Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy

quote:

Orijinalden alıntı: Cryocore

Hesaba uzun süre girmeyip tekrar girince 1 haftalık bonuslar verdi, bugün 40 olmam lazım; fakat kendime daha bir silah alamadım, sizden ricam iyi kötü idarelik bir fms+9 ödünç vermeniz 2 saatliğine güvenden yana kuşkunuz olmasın

Bende var.Oyundayım şu an yoksun.AkilOyunu adli karakterimdeyim

Oyundayim 2 saattir deli gibi spam yapıyorum chatte pm attım sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 10 Mart 2015; 18:47:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar Forumu eskidende denk geldiğince takip ediyordum bugün üye oldum 1 hafta öncede m2 singapura girdim şuanda 21 lvlim önerileriniz var mı nerde kasmalıyım (pek kasamasamda) bıçakçı ninjayım bulduğum her itemi alıp markete satıyorum para anca kazanıyorum 30 olunca istridye işine gireceğim tavsiyeleriniz neler ? oyundaki ismim xTRxBlasteR İyi forumlar :)
  • Arkadaşlar oyunu bırakma kararı aldım.Karakteri ve tüm yangları devredicem.İsteyen arkadaşlar mesaj atabilir.

Karakter adı: 1Dayz 50 lvl zihinsel.

Karşılık olarak hiçbir şey istemiyorum.

Özel Açıklama

Oyun, server gerçekten güzel ama çok vakit alıyor.Oyunda eventlerle kandırılan çok insan var.Bir de bakmışız içi boş bir oyunun boş insanları olmuşuz.
    Beş para etmez bir oyun karakterini geliştireceğine kendi karakterinizi geliştirmesi gereken çok insan var.
    Hala oyunu birçok şeyin önüne koyan aptallar var.Onlar gibi olmayın.Kendinize ve karşınızdakilere saygınız olsun.

Kendinizi geliştirin.Boşa geçen zamanlarınız bir daha geri gelmeyecek.

İlla internetle ilgili bişey yapmak istiyorsanız blogger olun.Kendinizi geliştirmenin binbir türlü yolu var.

Yazdıklarımın hepsi doğru.Gerçeklerden kaçmayalım.Neyse daha çok söyleceklerim var ama bana kalsın.

Not: Herkes üzerine alınmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lodz -- 10 Mart 2015; 20:07:47 >

• Oyundan atıyor ve sunucuya baglanılamıyor. Bir cözümü var mıdır?

• mmertt07 M kullanıcısına yanıt
    Seni oyunda görmüştüm Yeni başlayan/başlayacak arkadaşlarımıza da örnek olsun bu anlattıklarım.
    Bir çok alternatifiniz var. Bir kaç tanesini anlatayım:
    Vadide fms farmı yapmak. Vadideki cesitli vahsi lerden kesip fms farmi yapabilirsiniz(tavsiyem 7 günlük bonuslarla birlikte eldiven kullanılmasıdır.)
    İmha farmı:Eğer biraz gold biriktirdiyseniz battle shield +9 traditional helm+9, +9 zırh ve +9 kılıç ile imhada rib/fms farmı yapabilirsiniz. Ayrıca farmlarken düşen + basma itemleri, pentagonlar da cabası.
    Map1 farmı: Ben metin keseyim, şanslıyımdır güzel bklar düşürüp vadiden, imhadan daha çok kazanırım diyorsanız map1'de ki metinleri kesebilirsiniz.(Geçen can sıkıntısına açtığım sura'da başlangıç itemleriyle 2. bulduğum metin olan üzüntü metni keserken E. blade düşürdüm bu da örnek olsun)
    Map2 farmı: Öncelikle asıl hesabınız ile zindanda 11 adet madalyon düşürmeniz yeterli olacaktır. Her gün görevleri tamamlayarak 2 haftadan kısa bir sürede atınızı zırhlayıp at üstünde map2'deki metinleri kesebilirsiniz.(Silahınız kötü olsa bile at üstünde metin farmı hızlı olduğu için fazla zorlanacağınızı sanmam.)

Bu anlattıklarım bir çok yollardan sadece 4'ü. Ticaret,balik tutma,taş basma gibi bir çok olay daha var fakat onlara düşük bütçeli iseniz başlamanızı önermem. Şimdilik bu kadar yardımcı olabildiysem sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 10 Mart 2015; 20:29:04 >

• Belluschi_16 kullanıcısına yanıt
    Şu an server a reboot çekildi. Ondan kaynaklı olabilir sorununuz. Açarlar şimdi server i

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryocore

Şu an server a reboot çekildi. Ondan kaynaklı olabilir sorununuz. Açarlar şimdi server i

Hocam. Acılmadı. Siz girebiliyor musunuz

• Çook teşekkür ederim şu farm olayını duymuştum anlattığınız iyi oldu sağolun ben en iyisi bir 30 lvl kasıp balık tutayım. İmhadaki slotları kesebilecek itemim yok şuanda 2. köydeki yeminlileri kesebiliyorum ama olsun az kaldı 30 lvle tekrar teşekkür ederim :)
  • Belluschi_16 kullanıcısına yanıt
    Reboot atildiginda ciktim ben simdi pc basinda degilim 1 saat bekleyin duzelmez ise yardimci olmaya calisiriz

• guncelleme geldi beyler , degisen bisey varmi bilenn biri yazabilir mi

• Dun oyunda Samochu nickinde birisini gordum(Nicki Samochu degil XSAMOCHU gibu degisik bir sey) o senmiydin?

• xSAMOCHUx nickli car ise benim carimdir hocam

• Evet. Oydu..

• Lodz L kullanıcısına yanıt
    Bu mesajı, mesajıma cevap vermemene istinaden yazıyorum: Alıntıda beni kastediyorsan -umarım yapmıyorsundur- ve bana attığın laf sokmalı mesajına karşılık verdiğim cevabımla bu ayrılığın bir sebebi olduğunu düşünüyorsan bilmeni isterim ki ben ön yargısız bir insanım ve burada olma maksadım gerçekten tat aldığım oyunu daha fazla kişiye tanıtmak ve onlarla beraber oynamak.Amacı bu olan insan neden oyun içi mesajlara vermesin, onlara yardım etmesin?10 dakika olsa neyse, vermediğim süre 1 dakika falandı ve bir de baktım ki gereksiz bir laf sokma.Bilmeni isterim ki bana orada yapılan çok çirkindi ve sindirilecek türden değildi, yapılan onca saygı dolu konuşmalara ihanetti.
  • sura karabüyücü en güçlü oluyordu değilmi bide yarı insan diziyodun öyle biliyom 3 4 sene evvel oynardım ya
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    Offf hocam resmen teror estirirdi kara buyu suralar... Ben de onlardan biriydim eskiden :D

• mehmed the conqueror M kullanıcısına yanıt
    Carimin isim babasi

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Söylediklerim yanlış anlaşılmasın.Bu ayrılışın seninle veya bir başkasıyla ilgisi yok.Tamamen benim kişisel tercihim.
    Yarın bir arkadaşa tüm itemleriyle birlikte teslim edicem hesabımı.

Artık buralarda olmayacağım.Kendinize iyi bakın.Hoşçakalın Esen Kalın.
  • metin spawn başladımı bittimi
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.