Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O konudan ben de sikayetciyim. Vs eventleri icin bir karakter dizmek gerekiyor sanirim ancak oyle zevk aliriz dusuk seviyelerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar başımdan bir olay geçti inanmak istemedim ama sedat çogunuzun bildigi conquerormehmed conquerorofsols kardeşimize çar sattim 320 ye anlastik el sıkıstık 200m peşin aldim 120 sonra dedi güvendigimiz için verdik sorun parami para olmasada olur bana sölese param yok amenna bir bakıyorum oyunda çar satiliyor pm attim ölesine 100kk dedim kabul etti forumdan bir baktım ki sedat kardeşimiz benle oyunda ing konusuyor felan 120kk için degdimi yorum sizlerin...

bu olay yaklasik 1 ay oluyor kardeşimizi karalama gibi bir durum yok hepiniz dikkat edin yani bir örnek olsun herkeze başarılar

• Üç yönlü kesme P

• Karakter alışverişlerinizi gmler aracılığıyla yapın daha iyi olur
  • Hayırlı olsun
  • Bugün 2 kere reboot yaptılar.Yeni güncelleme mi geldi.Bir bilginiz var mı?
  • T4NK T kullanıcısına yanıt
    Seko bu yaptigin buyuk terbiyesizlik. Beni en son ne zaman oyunda gordun? Gorsen zaten param nerde diye sorardin buraya yazmana gerek kalmazdi. O chari da ben aldigim gibi sattim neredeyse, hem de yok pahasina.
    Neresinden bakarsan sacma sapan bi sey bu yazmis oldugun seyler

• Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Kardes sen kendine nasil pay cikartip da hakim olmadigin bi konu hakkinda gorus bildiriyosun

• Ben öyle bir şey yapmadım,farkettiysen ne görüş bildirdim ne yorum yaptım beni alakadar etmez.Baktım gm yok konuşmanızda ortalıklarda,gm aracılığıyla yapın dedim.Emaili üzerine almak falan bu işlerde ben babama bile güvenmiyorum şahsen,alındıysan kusura bakma
  • mehmed the conqueror M kullanıcısına yanıt
    Conquerormehmet carini iki uc hafta once ben devraldim , sahsen ticaretinde bi yanlis goremedim guvenilir bir arkadasimizdir

• Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Gmlerin acc trade islemlerini hallettigini bilmiyorduk kardes sagolasin soyledigin icin...
    Bu serverda ne kadar gecmisin var bilmiyorum da bu adamlarla seneye yakindir oynuyoruz, aramizda item char transferi olur gozumuz kapali veririz; 'babama bile guvenmem' gibi samimiyetsiz laflarin arkasina siginmayiz.
    Sana alinmam bile fakat serkan'a yargisiz infaz yaptigi icin alindim tabii, bunlar dostluga darbe vuran hareketler

• Eyvallah samet kardes eksik olma

• quote:

Orijinalden alıntı: T4NK

Arkadaslar başımdan bir olay geçti inanmak istemedim ama sedat çogunuzun bildigi conquerormehmed conquerorofsols kardeşimize çar sattim 320 ye anlastik el sıkıstık 200m peşin aldim 120 sonra dedi güvendigimiz için verdik sorun parami para olmasada olur bana sölese param yok amenna bir bakıyorum oyunda çar satiliyor pm attim ölesine 100kk dedim kabul etti forumdan bir baktım ki sedat kardeşimiz benle oyunda ing konusuyor felan 120kk için degdimi yorum sizlerin...

bu olay yaklasik 1 ay oluyor kardeşimizi karalama gibi bir durum yok hepiniz dikkat edin yani bir örnek olsun herkeze başarılar

O adam öyle garip bir adam

• Sizden cok daha az suredir oynuyorum abi beni biliyorsun ben Bellatores. Haklisin tabi gecmisiniz varsa ve guveniyorsaniz transaction fee den kurtulursunuz kendi aranizda hallederseniz

• farmcanna F kullanıcısına yanıt
    Mehmed hakkında en ufak bir bilgin yok, susman senin için en doğrusu olur.
  • Linux Kullanıyorum. Anti-Hack Programı varmı yoksa wine ile çalıştırılıyor bende gelebilirim.
  • 6 ay sonra level 91

• Arkadaşlar, ayrıca level kasarken veya biyolog farmı yaparken canlı yayın yapıyorum, izlemek isterseniz twitch.tv/abbitip adresinden izleyebilirsiniz.
  • Vay vay izleyiciniz oluyor mu cok?

• Arkadaşlar bugün bastım ne kadar eder? Satın almak isteyen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.