Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynısını geçen sene yaşayan biri olarak söylüyorum, çok tatlı itiraf edelim
  • Arkadaşlar ben bugun 0 dan çar açtım fakat eskisi gibi ilk başlarda verilen 1 haftalık droplar yoktu . Bir bilginiz varmı ?
  • Hocam yeni cariniz eski carinizla ayni hesaptaysa oyle olmasi normal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam eski bir çar var içinde demekki o yüzdenmiş sıkıntı eyw
  • Ay Işığı'na hazırım, ya siz?

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 2 Mart 2015; 19:09:03 >
  • ne kadar eder bunlar ve sadece hpli kolye ayakkabı bilezik alınır
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmmd.ozkan -- 2 Mart 2015; 21:32:18 >

• Arkadaşlar elinde fazladan 500-1k hpli veya yardımcı olucak dolunay kdp vs itemler verebilirse sevinirim.

Karakter : Savaşcı
    Level : 30
    Bugun başladık bakalım neler yapabilcez
  • 40lv savaşçı , hava kılıcı p master.
    Itemli olarak vericem. Teklif bekliyorum.Nakit para.İstanbul elden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek para karşılığı item/char satımı yasak arkadaşlar.

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
  • KDP +6 6kk
    KDP +9 15kk
    Hız Taşı +4 3-4kk
    Canavar +3 1,5-2kk
    Savaşçı +3 300-500k
  • Aramızda ajan var kimse çıksın karşıma.
    Conqueror olayına benzemesin diye tedbir Amaçlı yazdım.kim hain ? Bu entry sadece bu forumda girildi.nedenini siz önceden biliyorsunuz.

• farmcanna F kullanıcısına yanıt
    'Conqueror olayi'ndan kastin İstanbul'un Fethi mi? Ne beni taniyorsun ne yol bilirsin ne yordam.. vermisler eline bilgisayari, oyuna Türk Lirasi döküp bir seyler yapiyorsun ama aklinin ermedigi noktalarda cuvalliyorsun. Bu senin ikinci suresiz banlanisin. Su an oyuna girip Christopher'a; "Ben hakliydim." demek isterdim, fakat ziyani yok simdi bile seni oyundan ucururken buyuk haz almistir

Hadi bakalim pes etmek yok yeni bi hesap yeni bi char, ayni cahil kafa ve tabii ki ayni TLler ile yepyeni bir metin2 macerasi seni bekliyor

Basarilar

• farmcanna F kullanıcısına yanıt
    Seni ben ihbar ettim ve oyunda banlanıp banlanmadığına dair teyit amaçlı o kullanıcıya o soruyu sordum.
    Bak kardeşim, bu bir evrensel çapta vazgeçilmez ilkeleri ve kendine göre saygınlığı olan bir oyun.İsmini bile bilmememe rağmen, seni az çok tanıyorum ve o 1. bandan ne yapıp edip kurtulma olayından sonra sıfır ön yargılı bir tavırla her türlü sorununa çözüm getirdim, doğru yönlendirdim ve herkese yapmaya çalıştığım gibi sana da olabildiğimce yardım ettim.Ama sen inatla ben düzenlediğim hâlde chatte büyük harfle ve Türkçe yazmaya, benle lakayt konuşmalara, ikna ettiğin Christopher'ı kankan gibi görmenin verdiği sebepsiz bir gururla insanlara ve Türklere hep farklı yaklaştın, bu yüzden de oyuna giriyordun ama amacın yoktu ve dolayısıyla arkadaşların da olmadı.

Bugün gelinen noktada gördüm ki binbir emek P yaptığın çarını "nakit karşılığı" satıyorsun.Şimdi düşünelim:

1-Nakit nedir?

Nakit, Vikipedi'ye göre "Nakit, elde tutulan ve ödemelerde anında kullanılabilen para."dır.Buradan anlaşılıyor ki para karşılığı hesabını devrediyorsun.Hümanist ve son derece optimist bir tavırla "Ya oyun parasını kastediyordur" diyerek geçelim.

2-farmcanna neden metin2.sg/forum yerine forum.donanimhaber.com'u kullandı?

Anlaşılıyor ki hedef kitlen Türk ve Türk birilerinin "para"sını istiyorsun.Neyse devam edelim.

3-"İstanbul'da, elden" ne demektir?Oyun parası gold somut bir hâle gelip el mi değiştirebiliyor?

İpler burada kopuyor.Bu mesajla asıl niyetinin gerçek para karşılığı çar devretmek olduğu bariz ortada.Çünkü bahsetmek istediğin para birimi "gold" olsa bunu çoktan Mt2 SG'nin forumunda "Sell" kategorisinde çarını 800kk'ye koyar, gelen teklifleri değerlendirir ve oyununa devam ederdin.Bu yüzden, şark kurnazlığı yapıp lafı sonradan "Ben aslında oyun para birimi olan kk'yi kastettim"e getirip kıvırmaya gerek yok, oyunda gayet de haftalarca vakit geçirdin ve bu satış şeklinden de adın kadar haberdarsındır.

