Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Serkan hakkında söylenenler doğru ise bende loncasından çıkıyorum.

Yeni bir lonca kurucam.İsteyen arkadaşlar olursa ortak başkanlık da yapabiliriz.ben 1 hafta felan sonra oyunu bırakıcam.Tüm yönetim onda kalır.

Teklif gelirse turk arkadaşların loncasına gelebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canoner17

Çöle atılan sürüsüyle metin. Yüksek level metinlerden düşen itemleri toplayıp pazara satarak bikaç kk elde etmişliğim vardır eskiden her level metinden atılıyo sanırım ch1 de.oluyo

çölün yer yeri,ne mi yoksa belli bölgesine mi
  • Çölün her yerine düşecek.Herkes kendi lvline göre metinini kesecek.Yüksek lvllerden düşenleri toplayabilirsin ama dikkat et.adamın degerli itemlerini araklama.

Eventler ulusal saate göre yapılıyor.Bizim saatimiz 2 saat önde olduğu için.16.00 'da olan bir event bizim saatimize göre 18.00'da başlıyor.

Eventler güzel.En son yapılan moon eventi piyasayı düşürdü.İyi farm yapanlar binden fazla moon çıkardı.Haliyle piyasaya yüzlerce changer adder girdi.Bi tek kutsamanın fiyatı düşmedi.Özel günlerin eventleri güzel oluyor kaçırma derim.
  • Gece 2 saatlik seviye kasmamdan görüntüler

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• PureMusic kullanıcısına yanıt
    OttomanYouth adlı loncam var, gelmek isterseniz gece 11 civarı [MOD]Thoor'a pm atarsanız haberleşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lodz

Arkadaşlar Serkan hakkında söylenenler doğru ise bende loncasından çıkıyorum.

Yeni bir lonca kurucam.İsteyen arkadaşlar olursa ortak başkanlık da yapabiliriz.ben 1 hafta felan sonra oyunu bırakıcam.Tüm yönetim onda kalır.

Teklif gelirse turk arkadaşların loncasına gelebilirim.

Lonca Serkan'ın degil. Parasebo yani benim. Bu arada iyiniyetin kurbanı olduk bizde. Hem hesaplar hem itemler onun yüzünden gitti. Durumu destek bölümüne anlattık Beni bilen biliyor zaten. Bazen fazla iyilik size zarar olarak dönebiliyor.
  • veleciraptor kullanıcısına yanıt
    serkan iyi idare ediyordu ama aptallığının kurbanı oldu
    olan sana oldu be abi... parasebo'yu filan kurtarırsınız bana kalırsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmed the conqueror

serkan iyi idare ediyordu ama aptallığının kurbanı oldu
    olan sana oldu be abi... parasebo'yu filan kurtarırsınız bana kalırsa

Yahu o kadar da soyledim fazla hırslı olma, oyuna kendini kaptırma diye. Ne gerek vardı hile yapmaya. Zaten benim itemlerle bir ayışığı etkinliğinde 3000-4000 sandık rahat düşürüyordu. Para kazanmak sorun olsa anlarım da, para da sorun değil. Gerçi hesabım açılır açılmaz o da fazla ilgilendirmiyor beni de, başkalarına her iyilik yapışımda birşeylerin bana zarar olarak dönmesi sinir bozucu. İnsanlara güvenimi iyice yitiriyorum
  • mehmed the conqueror M kullanıcısına yanıt
    Haci hangi cari kaptirdin ya

• forumdan bi tane almı$tım. 160kk içeri girdik

• Hocam oyunda seni 2 bilemedin 3 kere gördüm.Lonca serkandaydı hep.Zaten benden başka loncada adam yok.Herkes offline.Sizi yarı yolda bırakmış gibi olmayayım ama artık loncada degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lodz -- 9 Mart 2015; 0:12:12 >
    Valla oyunda olsa kul hakkina girmekten korusun allah

• Kill Stealing'e düzenleme geliyor..
    Forum konusu:http://forum.metin2.sg/forum/the-game/general-discussion/422705-regarding-the-kill-stealing
    Görmeyen bilmeyen arkadaslar da bilgilensinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 8 Mart 2015; 20:07:54 >
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Çift yüzük yerine bir yüzük bir eldiven, işte farmer ruhu budur

KesinlikleEldivensiz farmımızda ruhumuz kurusun
  • Last ones left

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Lonca işini hallettim sağolun, zaten akşam size de ulaştım yardımlarınız için yeniden teşekkür ederim.
  • PureMusic kullanıcısına yanıt
    Asıl ben teşekkür ederim anlayışınız için.
  • Merhaba hocamlar. Singapura baslicam biraz bilgi verebilir misiniz? Hangi server hangi bayraktasınız? Oyunda kaç kişi var? Oyunun tr ye göre kolaylıkları neler?

• SS+5'leri elimden çıkarmak kolay olmuyor, herhangi bir ss+5 satın alacaksanız uygun fiyata satabilirim, Nightyx'e pm atmanız yeterli

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.