Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bir sorunum var. Balık tutarken 30 defa üst üste 'ne yakaladığımı bilmiyorum' geldi. Bu şans olamaz. Bi yerde hata yapıyorum ama nerde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni guncellemeler bence kelimenin tam ama tam anlamiyla harika

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    hocam son guncellemenin ne icerdigini anlatabilir misiniz , ingilizceye google ceviri yapinca pek anladilan birsey cikmuyo ortaya :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı tamamen türkçeye çevirip forumda paylaşacağım
  • Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Cok makbule gecer hocam

• [GÜNCELLEME] 10/03/2015 Bakımı ile Gelen Yenilikler

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Değerli Oyuncular,

Bu gece,sunucumuz bir güncelleme için kapatılacaktır.

Güncellemeler:

- Yenilenmiş Şeytan Kulesi

Şeytan Kulesi'ne 3 yeni kat eklendi.

- 10.Kat: Elit Alçak Şeytan Kral'ı öldürün. Elit Alçak Şeytan Kral'a vurabilmek için üzerinizde ejderha gücü şaman tarafından verilen ejderha yardımı(enchanted damage) buffı olmalı.Aksi takdirde vuramazsınız.

- 11.Kat: 5 tane ebedi mühür açın. Anahtar Ölümsüz Metin'den sürekli düşmekte. Ancak mühür başarısız olabilir. Yeniden düşürmeli ve tekrar denemelisiniz.

- 12.Kat: Mavi Ölüm'ü yenin!

Buz Cadısı gibi Mavi Ölüm de her türlü atağa karşı bağışıklığa sahip.Sadece dönüşerek hasar verebilirsiniz. Yanınıza birden fazla dönüşüm küresi aldığınızdan emin olun aksi takdirde onu öldürmeniz imkansız olacaktır. Mavi Ölüm bir ölümsüzdür ve size KARANLIK hasar vermektedir.

Mavi Ölüm kutusundan düşen eşyalar:

Eğer onu öldürebilirseniz,Özel Demirci belirecek. Üzerinde sadece rarity bonusu[1] olan eşyaları yükseltebilecek,eğer başarısız olursa eşyanız yok olmayacak. Bu demirciyi seviyeniz 80'den fazlaysa kullanabilirsiniz ve yükseltmeyi deneyeceğiniz eşya 60. seviyeden düşük olmalı. Demirci ile konuşarak kuleden ayrılabilirsiniz.

-Dönüşüm Sanatı

Bundan sonra Baek-Go NPC'sini kullanarak dönüşüm küreleri üretebilirsiniz.

Bu eşyaların çoğu nadiren kullanılan eşyalar ve bu eşyaların değer kazanmasını istiyoruz. Şimdilik bir düzine dönüşüm küresi yaratabiliyorsunuz ancak ileride daha fazla ekleyeceğiz. Ayrıca hangi dönüşüm küresini yaratmak istediğinizi ve hangi eşyaları kullanmak istediğinizi bize önerebilirsiniz.

- Diğer Değişiklikler

Aşağıdaki eşyaların fiyatlarındaki değişiklikler:

50311 Pandemonia Lisan Kitabı
    50312 Asmodia Lisan Kitabı
    50313 Elgoria Lisan Kitabı

Bu kitapları markete 25.000 altın karşılığında satabilirsiniz.

Ağartıcı
    Beyaz Saç Boyası
    Sarı Saç Boyası
    Kırmızı Saç Boyası
    Kahverengi Saç Boyası

Bu eşyaları markete 5.000 altın karşılığında satabilirsiniz.

Lisan Yüzüğü (1 saatlik)

Markete 8.000 altın karşılığında satabilirsiniz.

[1] Çevirdiğim cümlenin orjinal hali; "It will upgrade only items with the rarity bonus, and even if it fails, the item won't break." . Rarity Bonus'tan kastı sadece Rare olan eşyalar değil sanırım,tam anlayamadım. Common yani sıradan olmayan bütün eşyaları kastettiğini düşünüyorum.

Metinin orijinal hali -->http://forum.metin2.sg/forum/announcements/general-announcements/423182-update-maintenance-03-10-2015

Elimden geldiğince çevirmeye çalıştım,hatamız olduysa affola. Düzeltmemi istediğiniz kısımları söyleyebilirsiniz düzeltirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atsız Kovboy -- 11 Mart 2015; 18:42:43 >

• Eve çok ani bir şekilde aldığım kararla süper yüksek lvlli ninjamı bıraktım :D (21 LVL) Tr de de oynadığım gibi healer şaman oynayacağım TheShininG nickimdir görürseniz bir selam verirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmertt07 -- 11 Mart 2015; 18:44:27 >
  • Çeviriyi singapurun orijinal forumundaki Türkçe kısmına da koydum.DonanımHaber'i takip etmeyenler olabilir
  • +8 40 ortalamalı +20 magic strli kdp yi 3 kere kutsama kagıdı kullanmama ragmen basamadım. Sonra sinirden demircide bastım yandı.paramda sıfırlandı.1Dayz e göstermiştim 60kk eder diyordu. Bu sebeple oyunu bıraktım. Resmen aglamak üzereyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Belluschi_16

+8 40 ortalamalı +20 magic strli kdp yi 3 kere kutsama kagıdı kullanmama ragmen basamadım. Sonra sinirden demircide bastım yandı.paramda sıfırlandı.1Dayz e göstermiştim 60kk eder diyordu. Bu sebeple oyunu bıraktım. Resmen aglamak üzereyim.

