Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TR'de iken her karış toprağında ayrı bir anım olan kırmızı bayrağımda yaptığım farmımdan karelerMavideki bunaltıcı metin trafiğinden bıkıp kırmızıya göç eden farmerlar hasebiyle mavideki kadar verimli ve hızlı bir farm olmadıysa da, anıları pekiştirmek için birebirdi.

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• ks ban için ss çekmek yeterli mi yoksa video mu çekmek lazım?
  • cegaba C kullanıcısına yanıt
    Sizin yalnız metin keserkenki görüntünüz ve ksci kişi metninize dalarkenki görüntü olmak üzere toplamda 2 ss ks ban için kâfidir.
  • Ulan ne adamlar var ya. Adam 43 levelde fms farmında. Thief glove falan vardır belki ama 1 saatttir önüme taş koyuyor, 1 kere bile fms düsmedi adama. Ks atanlar da dolu burda. Yazıklar olsun cidden. Bu sefer ss almaya hazırım hepsi banlansın da anlasın yanlışlarını :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 31 Aralık 2014; 20:09:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam boylelerine acimayacaksin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikâyet edildi
  • Çöldeki Metin Spawn(Metin Yağmuru) eventiyle harmanlanan bugünkü farmdan sıcak kareler

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Yeter artık. Cidden yeter. Bunlardan bıktım. Sırf bu ks olayı yüzünden kaç haftadır farm karakterimi hala dizemedim. Ne fms farmi ne metin farmi yapamiyorum. Ulan rib+9 icin para kasacagim bunlar yüzünden biriktiremiyorum. Şu altta vereceğim resimler bu kslerin sadece %10u falandır. BUNDAN SONRA HEPSİNİ TEK TEK İFŞA ETMEZSEM ADAM DEĞİLİM.
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Sırf şu eziyetten kurtulmak için rib+9 yada fms+9'unu bir haftalığına ödünç verebilecek olan, bana güvenen Nightyxfarm yada Nightyx'e pm atabilir. Painkiller biliyor zaten güvenilirligimi. 1 haftada en az 30kk kasıp kendi silahımı alırım hic degilse. Vermezseniz canınız sagolsun. Tek istegim var o da su eziyetten kurtulmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 31 Aralık 2014; 22:20:29 >

• Ulan adam MOD'un gozu onunde hem bana daliyor hem ks atiyor ya Thoor sayrsinde su fms kscilerinin neredeyse yarisini tespit ettik. Yarina banlanirlar. Yinede 9 fms dusurebildim bugun. Yarin tam gun online oldugum icin bu sayiyi katlarim. İyi geceler

• Durun siz kardeşsinizRazielTR bizdendi, aybetmiş ks yaparak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Durun siz kardeşsinizRazielTR bizdendi, aybetmiş ks yaparak...

Rastgele resimler cektim screenshotda 100'e yakin resim var o da arada kaynamis eski resimlerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 31 Aralık 2014; 23:38:06 >

• Ksciliğin kilometre taşlarından Camarad'ı banlatmanın hazzı içerisindeyim.Janissary16'ya teşekkürler

http://i.hizliresim.com/dWXjEV.jpg
  • .PAINKILLER 'a sonsuz teşekkürler.
    OttomanYouth loncası bomba gibi geliyor .

3.günümde biraz cesaretle lonca demircisinde 3 +9 dolu bastım .

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Kasabilcek var midir finallerden snraa ( yani 2 hafta sonra ) 40 olsam yeter ya da metin farm icin item verebilcek

• Janissary16 kullanıcısına yanıt
    Ben bir şey yapmadımTamamen sizin şansınız ve loncamızın sinerjisi, nice +9lara
  • ennes58 kullanıcısına yanıt
    Kaç lvl için item lazım
  • Map2 farmıma son hız devam ettimÖzellikle gecenin ilerleyen dakikalarındaki anlamını veremediğim nadirlik farmımı güzel bir kârla bitirmeme vesile oldu ama günün üzüntüsü hiç +4 taş düşmeyişiydi, bugün de böyle olsun diyerekten sizleri fotolarımla başbaşa bırakayım

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Özendirmeyin milleti ss'leri görünce benim bile yeniden oyuna geri dönesim geldi :D

Ben oynadığım zaman tr'de 5-6 server vardı.Yeni açılıyordu serverlar.Bi ara her hafta bir server açılmaya başladı.Oyuncu kitlesi artınca server açma gereği duydular herhalde.Oyunda bilmeden stratejisiz oynadım durdum.Kasmayı bile düzgün yapamıyordum.Bi ara bıraktım bi süre 2. oynaşıyımda hilelerinde yardımıyla 55 lvl'e kadar kastım.Para kasıp hazır +9 itemler aldım.Depo Full +4 taş ve item doluydu.Sonra uzun bi süre girmedim oyuna ....'ler silmiş çarımı.Aslında iyi oldu.Boşu boşuna yüzlerce saatimi harcamışım.Geriye dönüp baktığımda elimde hiç birşey yok.Çarınızı iyi bir fiyata satabiliyorsanız satıp kurtulun derim.Bu online oyunların alayı para tuzağı.Ücretsiz diye üye olup iyi bir yere gelmek için yüzlerce lira vermek niye.Neyi kanıtlamaya çalışıyoruz.90 lvl çarın olsa kaç yazar.Çiş kuyruğunda öncelik mi veriyorlar :D

• Lodz L kullanıcısına yanıt
    Dostum para yatırmadan iyi bir yere gelebilirsin bu oyunda

Eski metin2 yi anımsattı banada şuan oynamaktan zevk alıyorum umarım böyle gider :)

Serverı şiddetle tavsiye ederim gel bir bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Kaç lvl için item lazım

Basit 20 25 levele kdar olsa yeterli. +6 savas kalkani kaplan plaka falan

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.