.youtube.com/watch?v=vIB0jHOoGwo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O video orc maze in eski halinin yapılışı.
https://forum.metin2.sg/forum/announcements/general-announcements/417307-update-maintenance-01-29-2015
Şu güncelleme ile orada uygulanılan dehşet skill ine göre düşünülen taktik tamamen değişti. O güncellemeden sonra en azından ilk bakışta nasıl bir taktik izlenmesi gerektiğini özetledim. -
Bilgiler için teşekkürler Ork Labirenti, zorluktan alınan zevk ve verdiği eşyalar hasebiyle albenisi epey fazla bir hâle büründü ve DH olarak bizim de ivedilikle bu esen harita konusunda adımlarımızı sıklaştırmamız lazım.PureMusic'in yaktığı ateşi daha da şiddetlendirmeli ve "Birlikten kuvvet doğar." mantalitesiyle hareket ederek yüksek kazanca giden bu yolda gönüllerimizi bir etmeli, dayanışmayı en üst safhaya çıkararak zaferin bizim elimizden olması için mevcut bütün sorumlulukları ziyadesiyle yerine getirmeliyiz.
-
Teşekkürler hocam, tamamen katılıyorum burada kesinlikle bir birliktelik gerekiyor ve arkadaşlarımızında katılımıyla oldukça güzel para ve eşya kasabiliriz. Verdiği zevkte apayrı birşey mutlaka denenmeli. -
-
Beyler metin2 tr yi ve bir cok pvp oynadım trdeki veledler ve botlardan pvpyidenzevk almadıgım ıcın bıraktım Metin2 SİNGAPUR için hersey geçmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 saatlik eglenceli bir balik farmindan elde ettigim 45 minnow , 4 clam , 12 fishbones ile geceyi tamamliyorum herkese iyi geceler :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de orc maze icin karakter yaratmaya calisiyorum aylardir. Biraz daha para biriktirmeyi bekliyorum sadece :)
yeni başladım 24 levelim varmı muhabbeti güzel olan bi lonca -
Hoşgeldin, muhabbet olarak benim bildiğim yok pek birleşemedik. İlerleyen zamanda birleşiriz ama farmer olarak exp yatıracak lonca ararsan rahatlıkla yardımcı oluruz.
@Atsız Kovboy Bende itemları tamamladım skill olarak oldukça geride olsamda 3-4 haftaya yeterli dereceye gelecektir diye umuyorum. Birlikte başlarız dh olarak orc maze turlarına :) -
beyler oyuna ep çekseniz yani tp ne alıp satardınız 1m para var balıkdanda istirfiye çıkaramadım bari elimize bir dolu alalım -
Beyler saat 10da kule var hepinizi beklerim.
Odin ring alip satmak en mantiklisi gibi geliyor. Ama su siralar asiri ucuzladi para verip tp almanizi onermiyorum. Tahminim moon eventine dogru herkes tplere yukleneceginden fiyatlari artacaktir.
Hocam yine silahçı çıkması ihtimaline karşı yine fazladan silah getir istersen, senin için basayım bari boşa gitmesin. Ben silah ticaretini çok bilmediğimden satın almadım pek :)
Bu arada zırh ve aksesuarda en karlı yatırımlar hangileri sizce? ben aksesuarda cennetin gözü kolye bilezik, abanoz küpe ve anka ayakkabı düşünüyorum. Zırh olarakta 61 kaskı mı 41 kalkanları mı yoksa başka bir seçeneğemi yönelsem bilemedim :) -
@Cryocore a katılıyorum, şu aralar yüzükler rezalet bir durumda. 2 hafta önce 14.5-15 e giderdi, 12-13 ten alıp 14.5 a tonla yüzük sattım ama şu anda 12.5 tan satamayanlar var. İstiridyelerde düştü fakat durumu yüzükler kadar kötü değil tabi. Metin kesip taş ve bk satabilirsiniz onların fiyatları gayet iyi durumda şu an. 1.köyde yaparsanız taş düşmez ama 1.köyün dropları yüksek olduğunndan hpli ayakkabı kolye ihtimaliniz olur, onlarda iyi para eder. -
-
Hocam elinizde bi tane krem var mı acaba birini deneyeyim +9a
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X