6 Eylül'de okullar açılıyor. Oğlum ilk okul 2 ye gidecek öğretmenin yolladığı duyuru şöyle . Herkese merhaba yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun. Umarım sağlıklı bir yıl geçiririz. Okulumuz pazartesi günü (6 Eylül) açılacaktır. Giriş çıkış saatlerimiz: 08.30 giriş ,12.00-13.00 öğle arası, 14.35 çıkış. Okulumuzda kantin açık değildir. Öğrencilerin beslenmelerini ve sularını evden getirmeleri gerekiyor. Okul kıyafetlerimiz ile okula gelelim. Artık okulumuz haftada 5 gündür. Gruplara ayırma olmayacak. Sınıfımızın tamamı gelecek. Yani ilkokulda bu kadar saati geçtim sabahçı öğlenci yok tüm sınıflar aynı anda gelecek bu nasıl bir saçmalık o zaman kökten kaldırın yasakları tam olsun amaç ne? Yandaş özel okullara kayıta mi zorlamak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
M.E.B ne yapmaya çalışıyor

-
-
Ve küçücük çocuk 1 saat öğle arasinda ne yapacak kendi basina nasıl yemek yiyecek. 1 saat ara verme . 1 saat daha ders olsun sonra evine gitsin çocuklar . Okadar tüm sınıflar hepsi aynı anda küçücük okul bahçesinde korona paylasimimi yapacaklar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kaportacıya çırak olarak vericem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birinci ve ikinci sınıflar haricinde hibrit ile başlanmalıdı.
Birinci ve ikinci sınıflar ise sabahçı öğlenci diye ikiye bölünmeli ve hybrid sayesinde boş sınıf bulunmalı maksimum 15 kişilik olacak şekilde başlamalıydı.
2 hafta sonra zaten buna geçmek zorunda kalacaklar. Sistem sınırda.
-
Kantin niye kapalı bana saçma gelen o gerçi kapalı olması daha iyi olabilir çer çöp satıyorlar.
Sabah 8.30 biraz erken sanki 9olması gerekir birde öğlenci sabahçı olayının kaldırılması kötü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 6 Eylül 2021; 10:53:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
MEB diyorki 1 kişide virüs çıkarsa önemli değil. Çocuklar o virüslü olduğu bilinen kişi ile aynı ortamda eğitim görmeye devam edebilir.
İyi de çocuklara test mi yapılıyor da hasta olup olmadıkları bilinecek. Sempton göstermeden tüm okulu enfekte edebilir 1 virüslü çocuk.
Öğretmen için de aynı şekilde. Pozitif olarak derse girmeye devam edebilir diyor.
Öğrenci hasta olup sağlık kuruluşuna yani hastaneye gönderilene kadar virüslü öğrenci/öğretmen ile aynı sınıfta kalacak diyorlar.
Bu nasıl pandemi? Bu nasıl önlem? Küçücük sınıflarda 20 kişi 30 kişi dipdibe eğitim yapılacak.
Bu bildiğin saldım çayıra Mevlam kayıra.
-
Gün geçmiyor ki garip kararlar alınmasın. Madem tam gün eğitim yapacan saat 13:00 da öğrencileri tekrar derse koyup 14:35 te çıkarmanın anlamı ne ? Arayı tam bölsene. Ayrıca öğle arasız bile ders saatini 1 saat eksiltip ya da süreyi 30 dakika yapıp ders sayısını eksiltmeden de kesintisiz yapabilirsin. Bu şekilde ikili öğretim yapıp sınıf mevcutları da azalır. Yani bu illa salgın var diye değil normal zamanda da çocuklar az kişi olur eğitim daha verimli geçer.
Zaten meb diyor ki 40 dakikaya kadar ders süresi yapılabilir diye ama idareciler de hemen 40 dakika ayarlıyorlar iyi ki 60 dakikaya kadar dememişler yoksa herkes 60 dk yapardı. Yani tamam 10 dakika olabilir anlamı da var tabi ama illa en yükseğini seçmenin anlamı üsttekilere iyi görünmek galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: tsfirtina
Gün geçmiyor ki garip kararlar alınmasın. Madem tam gün eğitim yapacan saat 13:00 da öğrencileri tekrar derse koyup 14:35 te çıkarmanın anlamı ne ? Arayı tam bölsene. Ayrıca öğle arasız bile ders saatini 1 saat eksiltip ya da süreyi 30 dakika yapıp ders sayısını eksiltmeden de kesintisiz yapabilirsin. Bu şekilde ikili öğretim yapıp sınıf mevcutları da azalır. Yani bu illa salgın var diye değil normal zamanda da çocuklar az kişi olur eğitim daha verimli geçer.
Zaten meb diyor ki 40 dakikaya kadar ders süresi yapılabilir diye ama idareciler de hemen 40 dakika ayarlıyorlar iyi ki 60 dakikaya kadar dememişler yoksa herkes 60 dk yapardı. Yani tamam 10 dakika olabilir anlamı da var tabi ama illa en yükseğini seçmenin anlamı üsttekilere iyi görünmek galiba.Bunlar da ne yaptığını bilmiyor ki . Yok virüslü çıkarsa dursunlar okula gelmeye devam etsinler çoğu çocuk zaten belirti göstermiyor ama bulaştırir . Sabah 08.30 öğlen 13.00 yada 13.00 olmalıydı. Bunlar personele mola kullandirmak için çocukları ağaç edecek okulda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben oğluma pazarlama işi öğreticem ne pazarlıcağımızı söylemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ben kaportacıya çırak olarak vericem
|
Ve küçücük çocuk 1 saat öğle arasinda ne yapacak kendi basina nasıl yemek yiyecek. 1 saat ara verme . 1 saat daha ders olsun sonra evine gitsin çocuklar . Okadar tüm sınıflar hepsi aynı anda küçücük okul bahçesinde korona paylasimimi yapacaklar
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X