Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Moonlight eventi dolayısıyla 3 günlüğüne v3'te olacağım, farma/oyuna/atını zırhlamaya yeni başlayan arkadaşlar kaldıkları yerden devam etsinler zira sabah gördüğüm kadarıyla farm alanları bomboştu; bu da demek oluyor ki farmda zirveye ulaşabilmeniz için gerekli ortam var.Herkese kolay gelsin

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Tebrikler, yarın da aynısını bekliyoruz Top Farmers için

Sizce vadiye gidip farm yaparak box dusurmek mi daha karli yoksa metin keserek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu indirmeye başladım bugün deneme amaçlı bi kaç saat oynamayı düşünüyorum.Bana yardımcı olabilecek biri var mı aranızda?

İlk 2008 yılında lisedeyken oynamıştım.Bakalım söylediğiniz kadar var mı oyun.Akşama konuyla ilgili bikaç bişey yazmayı düşünüyorum.
  • Böyle eventlerde kesinlikle slot keserek farm yapmak daha mantıklıdır ama vadiden ne kadar düşer bilemem, ben 35liğimle kestim nadir düşüyor.
  • v3'ten selamlar

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
  • Savaşçımın atını 10 level yaptım. Hayırlısıyla en kısa zamanda zırhlarım.

Ninjama her gün girip beceri kitabı okuyup çıktığımı söylemiştim,yeteneklerinin son durumu bu şekilde. Bir iki itemi de var ama daha onu kasmama biraz daha süre var. Finallerimin falan geçmesini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atsız Kovboy -- 5 Ocak 2015; 22:21:31 >

• Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Yetenekler bu kadar kısa sürede harika görünüyor.Her şeyin düzeninde olmasına sevindim.Umarım bir an önce zırhlar ve seri para kasmasına başlarsınız.Sınavlarınızda da başarılar.
  • Teşekkürler. Aslında suikast çoktan m2-m3 olurdu da 3 gün gözlem bandı aramaktan sıkılıp o 3 günü yedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lodz

Oyunu indirmeye başladım bugün deneme amaçlı bi kaç saat oynamayı düşünüyorum.Bana yardımcı olabilecek biri var mı aranızda?

İlk 2008 yılında lisedeyken oynamıştım.Bakalım söylediğiniz kadar var mı oyun.Akşama konuyla ilgili bikaç bişey yazmayı düşünüyorum.

Her türlü sorunuzun cevabını bu konuda bulabileceğinizden emin olun Aramıza bekleriz.
  • Arkadaşlar Oyunu yaklaşık bi 10 saat oynadım.Yılların özlemini anca giderdim.Oyunda şuan %20 extra tecrüme + yang ve item eventi var.Bu yüzden kasmak hiç sorun olmadı.28 lvl oldum.2 dolu + 2 m 'de cabası.Oyunda kalabalık pek yok.Yani yalnız başıma kasayım diyorsanız doğru yerdesiniz.Gece ortalıkta kimse yok rahat rahat kasabilirsiniz.Serverdaki oyuncu sayısı az.Fiyatlar da bu yüzden sanırım düşük.

Zorlanırım diye düşündüm ama eventler sayesinde hiç zorlanmadım.1 haftada gelecegim yere 1 günde geldim.Oyunda güzel item bulmak zor.Biraz araştırdım güzel olanlar da çok pahalı.Singapur serverinin en güzel yanı sandıklardan efsun çıkabiliyor.Beleşe güzel bir çar dizebilirsiniz.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Devamı gelicek.
  • 1.5 saatlik farmda 80 kutu dusurdum. Hepsini acmaya karar verdim ve actim. Satsam 6.4kk kar edecektim, acarak yaklasik 10kk kar ettim. Malum sinav haftasindayim en fazla 2 saat onlineyim. Bugün ve yarin dusurdugum boxlari acmayacagim.

• Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 15 dk önce Ortodoks Hristiyanlarının Noeli için yeni bir event başladı, bu eventte yine yaklaşık 2 hafta önce yaptığımız gibi Noel Baba'dan pirinç çuvalı düşürme görevi alıyoruz, onu düşürdükten sonra Noel Baba'ya getiriyoruz ve o da bize Bambi mührünü veriyor.Bambi mührüne tıklayarak Bambi'yi çağırıyoruz ve bu hâlde 2 saat boyunca slot keserek Christmas Stockings denilen çoraplardan elimizden geldiğince düşürmeye çalışıyoruz.Drop az, fazla düşmeyebilir, üzülmeyelim, nasıl olsa yarına kadar hem moon hem de çorap birlikte aktif, yani ikisini de aynı anda düşürerek çifte şansa sahip olabiliyoruz.

Ayrıntılar:Çorap kasacağımız yeri geri dönüş kağıdına 2 kere kaydedelim, Noel Baba görevi verince hemen oraya ışınlanalım ve görevi yerine getirelim.Mührü aldıktan sonra birini harcadığımız geri dönüş kağıtlardan 2.sine tıklayalım ve hemen oraya ışınlanalım ki vakit kaybolmasın çünkü 1 saniye 1 saniye bu eventte.

Hepinize kolay gelsin.

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Bu serveri seviyorum :)

• Yeni başladım 2 gün oldu full farm la 15m yakın para kastım piyasaya pek bakma şansım olmadı fakat droplar güzel özellikle 1.köy metinleri full bk atıyor :) sadece charıma kitap okutcam yan charla da para kasayım bi süre :)
  • Herkesten ekonomik durumları hakkında olumlu haberler duymak güzel, kasabildiğimiz kadar moon ve çorap kasalım

Bu arada v3'te iken agresif slotlardan dolayı çoğu zaman pm'lerinize zamanında ve donanımlı olarak cevap veremiyorum, artık perşembeye kadar idare edin.

Kolay gelsin herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 6 Ocak 2015; 20:21:39 >

• ortodokslara haksızlık var, bu nasıl drop? her neyse moonlight box da dü$tüğünden ve zamanında çoraba doyduğumdan pek önemsemiyorum.
    bu da bo(nam-ı diğer soo)'yu bebelerin elinden aldıktan sonraki dakikalar.. dönü$üm küresi ile kasılmanın zevki ba$ka. siyah ork devleri bazen tek vuru$ta pert oluyor

• +9 Dolu ya takas olur mu arkadaşlar ortili temiz yeni düştü
  • $imdi de gelelim bebeler ile muhatap olmak zorunda kaldığım dakikalara. bu ak$ama kadar iyi bildiğim kendi halinde bir farmer olan TheMost1ed adlı sıfatsıza 1 gün elveda diyelim moon ve xmas aynı anda kaçar mı be ne yaptın sen çocum?

bizim krallıktan vadi ortasına giderken son köprünün orada slotlar vardır. oradakileri temizliyordum sakince, zaten defanstan dolayı en fazla 3,4 grup alabiliyorum. bir kısım da ileride kasılıyordu. beyefendi beni tehlike olarak görmü$ olmalı ki 'go away' benzeri cümleler sarfetti. hiç cevap vermedim aynen devam ettim kesmeye. bu it bir $eyler yazdıkça fırlamalık yapıp merkeze yöneldim tabii. bebe iyice çıldırdı önce ks attı, screenshotımızı cebimize koyduk yetmedi serbest açıp daldı, fakat kesildi gitti $amanından buff aldı bu sefer kesti. ben yerde iken tepemde kılıç savurdu. pes ettim mi? hayır

neden bu kadar uzun ve ayrıntılı yazdım? 'bazen herkesle anladığı dilden konu$mak icâb eder.'

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli.yrk -- 6 Ocak 2015; 21:37:50 >

• Öncelikle herkese merhabalar. Ben forumda zaman geçirmeyi severim ama kayıt olup da milletle muhatap olmayı pek sevmem. Ancak bu konu ilgimi çekti ve ortamını beğendim, kayıt oldum ayrıca oyuna da başladım bugün. fazla oynayamadim ama 3kk para yaptım yanında bikaç para edecek itemim de var bu arada blessing scroll sattım 1.75kkdan umarım zararda degilimdir oyunda da iletisime gecersek sevinirim hayırlı forumlar

• Mrb hosgeldin dost. Su an oyundayim ConquerorMehmed e pm atabilirsin beraber bir seyler yapalim

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.