Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Ben piyasaya giremeden piyasa cokmus olaya bak :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalkan konusunda haklisin sanirim 61 e kadar idare edecektir seni

• Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Bonuslar bitmeden 61 e kastım biraz zorda olsa, şimdi dediğiniz item ları toplamaya çalışıcam. +8 şahin aldım +6 60 kaskı bastım ayakkabıda geçici birşeyler ayarladım ama kolye bulamadım arıyorum şu ara ( 2 tane 800 hp li kendinden efsunlu rengi değişik olanlardan bulmuştum ikiside yandı malesef ), birde şu yeni evente yükleniyorum şimdiden 10 kutu yaptım açıp çıkanları satarım onunla kolyeyi tamamlarım diye düşünüyorum inşallah :D
  • Onlar yakılacak eşyalar mı yav :( Neyse artık :D Toparlamışsınız hayırlı olsun şimdiden azimle devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Bu 3'lünün Türkçe bildiğini söylesem?Kendini çok iyi gizleyen abilerimize selam olsun^^
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Chiye turk mu :O

• hp li iç item alınır
  • synthol olarak tekrar aranızdayım 3 aydır girmiyordum 7 günlük bonus vermişler tekrar cok mutlu oldum :)
  • hocam ellerinden öper
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• 8 ayrı kardesimi oyunda görünce ben:

http://imgim.com/a23231a.jpg

• Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Yok sadece Türkçe biliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

8 ayrı kardesimi oyunda görünce ben:

http://imgim.com/a23231a.jpg

Alibey ha:)))of of icin gidiyor konuyu okuyunca .Samanda daha 100 kusur kotu ruh kovma var g licez diye bussurude efsun nesnesi fln.Hayirlisiyla 1-2 aya geliyorumm

• Arkadaşlar şu etkinlik beni deli etti yahu. 20 kutu yapıp açtım elde var sıfır . Drop yüzdesi ne kadar düşükmüş zaten zor kazanılıyor, tek tesellim yandaki balıklardan çıkan 4 istiridye oldu.
  • PureMusic kullanıcısına yanıt
    Evet Gizemli Sandık etkinliğinin pek kârlı olduğu söylenemez, sandıkların içinden çok az bir yüzdeyle kıymetli eşyalar çıkıyor
  • Hava m7 oldu. Öfke hala yanmaya devam ediyor :)
    3 envanter rib arasından 37 ort anca düşürebildim. Diğerlerini de pazara koyup satmaya üşeniyorum.
    13 adet +7 abonoz bulunmakta. Bir adet de +8.
    İtemleri iyileştirip hava g olunca kasmayı düşünüyorum ama biraz sıkmaya başladı.

Mevcut itemler :
    +7 ölümcül +3 savunma
    +5 kdp 37 ort
    +7 beşgen kalkan
    +7 gümüş bilezik
    +7 demir kask
    2000 hp ayakkabı
    +8 abonoz küpe

Bundan sonra ne yapılır, daha iyi nasıl para kasılabilir önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Şu şans bizde de olsa..

• Sorma hocam dünden beri gözümüze gözümüze sokuyor o itemi.
  • Metin keserken ruzgarin ayakkabilarini cikarmani tavsiye ederim :) bu arada gecenlerde denk geldik pek muhabbet edemedik kusura bakma metin ararken cok agresif oluyorum yanima yaklasmayin

• Turks livin life like a volcano and this only the beginnin

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    I never fear death or dyin'
    I only fear never tryin'

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.