Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server gerçekten çok güzel başlamayı düşünenlere yeni başlayan birisi olarak tavsiye ederim, yalnız gaza gelip pvp server tarzı 50 level spider cave görevine tek gitmem pek güzel sonuçlanmadı :D Arkadaşlar size yetişmesemde yaklaşıcam inşallah :) bu arada oyun içinde sohbet etmek veya ulaşmak isteyenler için nickimi yeniden yazayım : Jazzer
  • veleciraptor kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin carin ismi neydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuksek levellara hitap ediyor genel olarak ama donusum kuresi muhabbeti heyecanlandirdi. Umarim ise yarar donusum kureleri yapabiliyoruzdur ve guncellemeyle donusum kuresi pazari degerlenir.

Thoor'a; rica ederim elimden geleni yaptim :)

• Hayirli olsun,bir daha basiniza gelmemesi dilegiyle :)

• Crazybeko'nun liderliğinde kurulan RaidCall hâlâ aktif arkadaşlar, tez yanıt alabileceğiniz/muhabbet edebileceğiniz bir ortam için bir ID uzaktasınız

ID:10615592
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Mactan sonra bi kuruyum hele merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: ..samochu..

Hocam sizin carin ismi neydi

Parasebo
  • beyler sorunum hala devam ediyor birde buraya yazayım belki bazı arkadaşlarda da vardır. oyunu açtığımda ch seçip ıd sifre yazma ekranında oyuna bir şey oluyor oyunun kendi klavyesi gidip gidip geliyor mouse ile bir yere tıklanmıyor. nedenini hala bulamadım belki bilen arkadaş vardır lütfen yardım edin
  • Bugün oyuna yeni katılan arkadaşlarımızdan PureMusic'in de katılımıyla gayet eğlenceli, Katil Metni katında bol laglı( ) bir kule yaptıkAmacımız her zamanki gibi item basıp dönmekti ama White'ın istemiyle yukarıya çıktık ve yeni açılan 10. kata kadar geldik ama aşırı güçlü 10. kat slotlarını geçemedik

Sıradaki hedef Mavi Ölüm

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Valla çok hayırlı bir kule oldu, 2 level ve +8 zırh basmış oldum eline sağlık. Aynen o ne lagdı öyle bir mesaj yazayım diyorum 2 harf yazıyorum aniden damage giriyor devam ediyorum 2 harf daha yazıyorum Ama çok eğlenceliydi gerçekten.
  • We came straight from the bottom to the top...

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Arkadaslar oyun ici 2 odin yüzüğüne ya da 8k tp'ye paypal'dan 15 TL göndereceğim. Sebebi ise tp almak istiyorum; paypalımda bir miktar param var fakat paypalda ki paramı değil de kredi kartımdan çekim yapıyor.

• Evet arkadaşlar yarın benim için üzücü bir gün çünkü oyunda 1. haftayı dolduruyorum dolayısıyla bonuslarım bitiyor Bonus bitene kadar 61 olurum diyordum ama sanırım olamayacam bu gidişle, 58 level %50 exp bıraktım bugünü. Bu server ı tanıyan çok oynamış arkadaşlardan tavsiyeler almak istedim öncelikle belirteyim 2 hesapta oynamayı düşünüyorum. Pvm için büyülü silah sura yani 58 hesabı 61 yapıp atı zırhlayıp ( hızlı kasıldığım için at ve biyolog görevleri baya geride kaldı ) sürekli metin kesmeyi planlıyorum 70 cüvarlarına kadar (tabi siz para için güzel bir fikir öne sürerseniz bu kısım değişecek ) ve sağlam miktarda para kasıldığında ninjamı kasıcam. Şimdilik ninja 35 level ve 2 master ı var, onları g ye yaklaştırıcam bu süre içinde.

