Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://vk.com/video286679084_171216078
  • Cok guzel. Hayirli olsun bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karda mısınız zararda mı?
  • 59 lvl oldum beyler şuanlık lvl'ime göre itemlerim nasıl yorum yapın lütfen 114kk para var suan ne alıyım hangi itemleri deiştiriyim

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrogman123 -- 17 Mart 2015; 22:36:24 >
  • altıntaş 3 kere +8 e denedim geçmedi kaldı +6 da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrogman123 -- 17 Mart 2015; 22:41:16 >
  • Canımız Sıkıldı Bitki Ve Madalyon Kasalım Dedik
  • Merhaba arkadaşlar,

Yönetimin bazı tavırları sebebiyle MODluktan istifa ettim, yeni nickim ile aranızdayım.

• Bugün baya iyi para kasmıştımda, son anda okçunun itemlerinden birisini yapıp kenara koyayım derken 110m kadar efsun harcayınca ve işe yaramayınca zararda kapattım. Zırhlı at tamamlandı. Silah olmadığı için bir süre daha balık devam edicem gibi gözüküyor.
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    vay be bir ay kullanmistim bende o nicki , efsane geri dondu o zaman :) sadece turklerden olusan guclu bir lonca kursak iyi olmaz mi aslinda :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    @Atsız Kovboy: Maddi olarak kârdayım sadece istiridyelerin yarısını 2kk'dan satın aldım.
    @Cryocore Teşekkür ederim.
  • Beyler canım çok sıkılıyor. Oyuna başlasam yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video çok güzel, teşekkürlerBen de böyle anları canlı olarak yayınlamak istiyorum ama Twitch.tv ile Open Broadcast Software arasında uyuşmazlık var, bu yüzden Twitch yayınlarımı durdurmak zorunda kaldım.

Abanozlar da hayırlı olsun
  • Gelin tabii, yardımcı oluruz
  • beyler güncel rc yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy

Kendi adima konusuyorum,vizelerim oldugu icin oyuna giremiyorum. Herkesin isi gucu olabilir,forumun bos bir anina denk gelmissinizdir. Boyle trip atmanin manasi yok

Hocam trip atma derdinde değilim fakat türk arkadaşlarla birlik olup bişeyler yapamadıktan sonra oyunun ne anlamı kalıyor, herkesin kendine göre bir işi olbilir bunu bende düşündüm fakat saatlerce öncesinden mesaj atmıştım biride çıkıp şimdi değilde şu tarihte yapalım müsait değilim dahi yazmaz mı? en son kimseyi bulamayınca o anın verdiği sinirle yazdım sağolsunlar sonradan pm demiş mod thoor fakat 3-4 gündür hiç giresim kalmamıştı pm de atmadım. sonuç olarak bu yazdıklarım, tepkime alınmaya bile tenezzül etmeyen o mesajı görüp takmayanlaraydı.
  • wrogman123 W kullanıcısına yanıt
    Benim her gün düzenli girdiğim ID'si 10615592 olan bir oda var, beklerim.
  • NoMuTa kullanıcısına yanıt
    Ben yardım ederdim büyük bir zevkle ama foruma aralıklarla bakıyorum, her ara bakamıyorum. 2-3 kere nickimi yazdım, arkadaşlarda öyle. Her an forumda olmak zorunda değiliz ama bana oyundan ulaşsaydın yardımcı olurdum.
  • Bugünkü seviye kasmadan görüntüler

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Arkadaslar oyuna kayıt olamıyorum.... yanlıs sıfre dıyor koddan yana cozemedım gıttı yardımcı olursanız
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    kardesım oyuna baslamak ıstıyorum ama kayıt olurken koddan yana yanlıs sıfre dıyor olamıyorum yardımcı olabılcekmısın
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.