Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başka emrin var mı canım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farmcanna F kullanıcısına yanıt
    banini acarim ama istanbul ici elden 50 :D:D:D de git otede oyna guzelim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.Aleyküm Öncelikle

Oyuna yeni başladıgım için elimde daha kendimi rahat kasabilecegim bir item yok.Şuan 36 Levelim Ve 41 Levelde kalıp kulede item basarak para yapmayı düşünüyorum.Fakat 41 e kasıcak gerekli itemler olmadıgı için pek olumlu sonuç alamıyorum kasılırken.Aramızda kasıcak gönüllü arkadaş varsa burdan veya oyundan ulaşırsa cok sevinirim.7 Tecrübe Yüzügü Var.

Oyundaki İsmim StrongRuLing
  • Hocam öyle öyle para yapamazsınız ki sonuçta basacağınız itemide almanız lazım hem serverda ekonomi olayı baya farklı işliyor 18lvl zırhın +9u üst levellerin +7 zırhından pahalı olabiliyo ki küçük leveller için hem iyi hem kötü durum artı basma itemleri sağlam para ediyo ben canım 20ye 35e havacı çarlar kastım itemlerini düzdüm 20lvllikle madalyon farmı kdp farmı süs eşyası değerli taş farmı yapıyorum 35lede metin kesiyorum geçen hafta cuma başladım bu hafta yaklaşık 100kkya sahibim nakit + eşyalarla bilrkte
  • Seni arada bir görüyordum oyunda :) Oyunda eğer o sıra işim yoksa katta olurum item veya şaman kasmak için, o ara yardımcı olurum. Nick: Jazzer.
  • Hocam şuan elimde 35 level havacı mevcut.Farm için onuda kastım atını zırhlıyıp 2.köyde takılmaya başlıyacagım.Şimdilik kulede item basıp satarak en azından +9 Fms gibi ihtiyaçlarımı karşılayacak parayı çıkarmaya çalışıyorum.Yoksa kuleyle sürekli para yapamıyacagımın bende farkındayım.Bu arada dedigin gibi 2-3 gündür oynuyorum düşen + basma itemlerini ve madalyonları satarak 6.5kk yapabildim.

Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96AA77345 -- 20 Mart 2015; 20:23:13 >
  • Mesajları hangi işsiz eksiliyor

• Seviye oldu 92, 92 biyoloğuna hemen başlayalım

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Ben eksiliyorum. Laflarini ozenle secip kullansan faydana olur.

• Bi tahminim var ama

• deli.yrk kullanıcısına yanıt
    Ben farmcanna diye tahmin etmistim

Ben de farmcanna zannetmiştim. Alınmana gerek yoktu.

• Arkadaşlar 300k'dan sınırsız Kutsama, 400k'dan 8 adet Ejderha Yardımı bk alınır
  • 'işsiz' kelimesini senin kullanmana sasirdim ben

• ucanoflu kullanıcısına yanıt
    ben şu an başladım mavi bayrak olarak hala oynuyormusunuz
  • depiedraqq D kullanıcısına yanıt
    Oynamaya calisiyorum

• daha önce sadece tr ve editli bir serverda oynamıştım ikisidede 300-500 harcamışımdır. Singapur serverının diğerlerinden farklı olan özelliği ne? Kapanma ihtimalı var mı? M satışı gibi birşey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cankut12345

daha önce sadece tr ve editli bir serverda oynamıştım ikisidede 300-500 harcamışımdır. Singapur serverının diğerlerinden farklı olan özelliği ne? Kapanma ihtimalı var mı? M satışı gibi birşey var mı?

Konudaki Singapur normal se bu svnin oyun kapanana kadar kapanma ihtimali yoktur ganeforge kapansa bile bu gider borç batagindaki kapanan us serverinin bütün oyuncularını alcak ve bu alımı yapmadan önce forumlarında oylama açan bir lisanslı metin2 serveri bu yapılanmaları onları oyunun popülaritesi düştükten sonra piyasaya girmelerine rağmen çok yüksek karlar elde edip diğer birçok oyuna yatırıp yapıp kendileri için yeni bir oyun hazırlayacak bir şirketle anlasmalariyla devam etti.

• Anladım. Peki level atlama zorluğu hakkında bilgi verir misin
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.