Bildirim
M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (174. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Çıkanlar çok güzel, hepsinin satışından +500kk gibi bir miktar geliyor bu da epey para yapacağınız manasına gelir.Doğru ve isabetli bir tercihle istediğiniz kalifiye itemlere kavuşabilirsiniz.Bu arada, tensip buyurursanız Kötü Ruh Kovma Kağıtlarına talibim -
Maşallah baya iyi çıkmış gerçekten hayırlı olsun. -
-
Öfke gözlem bandı alıyorum 1kkya kadar bulan yazarsa sevinirim 3tane okuttum hala açılmadı buna para harcıyoruz bide ya -
500 kutu filan actim resmini koymadigim oto-potlar tec points vb malzemeler de mevcuttu.standardi bilmiyorum ama iyi diyosaniz iyidir simdilik farm charlarima cekiduzen veriyorum ulasabildigim eski hesaplardan birinde loncamizin kapandigini farkettim yoldaslarimdan eser kalmamis :/ tec interactive ile kontak kurmayi deniyorum bank hesaplarimin idlerini ogrenmem gerekiyo bide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40 level a kas, beceri sıfırlama kağıdı veriyor. Onunla sıfırladığım becerinin daha 17 de master olmadığına şahit olmadım. -
ana çarın değil ya farm çarının öfkesi , verdiği kağıt başka karaktere verilmiyor değil mi -
Verilmiyor ama çok takmayın 3-5 güne bulursunuz o zamana kadar dursun zararı yok :D keşke ilk öfke fulleseydiniz farm çarlarında daha rahat oluyor gözlem bandı işi. -
Şu 40lvlde gelen kağıdı öğrendiğim iyi oldu ama teşekkürler :) 4. gözlem bandıda başarısız :D kaz gelecek yerden tavuğu esirgemeyim diyorum olmuyor olmuyor :D ana çarımda da 4gün gçlü bedeni m1den m2ye geçiremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbgencer -- 21 Mart 2015; 21:30:30 > -
Ben 10 günde her gün kitap okudum 1 skill için, 8 kitap geçti. Son 4-5 gündür 3 skill için her gün okuyorum geçen kitap sayısı 2 yada 3 tür. Çok dengesiz ya. -
Hocam oyundamısınız şuan ? bir biyolog dişi kırmıyo 2dir oda komboya bağlar 4-5 tane kırar :D -
Metin keserken ks atanlar için ceza veriliyor mu? -
Yarınki sınava çalışıyorumda az sonra girerim, ben bitirdim onu lanet kitabınıda şu ana kadar yakmadı nazar değmez inşallah :D -
Şimdilik evet.
Raidcall grubumuz aktiftir, ID: 10615592
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 21 Mart 2015; 22:28:44 > -
Bunlar yeterli olur mu? Video çekemedim.
-
Yeterli lakin DH olarak Camarad'ı kaçıncı banlatışımız bilmiyorum, süresiz banlanmalı artık. -
-
-
Beyler artık DH olarak gerçek anlamda tek bir loncada toplansak? Bütün DH ekibi?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X