Bildirim
M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (169. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Akşam akşam iyi güldüm valla -
-
Gayet güzel, böyle devam -
Arkadaşlar bu akşam saat 10 da at zırhlama görevini yapmayı düşünüyorum yardıma gelebilir misiniz ? ch3 mavi1 de buluşalım grup kurup çöle geçelim yardımcı olursanız sevinirim. -
çok yardım seversiniz ya helal size bu kafayla devam... -
S.a Arkadaşlar
Uzun süre önce TR Serverındaki ninjamı satmıştım.Forumda gezerken bu konuyu buldum ve cidden Trde verdigim emegi burda verseydim diye geçirdim içimden.Bu sefer zihinsel oynıyacagım.İlk Başlarda para yapmam için neleri tavsiye edersiniz ?
İyi Forumlar -
Para yapmak için çok fazla alternatif var ama yeni başladığınız için 1. köy metinlerinden çıkan bkları ve Ayı Safrası +sız, Ayı Ayak Derisi +sız ve Beyaz Domuzkuyruğu Kurdele +lı gibi para eden + basma itemlerini satmanız en kolay yol olacaktır.Fiyatını bilmediğiniz bk olursa yardımcı olurum. -
Oyunda [MOD]Thoor'a pm atarsanız iletişime geçebilir ve atınızı zırhlayabiliriz. -
Teşekkür ederim daha önceki sayfalarda birkaç yazıyı okudum resimlere baktım ve oyunda gördügüm kadarıyla herkes 30-35 levelde 2.köyde metin kesiyor bende yararlıdır diye 33 level havacı kastım bugun 35 kasmayı denerim ileriki günlerdede atını zırhlarım
İyi Forumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96AA77345 -- 16 Mart 2015; 20:06:20 > -
Direk olarak 2. köy metnine yönelmişsiniz, item yapmakta zorlandığınız yerde 1. köy metinlerini kullanarak para biriktirebilirsiniz.İyi forumlar -
Su yuvarlagin disina pazar kurmayin arkadaslar. Yoksa her saat basi SilvesterKing'in gazabina ugrayabilirsiniz.. Adam resmen boss cagirip pazar bozmaktan zevk aliyor ya..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam ya pazar kurdum kurmaz olaydım yuvarlak dışına eve geldim bi baktım ölmüşüm bi şey satılmamış
gerçekten öyle benmde pazarımda ölüp duruyor bi Mod'a pm attım izin var dedi kendisini pm attım yaptığın ayıp diye bum xD falan yazıyor -
-
Kendi adima konusuyorum,vizelerim oldugu icin oyuna giremiyorum. Herkesin isi gucu olabilir,forumun bos bir anina denk gelmissinizdir. Boyle trip atmanin manasi yok
-
Dilin 2 tanesini çoğunlukla 300k'dan satıyorlar.2 adet +lı kurdele 300k. -
-
Bu nasıl iştir anlamadım bugün madalyon farmına gittim 18lvle yeni bir çar kasıp çok bereketli başladık falan ardından bu mesajla moralim bozuldu, ben ne hack kullandım ne de başka bişey gümüş bileziğim saldırı hızı var ayakkabımda var yeşil pot basıyorum küçük bide oyunun 10lvl olunca verdiği var o kadar yani gerçekten zoruma gitti uğraşıyorum o kadar haksız bi şekilde ban yersem üzülürüm bir de bu epostada hangi hesap var onuda bilmiyorum
Edit: bu adam 4 kere kullanırsan banlarım mı dedi bana abi anlamadığım saldırı hızıma mı kızıyor yoksa hack olduğunu mu düşünüyor :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbgencer -- 17 Mart 2015; 19:21:48 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X