Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
155.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olur hocam temizleriz tabii ki. Bir gunde karsima bu kadar cikarsa birkac ayda kim bilir ne kadar cikacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden anlamadim biri bana aciklasin; son zamanlarda bu servera oportünist, ksci, saygisiz, terbiyesiz, ergen veya ergen gerisi kesim nereden geldi?
    Nasil ya nasil? Nasil? Nasil? Ne sekilde?

Call chate bakiyorum art arda 15 defa yaziyor adam ayni seyi. Ya ben kendimi cok sabirsiz olarak nitelendiririm ben bile bekliyorum spam yapmayayim, yazdigim yazi o bir sayfadan kaybolsun oyle yazayim diye. Ustelik sabah saatleri kimse bir sey yazmiyor bu adam diziyor bir sayfa boyu. Oyle birkac adam var tum gun onlinelar surekli ayni seyleri yaziyorlar...

Ve bu mahluklar oyun icinde cok buyuk sikintilara sebebiyet veriyorlar. Herif sansa bala eventtan hermit bulmus gotu basi ayri oynuyor. Gelip pazarimi kesiyor. Karsilik vermememe ragmen defalarca kesiyor da kesiyor... Yuksek level gelip bunu kesince de 'noob' diyor. Surekli itemlere bakmak isteyenler var... Be aptal cocuk sana ne lan itemimden? Sana ne ulan sana ne? İlla gordugu parlayan her seye bakmak, teklif vermek zorunda.

Selam vermeden pm atanlara da laflar hazirladim. Be kardesim bir 'hello, hi, hey, sa' demek cok mu zor?

Bunlarin bir ust versiyonu; 'hi' yazdim ornegin adamin verdigi cevap: '?'
    Aga bu nedir? Nedir bu ben mi anormalim yoksa, bu nasil bir stildir?

Ticarette yapilan teklifi begenmeyince 'bb, bye...' yazanlar...

Tam dayaklik, sopalik... Yani gercekten mide bulandiriyorsunuz.

Harbiden dertliyim. Bu saydiklarima onlarcasi eklenebilir. Ya ben basladigimda bu sacmaliklarin hicbiri yoktu ya hicbiri. Delirecem lan nerden geldiniz siz? Bu veletler oyunda item yaptikca, guclendikce benim moralim bozuluyor. Nasil bu insan?la ayni serverda oynuyorum diyorum.

İnsan gercekten hayret ediyor..............

Cok acil bir seyler yapilmasi lazim. Gerekirse bununla ilgili foruma konu acarim. Her gun ticket, mail yollarim. Elimden ne gelecekse yapacagim.
    Bu kadar kaliteli bir serveri bu igrenc tayfaya yedirmeyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: deli.yrk

Harbiden anlamadim biri bana aciklasin; son zamanlarda bu servera oportünist, ksci, saygisiz, terbiyesiz, ergen veya ergen gerisi kesim nereden geldi?
    Nasil ya nasil? Nasil? Nasil? Ne sekilde?

Call chate bakiyorum art arda 15 defa yaziyor adam ayni seyi. Ya ben kendimi cok sabirsiz olarak nitelendiririm ben bile bekliyorum spam yapmayayim, yazdigim yazi o bir sayfadan kaybolsun oyle yazayim diye. Ustelik sabah saatleri kimse bir sey yazmiyor bu adam diziyor bir sayfa boyu. Oyle birkac adam var tum gun onlinelar surekli ayni seyleri yaziyorlar...

Ve bu mahluklar oyun icinde cok buyuk sikintilara sebebiyet veriyorlar. Herif sansa bala eventtan hermit bulmus gotu basi ayri oynuyor. Gelip pazarimi kesiyor. Karsilik vermememe ragmen defalarca kesiyor da kesiyor... Yuksek level gelip bunu kesince de 'noob' diyor. Surekli itemlere bakmak isteyenler var... Be aptal cocuk sana ne lan itemimden? Sana ne ulan sana ne? İlla gordugu parlayan her seye bakmak, teklif vermek zorunda.

