Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
155.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O parayla 35 çarını daha da kalifiye hâle getirebilirsin veya 42lik çarını Ork Labirenti'ne uygun olacak şekilde Orklara Karşı Güçlü efsunu içeren itemlarla donatabilirsin.Şu an ben de bir çarımı sadece 30-60 seviye arası çarların parti yaparak girebildiği Ork Labirenti'ne hazırlıyorum, belli süre sonra DH olarak sağlam çarlarla sürekli Ork Labirenti organizasyonu düzenleyebiliriz
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Doğruda hocam dolunay bölgeleri hem daha kolay temizleniyor hemde para olarak kdp den daha iyi geliri daha kolay satışı var.

Dediğiniz gibi bende bir hesap üzerinde duruyorum şu ara, orc maze için. Skill olarak biraz geride fakat itemleri baya iyi oldu. Son halini 3-4 gün içinde buraya koyacam. :)
  • PureMusic kullanıcısına yanıt
    Oyuna yeni başlayan biri +50 ort KDP düşürmüştü, 2,5kkk diye KDP'sine bedel koymuştu, demem o ki böyle bir ihtimâlden kimse mahrum kalmak istemezAma sen bilirsin.

Ek olarak; arkadaşlar 2 adet ork dişi +sız arıyorum, para yabancıya gitmesin pm atarsanız sevinirim
  • Saat 11'de arka arkaya 2 kulemiz var, katılımlarınızı bekliyorum

Ayrıca 3 kırmızı domuz kuyruğu kurdele arıyorum, pmler yine ConquerorMehmed'e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 24 Mart 2015; 19:14:43 >
    Hatirliyorum sohbet kismi acik artirma meydanina donmustu

Edit : dun sattim tum ork dislerini bileydim sana ayirirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samethawkeye -- 24 Mart 2015; 19:20:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende Orc Maze charı kasıyorum şuan 53 lwl oldu Beraber gireriz :D bu arada allahsız lonca demircisi +8 gümüş bilezik ve +8 abonoz küpemi yaktı :(
  • hangi bayraksınız kdp vadideki yerdenmi çıkarıyonuz yoksa köydeki ayılardan dusuyormu ilk basladıgımda napayım ?
  • Rib yani kdp kasmaktan sıkıldığım için biraz dolunay kasayım dedim. Yeni bir karakter oluşturdum 15 level yaptım itemlerini hazırladım. Ama 3 saat 45 dakikalık farmımın bana getirisini siz yorumlayın :D

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atsız Kovboy -- 25 Mart 2015; 0:25:01 >

• TGuveNs kullanıcısına yanıt
    Hepimiz mavi bayrağız, Kırmızı Demir Pala hem -hiç kesmedim ama- kırmızı bayrak 1. köydeki ayılardan hem de vadideki mistiklerden düşüyor diye biliyorum.
  • Bugün sözünü verdiğimiz üzere çifte bir kule yaptıkKatılan herkese kucak dolusu sevgiler, çok eğlenceliydi

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 25 Mart 2015; 0:45:01 >

• Bunlar da gecenin kârı, itemlerimi basmaya yardımcı edenlere teşekkür ediyorum

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Bu geceki 2 saatlik farm cok bol dolunaylı geçmedi fakat yinede memnunum,

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Birde acaba şunun ortalama fiyatini bilen varsa yardımcı olabilir mi :)

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureMusic -- 25 Mart 2015; 3:26:33 >

• Oyundaki Adım TarkGuven başladık :)
  • TheWolverine ekleyin

• At çöpe gitsin

• what dedin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardeşim sen hiç yaptın mı yani 42lvl zihinsel bu yüzden zihinsel bi hesapla gitmem mantıklı mı ? ayrıca şmdi %100e yakın orka karşı güçlü bi hesap dizebilirim ama efsunlar sadece orklara karşı mı olsun yoksa kaliteli efsunlarla birlikte orkta mı olsun
  • +9 gümüş bilezik ne kadar ediyor elimde 4tane +8 gümüş varda basıp satayım mı yoksa 8 haliyle mi satayım
  • fbgencer kullanıcısına yanıt
    Hiç belli olmaz bide hepsi patlar filan, riske atma derim. Elinde de büyük bir sermaye olmadığını düşünerek söylüyorum, ama beni etkilemez diyorsan bas. Sanırım - yanlış olabilir - 30-40 m arası gidiyor +9 u.
  • PureMusic kullanıcısına yanıt
    Ben nasıl bu kadar bastığımıda anlayamadım 3-4 hesabıma bi girdim hepsinde gümüş var
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.