Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunu hangi linkten indirdiniz?
  • Yoğunluktan dolayı sadece 2 saat kasabildim, bazı çocukların sabotesi biraz engellese de genel anlamıyla kârlı bir moon farmı yaptım.1069 adet moon düşürdüm.Gelsin ss'ler

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 4 Mart 2015; 0:29:10 >

• Moon farmi yaparken yaninda dusen itemlere de tek tek bakmak sikinti olmustur zaman kaybediyorsundur bayagi :D ona ragmen helal devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atsız Kovboy -- 4 Mart 2015; 8:48:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Aynen öyleKardeşin veya komşun olacak, sen kasacaksın o da itemleri/moonu toplayacak, o derece çok düşüyor item ve moonlar
  • Bugünkü Boss Spawn(Patron Yağmuru)ndan görüntüler

Hatırlanacağı üzere biyolog görevimde, 50 adetten geriye 25 Liderlerin Notları kalmıştı.Bugün de 25 adet düşürdüm.Hepsi geçerse görevi bitiriyorum

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Bugünkü farmdan kareler

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 4 Mart 2015; 23:50:26 >

• Bugünlük ay ışığı farmım 3 saatti( 1,5 + 1,5 ) ve saat başına 690 ay ışığı ile güzel bir farm geçirdim.Devamı gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 4 Mart 2015; 23:51:43 >
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Tek karede 15 sandik saydim
    77 lv ile rekorum 9 idi. Helal olsun :]

• Arkadaslar bu oyunu oynayip hayatinizi karartmayin. Ozellikle 20 yasin altinda ki kardeslerim.

• hocam şikayet
  • +4 kavrama taşı ve efsun ekleme ne kadar hocam
  • Buda benim farmdan görüntüler olsun tabi painkiller gibi 1000küsür değil benimkisi :) 2eldivenle yani 4saatlik toplam 330 ayışığı 22kdp 9madalyon düşürdüm zevkli ve karlı oldu benim için :) Son resimde pazar çarımdaki durum
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Bütün sorumluluklarımdan arta kalan zamanda yaptığım farmımdan görüntüler

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• +4 kavrama 1,5-2kk
    Efsun ekleme 6kk
  • Ay Işığı sonucu: 5004 ay ışığı sandığı.İçinden Alev Kral çıktığı ve Alev Kral'dan da biyolog eşyası düştüğü için sıra geldi açmaya.

Bu arada ay ışığını benle birlikte açarsanız sevinirim.Bir pm kadar uzağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 5 Mart 2015; 20:42:24 >

• Arkadaşlar oyun türkçe mi? Oyuncu durumu ve piyasa durumu nasıl? Başlamayı düşünüyorum ama karar veremedim. Zorluk çeker miyim acaba? Bilgi verir misiniz biraz.
  • kanarya75 kullanıcısına yanıt
    İtem isimleri Türkçe.Oyuncu sayısı eskisinden daha çok, piyasa ise şu aralar yeni item yapmak isteyenler için ideal çünkü efsun ekleme/değiştirme gibi eşya fiyatları dibe vurdu, onun haricinde iyi bir farmer isterseniz zorluk çekmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

İtem isimleri Türkçe.Oyuncu sayısı eskisinden daha çok, piyasa ise şu aralar yeni item yapmak isteyenler için ideal çünkü efsun ekleme/değiştirme gibi eşya fiyatları dibe vurdu, onun haricinde iyi bir farmer isterseniz zorluk çekmezsiniz.

Oyun kapalı mı bende ch Ler ... Gözüküyorda

• LeSegur kullanıcısına yanıt
    Bazen öyle olduğu oluyor, oyun açık şu an.
  • Ozledim serveri yakinda donmek umuduyla

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.