Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dragon god attack-defence ve kritik-delici itemlerini satisa sunmayacagim belki kullanmam gerekir
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
  • prometheus. kullanıcısına yanıt
    Çıkanlar çok güzel, hepsinin satışından +500kk gibi bir miktar geliyor bu da epey para yapacağınız manasına gelir.Doğru ve isabetli bir tercihle istediğiniz kalifiye itemlere kavuşabilirsiniz.Bu arada, tensip buyurursanız Kötü Ruh Kovma Kağıtlarına talibim
  • prometheus. kullanıcısına yanıt
    Maşallah baya iyi çıkmış gerçekten hayırlı olsun.
  • 65-85 seviye düellosunda rakiplerini alt eden kasuraa'yı tebrik ederim

• Öfke gözlem bandı alıyorum 1kkya kadar bulan yazarsa sevinirim 3tane okuttum hala açılmadı buna para harcıyoruz bide ya
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    500 kutu filan actim resmini koymadigim oto-potlar tec points vb malzemeler de mevcuttu.standardi bilmiyorum ama iyi diyosaniz iyidirsimdilik farm charlarima cekiduzen veriyorum ulasabildigim eski hesaplardan birinde loncamizin kapandigini farkettim yoldaslarimdan eser kalmamis :/ tec interactive ile kontak kurmayi deniyorum bank hesaplarimin idlerini ogrenmem gerekiyo bide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbgencer kullanıcısına yanıt
    40 level a kas, beceri sıfırlama kağıdı veriyor. Onunla sıfırladığım becerinin daha 17 de master olmadığına şahit olmadım.
  • PureMusic kullanıcısına yanıt
    ana çarın değil ya farm çarının öfkesi , verdiği kağıt başka karaktere verilmiyor değil mi
    Verilmiyor ama çok takmayın 3-5 güne bulursunuz o zamana kadar dursun zararı yok :D keşke ilk öfke fulleseydiniz farm çarlarında daha rahat oluyor gözlem bandı işi.
    Şu 40lvlde gelen kağıdı öğrendiğim iyi oldu ama teşekkürler :) 4. gözlem bandıda başarısız :D kaz gelecek yerden tavuğu esirgemeyim diyorum olmuyor olmuyor :D ana çarımda da 4gün gçlü bedeni m1den m2ye geçiremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbgencer -- 21 Mart 2015; 21:30:30 >
    Ben 10 günde her gün kitap okudum 1 skill için, 8 kitap geçti. Son 4-5 gündür 3 skill için her gün okuyorum geçen kitap sayısı 2 yada 3 tür. Çok dengesiz ya.
    Hocam oyundamısınız şuan ? bir biyolog dişi kırmıyo 2dir oda komboya bağlar 4-5 tane kırar :D
  • Metin keserken ks atanlar için ceza veriliyor mu?
    Yarınki sınava çalışıyorumda az sonra girerim, ben bitirdim onu lanet kitabınıda şu ana kadar yakmadı nazar değmez inşallah :D
  • Şimdilik evet.

Raidcall grubumuz aktiftir, ID: 10615592

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 21 Mart 2015; 22:28:44 >
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Bunlar yeterli olur mu? Video çekemedim.

• Yeterli lakin DH olarak Camarad'ı kaçıncı banlatışımız bilmiyorum, süresiz banlanmalı artık.
  • 1 Saatlik işsizlik Beni Tatmin etmedi :/
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• wrogman123 W kullanıcısına yanıt
    Senin yine iyiymiş bugün 2 hesapla 5 istiridye tutacak kadar işsizdim + birde bu var tabi :D
  • Beyler artık DH olarak gerçek anlamda tek bir loncada toplansak? Bütün DH ekibi?
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.