Selam vermeden pm atanlara da laflar hazirladim. Be kardesim bir 'hello, hi, hey, sa' demek cok mu zor?

Bunlarin bir ust versiyonu; 'hi' yazdim ornegin adamin verdigi cevap: '?'
    Aga bu nedir? Nedir bu ben mi anormalim yoksa, bu nasil bir stildir?

Ticarette yapilan teklifi begenmeyince 'bb, bye...' yazanlar...

Tam dayaklik, sopalik... Yani gercekten mide bulandiriyorsunuz.

Harbiden dertliyim. Bu saydiklarima onlarcasi eklenebilir. Ya ben basladigimda bu sacmaliklarin hicbiri yoktu ya hicbiri. Delirecem lan nerden geldiniz siz? Bu veletler oyunda item yaptikca, guclendikce benim moralim bozuluyor. Nasil bu insan?la ayni serverda oynuyorum diyorum.

İnsan gercekten hayret ediyor..............

Cok acil bir seyler yapilmasi lazim. Gerekirse bununla ilgili foruma konu acarim. Her gun ticket, mail yollarim. Elimden ne gelecekse yapacagim.
    Bu kadar kaliteli bir serveri bu igrenc tayfaya yedirmeyecegim.

Yazdiklarinda tamamen haklisin. Her kaliteli oyunda kafasi bozuk insan toplulugu azinlikta da olsa yine de mevcuttur. Ama bu oyunda gozlemledigim kadariyla bu topluluk gun gectikte artis gostermekte. Hele o pazar yerinde sandik acip rahat bi 15-20 kisinin pazarini bozanlar.. Gecen bir 35 lvl var yemin ediyorum ne zaman onu gorsem surekli duello istegi yolluyor. Dizmis bir mpa+9 fms+9 ego tavanlarda tabii. Kscilerden hic bahsetmeyelim zaten durum ortada. Gercekten bazi insanlarin beyinsiz oldugunu dusunmeye basladim ben de. 1 gun boyunca araliksiz spam atanlari da gordu bu gozler. Ama su hi,hey dediginde arada ben bile ? falan yazabiliyorum ya da selamlasmadan direk soru sormayi bunu o kadar takmamak lazim.İteme bakma normal birsey benim gozumde fakat onu almak amaci guduyorsan once soracaksin o itemler satilikmi diye. Bunu yapmadan direk teklif verenleri de hic hos karsilamamaya basladim.. bb,bye yazinca bana da cidden ilk defasinda bayagi bir sasirmistim ve sinirlenmistim. Ulan bir good luck demek cok mu zor? Ne bu afra tafra?! Ama su serverde ne kadar kafasi bozuk insanlar olsa da ortami iyi olan boyle bir servera hic bir oyunda rastlamadim arkadas. Su basladigim gunden bu yana bana yapilan her turlu yardimi, destegi yazsam bitiremem. Gerek yabancisi gerek turku olsun cok iyi insanlara denk geldim. Fakat bu serverin bir temizlige ihtiyaci oldugu gercegimi degistirmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 3 Ocak 2015; 22:57:53 >

• bazi kisiler sirf zirhimi veya silahimi takmadigim icin oyunu birakiyorsan itemleri ver gibi gereksiz cumlelerle benim karsima cikiyor , bende bu durumdan rahatsiz oluyorum adam gibi cevap verince irdeliyorlar zorla istiyorlar sinirlerimi deprestiriyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deli.yrk kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bu server orijini Singapur olmasına rağmen namı Türkiye'ye kadar gelmiştir ve tabii ki Avrupa'ya da ulaşmıştır ve her gün dilden dile, yazıdan yazıya yeni insanlara yani yeni karakterlere ulaşmaktadır.Bu da ne demektir; servera günden güne huyu suyu değişik yeni bir insan demektir.Ben şehirde sadece dostlarımın özel istekleri ve marketlere bakma haricinde dolaşmayı sevmeyen, bunun yerine farmı tercih eden bir insanım ve bundan dolayı sadece yukarıda anlattığın sorunlardan ks ve call chat kısmına şahit olabiliyorum ama pm olarak da bu saygısız tayfanın hâlini senden duymuştum.

