Bildirim
M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (114. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ks ban için ss çekmek yeterli mi yoksa video mu çekmek lazım? -
Sizin yalnız metin keserkenki görüntünüz ve ksci kişi metninize dalarkenki görüntü olmak üzere toplamda 2 ss ks ban için kâfidir. -
Ulan ne adamlar var ya. Adam 43 levelde fms farmında. Thief glove falan vardır belki ama 1 saatttir önüme taş koyuyor, 1 kere bile fms düsmedi adama. Ks atanlar da dolu burda. Yazıklar olsun cidden. Bu sefer ss almaya hazırım hepsi banlansın da anlasın yanlışlarını :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 31 Aralık 2014; 20:09:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam boylelerine acimayacaksin :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şikâyet edildi -
-
-
Ulan adam MOD'un gozu onunde hem bana daliyor hem ks atiyor ya Thoor sayrsinde su fms kscilerinin neredeyse yarisini tespit ettik. Yarina banlanirlar. Yinede 9 fms dusurebildim bugun. Yarin tam gun online oldugum icin bu sayiyi katlarim. İyi geceler
Durun siz kardeşsiniz RazielTR bizdendi, aybetmiş ks yaparak...
-
quote:
Orijinalden alıntı: .PAINKILLER
Durun siz kardeşsinizRazielTR bizdendi, aybetmiş ks yaparak...
Rastgele resimler cektim screenshotda 100'e yakin resim var o da arada kaynamis eski resimlerden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 31 Aralık 2014; 23:38:06 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ksciliğin kilometre taşlarından Camarad'ı banlatmanın hazzı içerisindeyim.Janissary16'ya teşekkürler
http://i.hizliresim.com/dWXjEV.jpg -
-
Kasabilcek var midir finallerden snraa ( yani 2 hafta sonra ) 40 olsam yeter ya da metin farm icin item verebilcek
Ben bir şey yapmadım Tamamen sizin şansınız ve loncamızın sinerjisi, nice +9lara
-
Kaç lvl için item lazım -
-
Özendirmeyin milleti ss'leri görünce benim bile yeniden oyuna geri dönesim geldi :D
Ben oynadığım zaman tr'de 5-6 server vardı.Yeni açılıyordu serverlar.Bi ara her hafta bir server açılmaya başladı.Oyuncu kitlesi artınca server açma gereği duydular herhalde.Oyunda bilmeden stratejisiz oynadım durdum.Kasmayı bile düzgün yapamıyordum.Bi ara bıraktım bi süre 2. oynaşıyımda hilelerinde yardımıyla 55 lvl'e kadar kastım.Para kasıp hazır +9 itemler aldım.Depo Full +4 taş ve item doluydu.Sonra uzun bi süre girmedim oyuna ....'ler silmiş çarımı.Aslında iyi oldu.Boşu boşuna yüzlerce saatimi harcamışım.Geriye dönüp baktığımda elimde hiç birşey yok.Çarınızı iyi bir fiyata satabiliyorsanız satıp kurtulun derim.Bu online oyunların alayı para tuzağı.Ücretsiz diye üye olup iyi bir yere gelmek için yüzlerce lira vermek niye.Neyi kanıtlamaya çalışıyoruz.90 lvl çarın olsa kaç yazar.Çiş kuyruğunda öncelik mi veriyorlar :D
-
Dostum para yatırmadan iyi bir yere gelebilirsin bu oyunda
Eski metin2 yi anımsattı banada şuan oynamaktan zevk alıyorum umarım böyle gider :)
Serverı şiddetle tavsiye ederim gel bir bak derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: .PAINKILLER
Kaç lvl için item lazım
Basit 20 25 levele kdar olsa yeterli. +6 savas kalkani kaplan plaka falan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X