Bu tip olaylar son derece hassastır ve uyarılmaya da kişiler ihtiyaç duymamalıdır.Özellikle yeni alınan GM ve GA'ların oyuna adapte olmaya çalıştığı bu günlerde İngilizce her kelimemize dikkat edelim, hepinize iyi oyunlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Seni ben ihbar ettim ve oyunda banlanıp banlanmadığına dair teyit amaçlı o kullanıcıya o soruyu sordum.
    Bak kardeşim, bu bir evrensel çapta vazgeçilmez ilkeleri ve kendine göre saygınlığı olan bir oyun.İsmini bile bilmememe rağmen, seni az çok tanıyorum ve o 1. bandan ne yapıp edip kurtulma olayından sonra sıfır ön yargılı bir tavırla her türlü sorununa çözüm getirdim, doğru yönlendirdim ve herkese yapmaya çalıştığım gibi sana da olabildiğimce yardım ettim.Ama sen inatla ben düzenlediğim hâlde chatte büyük harfle ve Türkçe yazmaya, benle lakayt konuşmalara, ikna ettiğin Christopher'ı kankan gibi görmenin verdiği sebepsiz bir gururla insanlara ve Türklere hep farklı yaklaştın, bu yüzden de oyuna giriyordun ama amacın yoktu ve dolayısıyla arkadaşların da olmadı.

Bugün gelinen noktada gördüm ki binbir emek P yaptığın çarını "nakit karşılığı" satıyorsun.Şimdi düşünelim:

1-Nakit nedir?

Nakit, Vikipedi'ye göre "Nakit, elde tutulan ve ödemelerde anında kullanılabilen para."dır.Buradan anlaşılıyor ki para karşılığı hesabını devrediyorsun.Hümanist ve son derece optimist bir tavırla "Ya oyun parasını kastediyordur" diyerek geçelim.

Anlaşılıyor ki hedef kitlen Türk ve Türk birilerinin "para"sını istiyorsun.Neyse devam edelim.

3-"İstanbul'da, elden" ne demektir?Oyun parası gold somut bir hâle gelip el mi değiştirebiliyor?

İpler burada kopuyor.Bu mesajla asıl niyetinin gerçek para karşılığı çar devretmek olduğu bariz ortada.Çünkü bahsetmek istediğin para birimi "gold" olsa bunu çoktan Mt2 SG'nin forumunda "Sell" kategorisinde çarını 800kk'ye koyar, gelen teklifleri değerlendirir ve oyununa devam ederdin.Bu yüzden, şark kurnazlığı yapıp lafı sonradan "Ben aslında oyun para birimi olan kk'yi kastettim"e getirip kıvırmaya gerek yok, oyunda gayet de haftalarca vakit geçirdin ve bu satış şeklinden de adın kadar haberdarsındır.

Bu tip olaylar son derece hassastır ve uyarılmaya da kişiler ihtiyaç duymamalıdır.Özellikle yeni alınan GM ve GA'ların oyuna adapte olmaya çalıştığı bu günlerde İngilizce her kelimemize dikkat edelim, hepinize iyi oyunlar dilerim.

Ben o elemana söylemiştim ki zaten para verip aldığımı.
    Log tutuluyor mu oyunda ?

Kardeş , oyun içi ikili ilişkilerimi bilemezsin ki. Sen hiç duydun mu bu adam puşt bu adam dolandırdı ? Bana küfür etti ?

Ben niye birilerinin Parasını isteyeyim güzel kardeşim.aciz ve zavallımıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farmcanna -- 3 Mart 2015; 2:22:16 >

• +4 savaşçıdan koruyanın piyasası nedir? birde ayışığı saat kaçta başlıyor
  • fbgencer kullanıcısına yanıt
    2-3kk.Eventleri GA Teirusu düzenliyor, ona pm atarak öğrenebilirsiniz/event başlamadan 1 saat önce oyun içinden duyurulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

1-Nakit nedir?

ban yedimi ohh be iyi olmuş sv yi tr le karıştırmış şimdi bişeyde diyemiyom burda

• oyun bakım saatleri ne zaman ikidir bakıma denk geliyor galiba ... var kanallarda
  • Başlıyoruz bir hevesle kasıyoruz 35-40 a Farm felen yapıyoruzda ingilizcem yok denicek kadar az malesef o yüzden kimseyle anlaşamıyorum buda beni oyundan sogutuyor . Bir item satıcam veya alıcam 20-30 dakkada anca anlatabiliyorum oda Google çeviri sağolsun Napıcam bilmiyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrongLee55 -- 3 Mart 2015; 21:35:45 >
  • Bugün hiç bakım yapılmadı, girmeyi deneyince giremiyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.