Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu serverin gelecegini adminler kendi elleriyle yok etti. Baslamanizi asla onermem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deli.yrk

Bu serverin gelecegini adminler kendi elleriyle yok etti. Baslamanizi asla onermem

neden başlamayayım ki bugün oynamayı düşünüyordum
    birde nerden indirip kayıt olurum resmi sitesi hangisi yani
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    nasul türkçe yaptın kardeşim banada söylermisin ?? @.PAINKILLER
  • depiedraqq D kullanıcısına yanıt
    Oyuna girdikten sonra ID sifre yazma bölümüne gelmeden hemen önce dil seçeneği mevcut.
  • PureMusic kullanıcısına yanıt
    @PureMusic teşekkür ederim
  • 6 ee+8'in sadece biri 20kk'dan satılabildi. Elimde 5 tane kalmıştı. Bende gaza gelip bastım. Sonuç: 2 adet ee+9

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Sıradaki hedef leather boots+9

Edit: Tecrübeli arkadaşlarımdan yardım bekliyorum. Şimdi ne yapmamı önerirsiniz? Bu halde satmayı mı yoksa efsun atıp satmayı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 21 Mart 2015; 10:41:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryocore

6 ee+8'in sadece biri 20kk'dan satılabildi. Elimde 5 tane kalmıştı. Bende gaza gelip bastım. Sonuç: 2 adet ee+9

Sıradaki hedef leather boots+9

Edit: Tecrübeli arkadaşlarımdan yardım bekliyorum. Şimdi ne yapmamı önerirsiniz? Bu halde satmayı mı yoksa efsun atıp satmayı mı?

Sat bence. Kutsama küresi falan da basman gerekecek,çok para. Abanoz düştüğünde 2 efsunlu falan olsaydı basabilirdin efsun ama şimdi 5 efsun basmak ve değiştirmek çok para

• @Atsız Kovboy a katılıyorum hiç gerek yok ne güzel kardayken zarara girme boşuna. Birde merak ettim o kadar +8 abanozu nasıl bastın acaba Yani kaç abanoz vardıda yana yana 8 tane kaldı helal olsun gerçekten azmine hayran kaldım.
  • Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler dostum. Birini 52kk'dan sattım diğeri duruyor. Onu da moonda kullanıp moondan sonra satarım

• PureMusic kullanıcısına yanıt
    8 adet +7 abanozun 6'sı +8'e geçti. 5 adet +8'in de 2'si +9'a geçti. Toplamda 10 adet +4 ee vardı.

• Basla kardesim basla ne diyeyim ki

• deli.yrk kullanıcısına yanıt
    Soyledigin seyle ilgili arkasini getirirsen insanlar daha iyi bilgi sahibi olabilir guzel kardesim

• Yasayarak tecrube etmenizi izlemek daha eglenceli olacak. Bahsettigim sey TEC Interactive'in giderek Gameforge'a evrilmesi.

@painkiller'in neden moderatorlugu biraktigini sorabilirsiniz

• deli.yrk kullanıcısına yanıt
    Yaklasik 6 aydir oyundayim ara sira , firmanin cikarlarini gozetmek icin oyunculari yok saymasi ger zaman olan ve olacak birsey , painkillerin sadece anlasmazlik yaeadigini biliyorum nedenini bilmiyorum ama

• iyi gunler.oyuna girdim ve ortami koklamaya basladim.

>serverdaki oyuncu sayisi hayli artmis
    >rarity system gelmis cok hosuma gitti bu
    >friend listimdeki hicbir isim yerinde yok eskilerden kimseye ulasamadim :-(
    >xmas`te yaptigim kutularimi aciyorum bu arada.ordan gelen malzemeleri gold`a cevirip kendime bi yol haritasi cizerim

• prometheus. kullanıcısına yanıt
    dropları bizimle paylaşsana resimlerini :)
  • farmheroes'a 400k ve Psychoo'ya 5kk ödenecek param var.Oyun içinde bana ulaşırlarsa sevinirim.Ayrıca 300k'dan sınırsız Kutsama, 5 adet 400k'dan Ejderha Yardımı alınır, pm'ler yine ConquerorMehmed'e
  • güçlü vuruş ve şiddetlu vuruş bkları alinir , oyundan xSAMOCHUx veya Albendazol'a mesaj atarak ulasabilirsiniz , simdiden tesekkur ederim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir kalabalık yok...
  • Biyoloğa kaldığım yerden devam ediyorum

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.