Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kurulsa ne faydasi olacak ki , loncalarindan ayrilip gelen kac kisi olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Ben sadece exp amaçlı ve millete yardım amaçlı farm guild açtım böyle bir proje olursa gelirim. Bence güzel bir fikir.
  • Allah aşkına aramızda PAINKILLER dışında hangimiz önemli loncada? Onun loncası da Damned zaten bi zahmet çıkmasın

Açalım yeni bir tane,adını ne koymak lazım?
  • Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Ben de gelirim, 3-5 tanıdığım var onları da çağırırız

• 3 kişilik arkadaş grubumla başladım 0'dan kasıcam farm hesabım için loncaya alabilirmisiniz ?
  • Arkadaşlar leather boots +8 bastım bugün, adamın biri 2 odin teklif veriyor, sizce satayım mı yoksa kullanayım mı ya da daha fazla gold icin pazarda mi bekleteyim? Çok acil yanıtlarsanız sevinirim

Edit:takasladım arkadaşlar, ederi 20kk 27kk'lık teklife takasladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 22 Mart 2015; 17:14:43 >
  • Lonca fikri fena olmaz sohbet ortamı bulamadım ben oyunda buda sıkıyo beni 2-3 kişiyle irtibata geçtim sadece buradan
  • romanyalı dostlarım üzülecek ama türk doslarım için cıkarım loncadan
  • Türkçe bilinmesi çerçevesinden bakacak olursak bir gücün bölünmesi yerine(zaten bölünük, o da ayrı bir konu) birleştirilmesi taraftarıyım ve bu yüzden yeni bir tane yerine zaten mevcut olan ve içinde Türk abilerimizin bulunduğu MeTaL loncasına geçiş için isterseniz konuşabilirim.Derseniz ki biz DH olarak ayrı bir lonca istiyoruz, sizin kararınızdır derim, saygı duyarım
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Hocam sensiz atı zırhlayamam diyordum ikisinide zırhladım bugün
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Karar verilsin karakterlerimi loncaya tasimaya hazirim ben

• Metale geçmek isteriz ama sonra bizim muhabbetimizden sıkılmasınlar :D Bana farketmez tek isteğim,bölünük gezeceğimize en azından dh tayfasının bir loncada toplanması.Bütün Türkleri de görmek isterim tabi
  • arkadaslar son bikac saat icinde nekadar item hesap gold varsa hepsini kaybettim.eski guildimizin uyesi olduguna beni ikna eden biri yapti bunu.screenshotlar ticketlar her yolu denedim yoneticiler insiyatif alip gereken cezayi kesmiyolar.hatta benim suclu oldugumu ve bunu hakettigimi ima ediyolar.gercekten yazik oldu.yaziklar olsun

• prometheus. kullanıcısına yanıt
    Ne oldu anlat kardesim
  • MeTaL loncası yetkilileriyle görüştüm, maalesef olumsuz yanıt aldım.OttomanYouth adlı loncam herkese açıktır, dileyen gelebilir arkadaslar.
  • Bugünkü Natural Disaster(Doğal Afetler) eventinde son derece başarılı olan loncamı tebrik ediyorum

• Madenciliğe başladım+0,1,2 taşlarınıza tanesi 50k'dan talibim, oyun içinde ConquerorMehmed & RebornOttoman'a pm atarsanız sevinirim

Bugün de 18:00'da Vein Spawn(Damar Yağmuru) eventi var, kazmalarımızı alıp katılalım

• O zaman sen bana nightyx e falan davet yetkisi ver,dhden arkadaslarimizi alalim loncaya

• Birkaç kare :)

• 2 gündür balıktan sıkıldığım için başka bir para kasma yoluna bakıyordum ve kendimi kırmızılarda dolunay düşürmek için buldum :D 8 saatte ( 4 kere eldiven kullandığımdan biliyorum ) 46 dolu, baya bi antik çan, 100 ü geçkin yeşil iksir geri dönüş kağıdı vs. 1 kdp ve 10-15 parça değerli eşya düşürdüm. (Sunzi-hp li itemler vs.) Son 2 saatte düşürdüğüm silahları göstereyim :D ( antik çanlar hariç onlar zor satıldığından dünden kalanlar :D )

İlginç birkaç olayda yaşadım, mesela lanetlilerden kutsama düştü Baya şaşırdım, aceleyle alayım derken ss almayı unuttum. Onun dışında da ilginç itemler düşürdüm özellikle aşağıdaki çana Allah aşkına bakın :D çana gelmek zorundamı o kadar efsun :)

Birde sormak istediğim birşey var, bu değerli bir parçamı yoksa en fazla 1-2m mi eder :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureMusic -- 23 Mart 2015; 22:54:32 >

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.