Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu andan itibaren oyunda yalniz kurtu oynayacagim , kendi loncam olan HAWKEYE'de takilirim artik napalim , herkese iyi oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haberlerle geldim, dolunayı olması gerekenden yüksek bir meblaya satmıştımi uzun süre silahsız kalmıştım ve bana toplamda 45m e mal olan şu dolunayı yapmış bulunuyorum. Önceki efsun zararımı tamamen karşıladığım için mutluyum :)

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Kolyeyide sonunda idare edebilecek birşey buldum, kritik ve hp li kolye hala arıyorum.

Buda dünkü balıkçılıktan sadece 1 depo, istiridye resmi koymaktan daha ilgi çeker diye düşündüm :D ( bunun gibi 1 tam dolu 1 yarım daha var :) )

Bunun yanında karakter güncellemesi olarak, b.silah m3 zırh m4 dehşet m3 oldu ve m7-m8 leri görmeden 61 den kasmayı düşünmüyorum. Şaman kastım bugün 42 oldu, aynı şekilde 42 level birde orc maze için sura kastım, ikiside 54-55 olacak 1-2 gün içerisinde.

Hayırlı geceler herkese :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureMusic -- 19 Mart 2015; 2:00:27 >

• Hayırlı olsun dostum güzel fms olmuş ama +3 taş biraz sıkıntı :D Başarılarının devamını bekliyorum :D
  • PureMusic kullanıcısına yanıt
    Çok güzel görüntüler, yalnız garip olan bir taraf var ki o ortalamaya o taş gitmemiş, +5 taş yakışır o dolunayaİmkân yoksa da belirli süreliğine +4, sonra +4ler çıkarılmak üzere +5 taşlar eklenebilir
  • sabıkalı72 S kullanıcısına yanıt
    Tam olarak anlayamadım, silme kodunu kastediyorsanız 7 haneli bir numara yazın kabul eder.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim, gerçekten haklısınız o taş hiç olmadı. :D Ama dolunayın ortalaması bu halde olmadan aldığım için eski sahibi bunu eklemiş. Para durumum biraz sıkıntılı olduğu için bir süre böyle kalacak sanırım.
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Tas sanati kagidi ekli tasida siliyo muydu yoksa sadece kirik taslarda mi ise yariyordu ?

• Sadece kırık taşları temizler
  • şimdi hocam odin ring ile tp alsam sonra o tp ile hırsız eldiveni alsam marketten 15 saat yazıyor 500k lık eldivenden daha karlı o 15 saat oyun süresi 15 saat mi yoksa normal 15 saatmi
  • sabıkalı72 S kullanıcısına yanıt
    Şifrende * varsa bunu yazmadan dene. Bende de bu sorun olmuştu.
  • http://www.metin2.sg/Mall?category=10

Duration Items sekmesindeki eldivenleri diyorsan onlardan birincisi 15 gün, diğeri 30 gün.15 günlük olan alınabilir, güzeldir, 15 günlükle beraber 300k'lık eldiven birlikte takılınca da drop oranı epey artıyor.
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    cikarilabiliyomu o eldivenler hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun marketinden aldığın eldiven çıkarılamaz, ki o eldiven oyuna başlangıçtaki hediye drop oranı gibi sol üstte gözüküyor.(diye biliyorum ben aldığımda öyle olmuştu)

• Uzun zaman sonra pazarımı kurdum. Donanımhaber'e ve Türk'lere kıyağım olsun. Pazar tag ından da anlaşılacağı gibi itemler için indirim istiyorsanız pazar hesabıma,24HMoon'a ya da Nightyx'e pm atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 19 Mart 2015; 20:19:10 >
  • Hocamşu sayısız +8 abanozların olduğu pazar mıydı sizinkisi?
  • fbgencer kullanıcısına yanıt
    Bende aynen gördüm, direk ilk tr zamanlarındaki dupe olayları aklıma geldi
  • fbgencer kullanıcısına yanıt
    Evet evet oydu. Akşam bıraktım sabah açtım yine her zamanki gibi pazarı bozmuşlar bir ee+8 ve 35kk'lık item satılabilmiş Bu arada kusura bakmayın cevap veremedim pm'lere su siyah ekran olayı benim de basıma geliyor.

• hadi arkadaşlar gm e söyleyinde benim banı açalım.

• slm herkese. 2014nisan-mayis gibi baslamistim bu servera.trden sonra cok iyi gelmisti.oyuna beni ceken temel etken yabanci dil olmustu.ingilizceme okuldan fazla katkisi oldu diyebilirim.yani bi bakima sohbete giriyodum oyuna christmastan beri online olmadim bu aralar geri donmeyi dusunuyorum. lys'ye hazirlaniyorum bi yandan.aksam-gece saatlerinde oynamayi tercih eden arkadaslar oluyorsa kolektif oynanabilir.

• farmcanna F kullanıcısına yanıt
    Yav sen ne cesit bi canlisin ya?

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.