Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Bugün nasıl farm yaptıysam 4 pazar çarım da full doldu İlk 3teyim diyebilirim.

Hocam gunde kac saat online'siniz ya siz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rib 8den fms de 7den gider diye düşünüyorum.
  • Bugün 6'yı bulmuştur
  • OttomanEmpire isminin karakter sınırlamasına takılması sonucu OttomanYouth loncamız açılmıştır

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
  • hala neyin osmanlisi

• Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    Ben bir Türk'üm dinim, cinsim uludur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendine iyi bak yiğidim...

• Gereksiz taşların ve bkların markete yüksek fiyata satılması gerçekten benim de işime yaradı çünkü bir günde 6kk yaptım.Ayrıca envai çeşit kalifiye taş düştü ve bazılarını satmamla güne başlarken 4kk olan param 6kk'yi de dahil edersem 21kk oldu ve bu gösteriyor ki Map 2 farmı gibi kazançlı farm yok tabii ki fırsatı kollamasını bilene ve şansını iyi değerlendirene.

İlk başta yaklaşık 100 metinden hiç aos düşmemişti ama akşam farmında kestiğim yine yaklaşık 50 metinden 3 tane aos çıktıDolayısıyla şansın ne zaman yüzümüze güleceği belli olmuyor, o yüzden pes etmemek ve inat burada çok önemli bir faktör.Dahası, yeni kurduğumuz OttomanYouth loncasına gelmek isteyenler oyun içinden bana pm atabilirler, birlikte güzel bir oyun oynarız.

Gelsin görüntüler

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Sorunun cevabı geldi:

1.ks girişimi:1 gün uzaklaştırma
    2.ks girişimi:3 gün uzaklaştırma
    3.ks girişimi:1 hafta uzaklaştırma
    4.ks girişimi:1 ay uzaklaştırma
    5.ks girişimi:Sınırsız ban.

Böyle daha insaflı ama eninde sonunda ban olması güzel bir şey diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 30 Aralık 2014; 2:07:57 >
  • gorenler osmanli diye bir yer mi vardi dicek. Turkishyouth daha guzel olurdu sanki

• Fms farmindayken baskasinin bestial slotuna dalmak kill stealing yerine geciyormu?

• Her türlü mob veya metine dalmak ks yerine geçer.
  • Ve Top Farmers

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Her türlü mob veya metine dalmak ks yerine geçer.

O kaydettigim ekran.goruntulerini bulursam en az bi 6-7 kisi banlanacak demektir o zaman

• Sistem geri yukleme yaparsan oyun klasorleri geri gelir. Screenshot klasoru lazim zaten

• Kolay gelsin
    Dostlar Bir kaç sorum var
    Oyunda efsun düzeni tr gibi mi 2 k hp 15 sav falan
    Birde oyunda efsun nesnesi ve artırma kağıtları çıkıyor mu hani şuna tr de ay ışığından falan çıkıyor ya onun gibi
    Birde sura nın dehşet skilli bug lı mı ? Tr de bug vardı daha 2 sene önce kalktı belki biliyorsunuzdur
    Bu sorularıma cevap verirseniz başlamayı düşünücem teşekkürler şimdiden
    Birde hangi bayraklardasınız ?

• Screenshotları buldum yalnız 2-3 kisinin resmi var. Painkiller özel mesaj at bana resimleri yollayayım

• safir21 S kullanıcısına yanıt
    Sağolun.
    Hepimiz mavi bayraktayız.
    Evet max. HP 2k ve sav en fazla 15, ayrıca karakterlere özel savunma ve saldırı gibi efsunlar da var.(Örn: %15 savaşçı sav)
    Evet, ay ışığı, Bulmaca Kutusu, Çocuk Günü Hediye Paketi, çorap eventi sonucu verilen kutular gibi eşyalardan ekleme, değiştirme gibi bilimum item mall nesneleri çıkıyor.
    Dehşet skilindeki bug hakkında fikrim yok, biraz bahsederseniz fikir sahibi olabilirim.
  • Öncesi ve sonrası -->> 2,2kk

Öncesi ve sonrası 2 -->> 1,9kk

Görüyorsunuz ki gereksiz taş ve bkları markete satmak ne kadar kârlı.Hiç yoktan yere insan 4,1kk'ye sahip oluyor.Bunun yanında +3'ten +4'e pahası 5kk'ye uzanan piyasada ederi büyük taşlar da cabası.

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.