Bildirim
M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (162. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
ibret alınız
http://forum.metin2.sg/forum/marketplace/sell/420163-wts-96-lvl-body-war-5-p-bio-70
http://forum.metin2.sg/forum/marketplace/sell/421415-wts-96-lvl-body-war-5-p
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
M2bob hile degil midir ?
Haketmis o zaman hocam , bu aralar oyuna giremiyorum inanin ozledim sizleri be
Bilgisayarim bozuk hocam
Merhabalar,şu ara boş zamanım olduğundan bir oyun arıyordum ve çok eskiden beri oynadığım bu oyuna başlamış oldum yeniden. Arkadaşlar merak ettiğim 1-2 husus var, şu ayışığı etkinliği ve onun gibi etkinliklerin genelde hangi günlerde ve saat kaç gibi olduğunu nereden öğrenebiliriz ve genel olarak oyun piyasasından bahsedebilirseniz biraz sevinirim teşekkürler. -
Mart ayı etkinlik takvimi:
Full çözünürlük için tıkla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 7 Mart 2015; 10:25:44 > -
Teşekkürler peki buradaki ödüllerden biraz bahsedermisiniz ve sw nw ve horse race nedir tam çözemedim :) -
Oyunu oynamadığım için bilemiyorum maalesef. -
SW(Siege War):PvP ve PvM yeteneklerinizin ölçüldüğü bir eventtir.Hangi bayrak görevleri yerine getirip daha çok puan toplarsa o bayrak eventi kazanıyor.
NW(Nation War):Bu event sadece PvP'ye yöneliktir ve PvP'si kuvvetli çarlar burada çarpışırlar.En zevkli event bu diyebilirim.
Horse Race:Bildiğimiz yarış atı :) -
Teşekkür ederim :) -
yazın yeni bi char açabilirim arkadaşlar okçu Ninja dusunuyorum -
Geri bırakmamak üzere geri döndüm. İyi oyunlar herkese
Pc gelsin full time devam bende
Arkadaşlar exp yatırmak üzere bir lonca gerekiyor, ulaşabileceğim bir nick verebilirseniz veya siz ulaşmak isterseniz çok sevinirim. Nick: Jazzer -
quote:
Orijinalden alıntı: Cryocore
Geri bırakmamak üzere geri döndüm. İyi oyunlar herkese
Hoş geldin dostum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: tlhGS
Mart ayı etkinlik takvimi:
Full çözünürlük için tıkla.
metin spwan ne
-
Çöle atılan sürüsüyle metin. Yüksek level metinlerden düşen itemleri toplayıp pazara satarak bikaç kk elde etmişliğim vardır eskiden her level metinden atılıyo sanırım ch1 de.oluyo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X