Şimdi Ara

M.Gökçek: C.Başkanı ve Bakanların hedef olmaması Allah'ın himayesinde olmamız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Melih Gökçek: #Patlamada cumhurbaşkanı ve bakanların hedef olmaması Allah'ın himayesinde olmamızdan kaynaklanıyor

M.Gökçek: C.Başkanı ve Bakanların hedef olmaması Allah'ın himayesinde olmamız

https://twitter.com/yarinhaber/status/807712326031962112

Boşuna uğraşmayın beyler. Allah sizi sevmiyor. Heran ölebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırarım Boynuzunu İblis -- 11 Aralık 2016; 12:37:22 >

• Bu nasıl bir şey ya? Yemin ediyorum aklı olan bunu sorgular ama halkımız maalesef öyle gözü dönmüş ki ilerde ben tanrıyım diye karşılarına çıksa inanırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayir kardes gotunuzu 5000 bin polis korudugu icindir o,ayrica zirhli maybachlarinizda var onuda unutmayalim.Eger madem bu kadar inaniyorlar korunduklarina,tayyibi taksimde tek basina dolasirken gormek isteriz buyursun iste meydan.

• Başkanlık denmesin artık lütfen. Peygamberlik oylaması olsun.

• Kırarım Boynuzunu İblis kullanıcısına yanıt
    Ben buna hassas. .. diyorum. bukadar olmaz.

• Ya yeter ya. Ne yüzle çıkıp konuşabiliyorlar hala ?

• Bu iş çoktan müslümanlıktan çıktı tayyipizme döndü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FETÖ Mehdi

Bunlar Peygamber olma yolunda ilerliyorlar.
  • Algı yönetimi böyle yapılıyor işte

adam patlamada bizi korudu demiyor veya o cümleyi dünkü patlamaya istinaden söylemiyor

15 temmuz olaylarından bahsederek o cümleyi kuruyor

ama ülke düşmanı medya sanki patlamada Allah bizi korudu demiş gibi lanse ediyor

not : melih gökçek i savunmuyorum, söylediklerini tasdiklemiyorum veya savunmuyorum, o tarz bir konuşma yapmasını doğru bulmuyorum, sadece konuşmaların nasıl çarpıtıldığını izah ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

Algı yönetimi böyle yapılıyor işte

adam patlamada bizi korudu demiyor veya o cümleyi dünkü patlamaya istinaden söylemiyor

ama ülke düşmanı medya sanki patlamada Allah bizi korudu demiş gibi lanse ediyor

not : melih gökçek i savunmuyorum, söylediklerini tasdiklemiyorum veya savunmuyorum, o tarz bir konuşma yapmasını doğru bulmuyorum, sadece konuşmaların nasıl çarpıtıldığını izah ediyorum

bisey farketmiyor onlar bu tarz seyleri soyleyebilecek kapasitede.
  • bunu mu demek istiyor: 15 Temmuz'da şehit olanlar Allahsız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

Algı yönetimi böyle yapılıyor işte

bisey farketmiyor onlar bu tarz seyleri soyleyebilecek kapasitede.

ben zaten doğru bulmadığımı söyledim

bahsettiğim şu, sosyal medyada buradaki forumda bile millet "melih gökçeği cb yi dünki patlamadan Allah korumuş yeaaa" diye dalga geçmeler başlamış

insanların akıllarında böyle kalıyor

• Ulan bu kadar olur dün adamı beyaz tv de dinledim tum konuşmasını istediğiniz kadar koruma olsun tedbir olsun allah istedikten sonra bir ayağın kayar basın bir yere çarpar olursun diyor veya tam tersi istedikleri kadar saldırı olsun allah istemedikçe bir şey olmaz diyor yani bu kadar söyledi cımbızla bir şeyler çekilmiş yine işte ülkede gazetecilik siyaset bu kadar ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: dungeon0

Ulan bu kadar olur dün adamı beyaz tv de dinledim tum konuşmasını istediğiniz kadar koruma olsun tedbir olsun allah istedikten sonra bir ayağın kayar basın bir yere çarpar olursun diyor veya tam tersi istedikleri kadar saldırı olsun allah istemedikçe bir şey olmaz diyor yani bu kadar söyledi cımbızla bir şeyler çekilmiş yine işte ülkede gazetecilik siyaset bu kadar ucuz

Carpitma falan yok adam aynen dedi

• Yolsuzluk yapıyoruz, ses çıkarmıyorlar
    Hırsızlık yapıyoruz, ses çıkarmıyorlar
    Tecavüzcüleri koruyoruz, ses çıkarmıyorlar
    Hak yiyoruz, ses çıkarmıyorlar
    Ölmelerine engel olamıyoruz, ses çıkarmıyorlar

Biz de makaramıza bakalım diyor adamlar.

• YAV HE HE

Dün inovasyon haftasına gelecek diye defalarca üstümüz arandı, sadece onun gezeceği yerler kapatıldı falan lan sen kimsin? bizim gibi bir insan sın.
  • Özel insan mısınız prygamber misin haşa .

Resmen peygamber ilan ediyor i.melih g.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman hepimizin bir olup, ülkemizi zaten varolan adı konulmamış 3. Dünya savaşından en az zarar, en yüksek karla çıkarma zamanıdır. Değerli zamanlarımızı ve enerjimizi devletimizin düşmanlarına karşı harcamamız gerektiğini düşünüyorum. Muhalefete, muhalefet olduğu için, İktidara, iktidar olduğu için saygı duyuyoruz. Bizler hepimiz, bu yüce devletin ve asil milletimizin birer parçalarıyız. Her birimiz bu büyük ve YÜCE bedenin içinde ki, hücreleriz, organlarız.. alyuvarlarız... akyuvarlarız.. ALyuvarsız AKyuvar, AKyuvarsız ALyuvar olmaz. Bizler yüce devletimizin bedenini ayakta tutan küçük parçalarız. Bedenimize virüs bulaştırdılar. Ülkemizin düşmanlarının içimizde ki virüsleri hedef olmalı.. Bedenimizi yürüten organlarımız değil.. Unutmayın, biz hepimiz Türkiye'yiz.. ve Liderlerimizi eleştirmek ayrı olay, onların tekerine çomak sokmak ayrı olay. Lütfen provokatif mesaj yazanları ayırt etmeyi bilin.. Tekerlerimize çomak sokturtmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambammm -- 11 Aralık 2016; 15:15:23 >

• ölenler şeytanın evlatlarımıymış ??
  • Şeyh uçmaz, müridi uçurur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.