Dostum sen ne yaptın,3 kutsama ne ki bu oyunda :) daha nicelerine ulaşırsın,bırakmak istiyorsan bırak tabi ama sırf hırsından dolayıysa bırakma oyunu. Aksine,seni öldürmeyen güçlendirsin hırslandırsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy

quote:

Orijinalden alıntı: Belluschi_16

+8 40 ortalamalı +20 magic strli kdp yi 3 kere kutsama kagıdı kullanmama ragmen basamadım. Sonra sinirden demircide bastım yandı.paramda sıfırlandı.1Dayz e göstermiştim 60kk eder diyordu. Bu sebeple oyunu bıraktım. Resmen aglamak üzereyim.

Dostum sen ne yaptın,3 kutsama ne ki bu oyunda :) daha nicelerine ulaşırsın,bırakmak istiyorsan bırak tabi ama sırf hırsından dolayıysa bırakma oyunu. Aksine,seni öldürmeyen güçlendirsin hırslandırsın :)

Hocam 2 gün balık tuttum 10kk yaptım.markette 500k ya o kdpyi gördüm 8e kadar bastım.sonra kutsamalar olmadı.bir daha para kasmaya üşeniyorum.
    Size iyi oyunlar.

• Oyunuda bırakmak istemiyorum.:(

İtemli çarı olan var mı arkadaşlar? Yada kk vermek isteyen? Parası neyse veririm.

Enhance scroll ile eklenebilen bonuslar haricinde herhangi bonusa sahip olan esyalara 'rare item' deniyor. Precious, titanic, epic, legendary olmasi farketmiyor dedigin gibi 'common' olmayan esyalar 'rare' olarak geciyor.

Guncellemeye gelirsek seytan kulesinde bizi ilgilendiren pek bir durum yok yuksek levellere hitap edilmis. Birden fazla 60+ karakteri olanlar icin denemeye deger olabilir duruma gore

Moonlight kutularindan cikan cop itemleri de markete satarak damlaya damlaya gol yapabiliriz :)

• İtemlerin %80'ini ve en önemli 2 hesabımı geri almayı basardim. Painkiller'a emekleri icin teşekkürler. Dier çarlarda kalan itemlerden zararim 1kkk üstü ama buna da şükür. PVM itemlerini geri aldığım için para yapmak o kadar sorun olmayacak
    Çeviri ve yokluğumu hissetirmediğin için teşekkürler
  • veleciraptor kullanıcısına yanıt
    Rica ederim abi, itemlerinizin geri geldiğine çok sevindim, umarım geçen zamanların kaybını en kısa zamanda telafi edersiniz.
  • veleciraptor kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun abim, buna da sukur

• Aylardır açımını beklettiğim 96 adet Bulmaca Kutularımı sonunda açtımSorduğu zor sorular hasebiyle kutularımın bir miktarı kırıldıysa da çoğunluğunu açarak Nesme Market eşyası açığımı gidermeyi başardım.İçinden yüksek level patron da çıktığı için dostlarımın da sayesinde onları da kestik.Güzel bir gündü, içinden çok Efsun Değiştirme çıkmaması beni üzse de bu açığı Kutsama Küresi kapattı diyebilirimGelsin ekran görüntüleri

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmed the conqueror

Hayirli olsun abim, buna da sukur

Aynen bunada sükür. Pvm itemlerimi aldiğim icin para yapabilirim. Ulaşamadıgım hesaplarda yaklaşık 300 yilbasi sandığı 2 tane +9 54 bileziği 2 tane +9 61 kalkani 3 tane +9 abanoz yaklaşık 2 envanter demirci taşı, master compass ve beyaz inci vardi. Fiyatlarının artmasını bekliyordum :)Diğer gidenleri bilmiyorum çünkü oyuna uzun süredir girmiyordum.

Bu arada Singapur sunucusunun farkı burada. Adminler TR'nin aksine son derece yapıcı yaklaşıyor. Kanıtlayabilirseniz size bütün sorunlarınızda yardımcı oluyor. TR'de olsaydı ne çarlar açılırdı, ne de itemleri geri alabilirdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veleciraptor -- 12 Mart 2015; 0:30:37 >
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.