Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sagolasın.Peki diğer bayrakta olanınız varmı? O kadar kastım boşa gitmesin.:))
  • birileri yürek yemi$
    beginner armour ile metin of shadow kesmek...

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Sabrımızı mı test ediyorlar, küfür yemekten mi hoşlanıyorlar anlamış değilim. Belki son 3 saatte 10. kez pazar açışımdı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 9 Mart 2015; 20:18:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KS Rule kaldırılıyor artık kesinleşmiş.Yaratacağı etki hakkında ufak tefek düşüncelerim vardı. Bakalım,şimdi göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..samochu..

Valla oyunda olsa kul hakkina girmekten korusun allah

Lonca önemli değiş değil kardeşim. Mesele bu konularda benim asıl çarımın (Parasebo) hiçbir ilgisinin olmadığını bilmen. Zaten loncayı exp bağışlamak isteyen ama diğer loncalara sırf itemleri iyi değil diye kabul edilmeyenler için kurmuştum.
  • Mavi bayrakta değilim malesef. 26 levele kadar kastım üşeniyorum tekrardan kasmaya.bu serverın fiyatlarını bilmiyorum size soruyım.
    +6 gümüs bilezik
    2 tane dönüsüm küresi ne kadar eder?

30 oluyum ful balık zamanı.
    Sudak ne kadar ediyor?

Bu arada benim bayrakta olan var mı?

• Benim bayrakta çok az kişi var hepside 100 civarı levelde.Uzun süre kimseyle ws atamayacağım.=) Birde oyunda bayrak değiştirme şansımız var mı? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy

KS Rule kaldırılıyor artık kesinleşmiş.Yaratacağı etki hakkında ufak tefek düşüncelerim vardı. Bakalım,şimdi göreceğiz.

Bir açıklama yapıldı ama detaylarını bilmiyorum.Daha anlaşılır bi şekilde anlatabilir misin?
  • Belluschi_16 kullanıcısına yanıt
    Sarı bayrakta kimse yok.Zaten onlarda sürekli mavi bayrak bölgesine geliyorlar.ch1 pyungmo item alıp satabilcegin tek yer.Mavi bayrak açıp mavilerle rahat rahat alışveriş yap.Sarılara bişey satamazsın.Yeniden başla mavide bence.15-20 dk ya seni 30 lvl yaparım zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lodz

Sarı bayrakta kimse yok.Zaten onlarda sürekli mavi bayrak bölgesine geliyorlar.ch1 pyungmo item alıp satabilcegin tek yer.Mavi bayrak açıp mavilerle rahat rahat alışveriş yap.Sarılara bişey satamazsın.Yeniden başla mavide bence.15-20 dk ya seni 30 lvl yaparım zaten :)

Tamam hocam teşekkürler mavi açayım. 15 dakikada nasıl 30 yaparsın merak ettim açıkcası. Hem grup kurmak için 30 level sınırlaması var.

• Merhaba arkadaşlar, Twitch yayınlarıma devam etmek istiyorum ama siyah ekran sorunu nedeniyle devam edemiyorum, internetten çok araştırdım ancak sorunun çözümünü bulamadım.Daha ayrıntılı bilgisi olanlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • Eskiden bir metini birisi keserken,baskasinin gelip o metine dokunmasi yasakti. Artik yasak olmayacak. Conquerormehmed bir link paylasmisti,orada detaylar var. Mavi bayraktan birinin sari bayrak farmeri gelip oldurup metinini calmasi ks sayilmiyordu. Mavi bayraktaki farmerlar sari bayrak 2. Koyunde teror estiriyordu. Bu sebeple madem oyle,maviler de kendi iclerinde teror estirsinler tarzi bir tutum takindi yonetim. Dogru mu yanlis mi yaptilar emin degilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Belluschi_16

quote:

Orijinalden alıntı: Lodz

Tamam hocam teşekkürler mavi açayım. 15 dakikada nasıl 30 yaparsın merak ettim açıkcası. Hem grup kurmak için 30 level sınırlaması var.

Bi tane çarım yokki.21-26-50 lvl var şuan.20 lvl olmaya çalış.Devamında ben yardımcı olmaya çalışırım.Char ismi ve ne zaman online olacagını söyle görünce yardımcı olurum.

Bu aralar çok gelen giden oluyor.Yeni gelen arkadaşlara yardımcı olmak isteriz.

Yeni char açınca yerde bulduğun bambu ve geniş kılıçları topla + bas.İllaki bir + 6 +7 olur o da seni biraz idare eder.Pazarda bazen satılıyor ucuza ordan da alabilirsin.

• Yaklaşık 40 günlük zorlu bir süreçten sonra 90. seviye biyolog görevi an itibariyle bitmiştir.Ödül ise tamamen emeğimizin karşılığı.Kırmızı monokl ve Araştırmacının Özütü tedarik ederek işimi kolaylaştıran dostlarıma bir teşekkürü borç bilirim.Vakit, artık 92 olma ve yeni bir biyolog görevine başlama vaktidir.

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Hic iyi olmadi bu bence

• yarın ki metin spawn eventi saat kaçta hangi mapta ve 35 level metinler nerde
  • Arkadaş sagolsun 30 level oldum.
    Balık tutmaya başladım.
    Büyük sudak balığı,sudak balığı,nehir balığı,ringa,levrek,hamsi,altın yüzük,lucynin yüzüğü,, Bunlat ne kadar ediyor?

• map2'de ısınma turları
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Hesaba uzun süre girmeyip tekrar girince 1 haftalık bonuslar verdi, bugün 40 olmam lazım; fakat bayagi fazla goldum var ama kendime bir silah almiyorum, sizden ricam iyi kötü idarelik bir fms+9 ödünç vermeniz 2 saatliğine güvenden yana kuşkunuz olmasın

Edit:Eski dostlar sağ olsun odunc aldim cok guzel bir fms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 10 Mart 2015; 20:24:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryocore

Hesaba uzun süre girmeyip tekrar girince 1 haftalık bonuslar verdi, bugün 40 olmam lazım; fakat kendime daha bir silah alamadım, sizden ricam iyi kötü idarelik bir fms+9 ödünç vermeniz 2 saatliğine güvenden yana kuşkunuz olmasın

Bende var.Oyundayım şu an yoksun.AkilOyunu adli karakterimdeyim
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.