Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben tedarik edebilirim size, iletişim hâlinde olalım
  • 15 fms dusurdum bugun. 6tanesini kendim normal demircide basmayi denedim en fazla +7 oldu para sifirlandi. Bende 10 dk once RebornOttoman'a pm attim. 8 fms verdim kendisi lonca demircisinde basti saolsun. 1 tane 5 avg +9 oldu. 34 avg fms de mevcut elimde. İkisini satip ustune para ekleyip yarina iyi bir rib elimde olur. At da aksam zirhliyoruz. Painkiller arkadasima tesekkurler. Pcye tekrar gecince editleyip resimi koyacagim. İyi oyunlar herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saati geyikle geçen cuma gecemden farm görüntüleri

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    hocam elinizde ofke gozlem bandi varmi acaba :) mastera geciremedim su ofkeyi bi turlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yok35 levelimin öfkesini master yapmak için epey para ve zaman harcamıştım
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Dun 4 tane kullandim yine geciremedim

• Hava kılıcını m yapmak için 2 aos bandı harcamıştım. Bugün yeniden aramaya girişeceğim. Kim bilir ne kadar kk gidecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 3 Ocak 2015; 14:47:36 >
  • M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

12kk verdim, bence farm için ideal. 1 haftaya taşlarım, 2-3 haftaya da efsunları hallederim. Sizce kar mı ettim zarar mı?

• pazarda ortalarda gormustum bi saat once hocam 500 k ya bi bakin isterseniz

• M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Buda banlanmazsa cidden isyan edeceğim artık.

Edit: 10 dk'da 2 ks. Bu şahısa da dikkat edin. Ks attı bu da. Tam yakalayamadım ama dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 3 Ocak 2015; 15:52:59 >

• Sen varya adamsın. Sayende hava kılıcım m oldu.

Edit: Spamlamayayim diye editledim.
    Ati zirhladik loncadaki arkadaslarla beraber. Yarin sabah sertifikama kavusurum. Artik farm icin hazirimm. Beklesin beni metinlerr Hersey icin tesekkurler OttomanYouth loncasi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 3 Ocak 2015; 16:45:08 >

• Bide ben ofkeyi master yapaydim iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: samochu1990

Bide ben ofkeyi master yapaydim iyiydi

AOS'u 3. denemede yaptim. Umarim ofkeyi en kisa surede m yapip farma baslarsin.

• farm yapiyorum zaten ama master yapip farmimda daha etkili olmak istiyorum hocam

• YA BU OYUNU BENDE İNDİRİCEM AMA METİN2 TÜRKE İHTİYAÇ VAR MI BİRDE NEREDEN İNDİRİCEM Bİ LİNK ATAR MISINIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: m88

YA BU OYUNU BENDE İNDİRİCEM AMA METİN2 TÜRKE İHTİYAÇ VAR MI BİRDE NEREDEN İNDİRİCEM Bİ LİNK ATAR MISINIZ

bu metin2 tr gibi bir oyun pvp tarzı değil.Dolayısıyla metin2 tr dosyasına ihtiyaç duymuyor.www.metin2.sg adresinden indirebilirsiniz. İndirme linklerinde bazı aksaklıklar çıkabiliyor, mega.co.nz üzerinden indirmenizi tavsiye ederim.

• Spike69'u raporladım, Sandokann 2.'si belli olmadığı için bir şey yapamam.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryocore

quote:

Orijinalden alıntı: m88

YA BU OYUNU BENDE İNDİRİCEM AMA METİN2 TÜRKE İHTİYAÇ VAR MI BİRDE NEREDEN İNDİRİCEM Bİ LİNK ATAR MISINIZ

bu metin2 tr gibi bir oyun pvp tarzı değil.Dolayısıyla metin2 tr dosyasına ihtiyaç duymuyor.www.metin2.sg adresinden indirebilirsiniz. İndirme linklerinde bazı aksaklıklar çıkabiliyor, mega.co.nz üzerinden indirmenizi tavsiye ederim.

çook sağolasın

• Kafayı yiyeceğim ya..

• O da şikayet edildi.Sağolasın, birlikte temizleyelim kscileri.
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.