Call Chat mevzusundan başlayacak olursak, eskiden arka arkaya bu denli gereksiz spam yapanları MODlar olarak blokluyorduk ama yeni karar gereği, "chat, alışveriş için vardır." ilkesi dolayısıyla vazgeçtik, BuPoP'un sabahtan akşama günde 1000 kere olan spamlarına göz yumar olduk.Eğer bir yerlerden bu tip itirazlar gelmeye devam ederse elbette biz de büyük bir zevkle bloklamaya devam ederiz.

İkincisi ks mevzusu.Ben MOD çarımda sürekli online idim ve buradaki kardeşlerimin kscilerden yakınması üzerine RebornOttoman adlı çarımı açtım ve kscileri avladım ve avlamaya devam ediyorum.Sizlerin de desteğiyle kscileri bitireceğiz, yeter ki inanalım.

• Yeni silahım

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
  • Benim pc de sehirdeykenden kasiyodu en son patch falan ya da ayarlardan duzeltebilir miyim? Eger oyleyse yeniden baslayacagim seneler ardından cok özlemişim ss ler falan ortamda yapmışsınız gece gunduz oynarim

• M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• 45 dklık bir farm 1 envanteri doldurmaya yetti de arttı bile :)

• Tebrik ederim, artık kalifiye bir farmer ve ksci avcısısın.Şimdi sıra, yüksek fiyatlar hasebiyle bk olarak ne çıkarsa çıksın satmakta ve çarı daha da donanımlı hâle getirmekte.Devam
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    2 saatlik bir farmda yaklaşık 10kk kardayım :)

Hocam birde bu konu altına hangi bk ların ne kadar ettiğini yazarsanız çok yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 4 Ocak 2015; 11:13:34 >
  • Moonlight eventi bugün mü?
    Bende mi tekrar başlasam canım çekti hazır farm çarı ve 200 cesaret pelerini var
  • Bir fiyat liste rehberi yapabiliriz bence

• Oynayan varmı hala

hocam 1453 loncasina ne oldu yine loncasiz kaldim iyi mi

• Lonca derken onu mu kastediyordunOttomanYouth'a transfer edelim hocam sizi olmaz mı
  • Ve ilk aos düşer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 4 Ocak 2015; 13:35:39 >
  • Hayırlı olsun Cryocore nice AoS'lara.

Oyun içinde adım Bellatores bu arada. Fingolfin diye bir ninjam da var.

Eventten sonra oyuna çok giremedim,her gün girip ninjamda beceri kitabı okuyup çıkıyorum. Suikasti 17de master yapabilmek için 5 tane gözlem bandı harcadım sanırım yaklaşık 1.5kk falan gitti.
    Farm karakterimin atı 8 level,bugün 9 level olacak. Hayırlısıyla en kısa zamanda zırhlarım. Finaller yaklaşıyor, finaller bitsin farma tam gaz devam
    Hedefim 35. seviyede olan ninjama güzel eşyalar alıp en kısa zamanda 65'e kasmak ama biraz erteleyip sürekli farm yapabilirim

Düzenleme: Bellatores ve Fingolfin adlı iki karakterimi de OttomanYouth loncasına dahil etmek isterim alım varsa tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atsız Kovboy -- 4 Ocak 2015; 15:02:18 >

olur hocam daha iyi olur birliginize katilmis olurum

• Tabi beyler buyrun gelin loncamızaŞu an oyundayım.
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.