Öncelikle şu anda elimde olan sura itemlerini göstereyim;

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Sizce bu itemler üzerinden ilk olarak ne yapmalıyım ( şu itemi değiş, şunu efsunla, şunun + lısını al vs vs. ), dediğim gibi tamamen pvm ye yönelik bir sura olacak. Şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureMusic -- 13 Mart 2015; 3:32:43 >

• Bana sorarsan,

Zirhina ve silahina odaklanman gerektigini dusunuyorum oncelikle. Zirhindaki 1500 hp guzel ama artisi dusuk. Eger seytan kulesinde yukseltme riskine girmek istemezsen kalabilir zirh boyle.

Silahini ise kesinlikle satmali,daha yuksek ortalamali almalisin metin keseceksin sonucta.

Bunlardan sonra hemen dikkatimi ceken iki sey; ayakkabi ve kolyen keske bilezigin gibi olsa. Hatta paran yetmiyorsa 500 hplileri bile makbul diye dusunuyorum. Baska ucuk bonuslari ve artilari olmasina gerek yok +6 ve ustu olmadiktan sonra arti kac oldugunun pek onemi yok bence.

Bunlari da hallettikten sonra siyah yuvarlak kalkan almani onerecegim. +7 ve ustu. Efsuna gerek yok.

Bu itemler seni bir sure idare eder umarim bilmiyorum bence eder benim surami ediyordu ama buyulu keskinlik P idi.

Bunlari nasil yapacagim dersen para kazanmak icin surusuyle yol var. Basligi biraz incelersen gorursun ama hala sorun olursa yaz buraya :)

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Rum reisi niye oldurdun ?!?!?

• Cevabın için teşekkür ederim;

Zırhı yedeklediğim an + basmayı düşünüyorum ama yedekte zırhım olmadığı için şimdilik askıda kalacak bu fikir çünkü aynı şeyi dolunayda yapmıştım, sağlam ortalamalı dolunayı +7 de yaktım 1 gün boyunca silahsız kaldım hiçbirşey yapamadım zaten bu silahı almamın nedenide o, yoksa direk sağlam bir silah alıcaktım.

Silah işi için para biriktiriyorum, 20m cüvarlarında param var 60 a kadar kasıp alıcam.

Ayakkabıyı sırf kasılmak için aldım, sersem oldukça işe yarıyor 2.katta diye. Depoda 1000 hp li 9 level ayakkabı duruyor ama dediğin gibi ayakkabıyı geliştirmem gerekiyor. Kolye zaten gözleri kör ediyor... yerden bulduğum bir kolye. Oyunun başından beri idare edebilecek bir kolye arıyorum bulamadım.

Siyah yuvarlak kalkanı düşündüm ama bu kalkandaki 12 vit zaten 12 defans ve 480 hp sağlıyor. Güzel bir siyah kalkanı bulana kadar 61 olucam zaten 61 kalkanı alırım sanırım, aynı şekilde kask içinde aynı şeyleri söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureMusic -- 13 Mart 2015; 14:36:07 >

• SS+5 piyasası aldı başını gidiyor neden herkes birden bire bu işe yüklendi? Pene+5 20kkdan giderken 15kkdan gitmez oldu Def+5 25 kkdan giderken artık 17kkdan zor satılır oldu. Elimde Death+5, Haste+5 Pene+5 kaldı onları da satayım çekiliyorum piyasadan artık.

Edit:Pene+5 4 günden sonra satılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 13 Mart 2015; 21:07:45 >
  • beklet biraz belki degerlenir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerleneceğini pek sanmıyorum. Hala ss+5 basılıyor. Adamdan Death+5'i 24kk'ya aldım. 32.5kk'dan gidiyor. Yeni başlayan oyuncuların farmdan kaldırdıkları taşları +5'e basıp markete koyup da 2-3 saat bekletip satamayınca sabırsızlıktan fiyatları çok aşırı düşürüyorlar. Bu da bizim işimize yarıyor. Odinler 13kk'ya düşmüş. Fms+9'lar aşırı pahalanmış. Şimdilerde ticaret yapmak en iyisi gibi görülüyor çünkü yeni başlayan oyuncular o kadar fazla çoğaldı ki artık az çok piyasanın gelecekteki düzenini tahmin eder olduk

• hunter's hour'da metin kesmek...400% drop rate
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.