Şimdi Ara

M.Baransudan iddialar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

konu baslıklarını yazmak bile istemiyorum sizi su videoyla basbasa bırakıyorum yorum yapamıyorum çnk cok sasırdım...

http://www.medyakartali.com/haber-detay/9077/mehmet-baransu-nun-besiktas-iddialari-olay-yaratti/

buradan izleyin ilk basta magazinden konu acılıyor bunu bosverin bu bizi ilgilendirmez...
    sonrasında baransudan buyuk ihtimalleki benimde cok sevdiğim hakan öncülü yayına baglıcakken vakit kalmadı...ve son dakikalardaki bir cok iddia ki bence bunlar bayadır dillendiliyordu yani gerceklik payı cok yuksek..tugrul yenidogan konusu geciyor,,fulya tesisleri geciyor fulyada bizim yapı vardı o geçiyor,ismail unal,ve yıldırım demirorene eğer hesap sorulursa donuna kadar alıcagımızıda ekliyor..sonrasındada kartal yuvasındaki olayın agustostan beridir hiçbir avukatın ilgilenmediğini,,reklam işlerini yeni sevgilisien vermek isteyip araya ceo nun girmesiyle daha iyi bir fiyata gitmesi gibi gibi... yani hepside tam bir fiyasko,,,tabiki birde işin yonetim tarafı var ordada bana gore cok bomba birsey soyledi oda basvuru yapılırsa yeniden secimlere gidiliceği,, su gune su saate kadar yalanlanmadıgına gore dogru :(((

adalı,arat,güreli,,ünal demeyin baskan adayından cok arkadaslar bunların tam bir fiyasko oldugunu konusun baska birsey istemiyorum

• baransu kim arkadaş. rasim ozanın cemaat versiyonu.

nedense bu iddialar bizim 2. olup direk şampiyonlar ligine gitme şansımızın yüksek olduğu döneme geliyor...

nedense bu iddialar gsnin şampiyonlar ligine gidememe durumundan (ön elemeyi geçememe) dolayı transfer bütçesini 15milyon euroya düşürme planlarını yaptığı döneme denk geliyor...

ilginç...

2022 Honda Civic Eco Executive
  • başladı oyunlar
  • ogru diyorsunuz,, zamanlaması manidar ama ne zaman farkedilip harekete gecilirse o kadar iyi.. zaten bunların hepsi sezon sonu yapıalcak operasyonlar yani simdi birsey yapılamaz,, futbol sbesindede dokuntu var yonetimdede var illa tek bunda değil ha ne var burdada birkaç gsli arkadasımız yazar bu encok gsye yaradı,,belkide onlar yaptı bu operasyonu gece klubunden bahsediyorum,,herneyse beyler bir gercek varki bunlar butun yonetiminden asagıya butun alanlarda guvensizliğe isarettir..yani tamam her gelen baskan kendi işlerini daha cok yaptırır,,bunda bir sey bulmuyorum sorun surada demirorenden hesap sormuyorsun sonrada tehdit savuranları kluğpten ihrac edemiyorsun o zaman baska yollar devreye girmeli:))
  • cemaat diyoruz veya akp diyoruz zaten klubun kanalını onlara verdik,,, olagan baskan adaylarının hepsi onlara yakın,,,gibi bircok detayıda ekleyelim arkadaslar onlardan ayrı bir olusumdan bahsedemeyiz malesefki durum bu yani bu konuda elimizden birsey gelemez...
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

iddialar doğru olsa bile zamanı manidar!

nedense bu iddialar bizim 2. olup direk şampiyonlar ligine gitme şansımızın yüksek olduğu döneme geliyor...

nedense bu iddialar gsnin şampiyonlar ligine gidememe durumundan (ön elemeyi geçememe) dolayı transfer bütçesini 15milyon euroya düşürme planlarını yaptığı döneme denk geliyor...

ilginç...

Hocam şuan medyada en çok bize karşı olumsuz haber yapılıyor, diyeceksin ortada olumsuz gidişat var neden iyi haber yapılsın ...

Ben her sabah bütün gazete ve manşetleri takip ediyorum. Bugünlerde Mancini kovuluyor sürekli Lucescu getiriliyor, stat çatısı yüzünden enteresan olaylar oluyor, şampiyonlar liginden men ediliyoruz ...

Bu söylenenlerin hepsi iddia boyutunda, senin tavrından yola çıkarsak bunların arkasında sizin takımın alakası var ?

Ben sonuç olarak şunu diyorum bizim ülke medyamızda etik ve ahlak gibi değerler anlamsızlaşmış durumda, hangi kulübün yarası varsa orayı kaşıyarak yada deşerek prim yapma derdindeler ...

• Demirören ve Orman ortak çalışıyorlarmış,beşiktaşı birlikte batırıyorlarmış,
    Bu adam bir ara yaptığı yalan haber yüzünden çıkıp özür dilemek zorunda kalmıştı,
    Adam elindeki belgeleri bu haftaya kadar bekletmiş.4 hafta daha katlanıcaz,belki bu hafta GS 2.olursa konuyu kapatır,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baransu ve YAK ikisi birbirinin zıttaki aynı haltı. İkisinin de pek birşey bildiği yokturt ama ortalıkta ötmeye bayılıyor. İkisi de spor yazarcısı değil ama maşallah en kral muhabire taş çıkartılar. Bunlara tamah etmeyin bunların işleri güçleri bellidir. Bir kendi yolumuza bakalım. Mali kongre zamanı kim ak kim kara herşeyiyle belli olacak zaten merak edilmesin
  • beyler aynı suna benzedi,,, kaset cıkıyor ama çekeni arıyorlar kasette olanlara bakmıyorlar... yahu bırakın adamı bunların cogu dogrumu dogru diğerleri olma ihtimali varmı ona bakıcaz bosverelim adamın cvsini bunu dillendiren birisi var bu bile yeter...bakın ben stad insaatındaki konuda baya varımdır ve gecmiş yıllarda değişik firmalarla calısılıp forzadaki yapılarda baya bi sıkıntılar oldu yani o donemde bızım baskan vardı ilgileniyordu bu konularda,,o zamanki donemde hatasızsa yine hatasızdır ama yanındakilerde sorun varsa ki var o zaman onları duzeltmesi gerek yapamıyorsa yaptırmıyorlarsa taraftar klübe üye olacak ve gerekenin yapılması için iş bası yapıcaz..bu yani tamamen bu konuyu paylasmamdaki amac bu,,,
  • yani kuvvetli bir muhalefet yokki adamları denetlesinler,,, benim tek klüp üzerindeki katkım kartalyuvasıdır ve bunda benim hakkım oldugu vakit hesapta sorarım,,,klüp düzlüğe cıktıgı halde kimilerimize gore ama hala mali kongrede gelecek sayısının az olacagını biliyoruz yani hala korkak ve üyelerdkei demiroren etkisi gitmediği sürece biz hep 3.klüp oluruz buradan propagandamı yapıyorum taraftar olarak gorevimiz üye olmak ve bu olanlara sesimizi cıkarmak bu herkes için en hayırlısı olanıdır....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Alayınız gelse yıkamaz şanlı Beşiktaş'ı !

arkadaşlar ya doğruysa bu istihbaratlar ? Ali Ece'nin yorum yaptığı programa Fırat Günayer bağlandı bugünkü Fb hakkında yaptığımız açıklamada Başkanın v.s haberi yopkmuş dedi bilmiyorum bence iyi yönetilemiyoruz. Tuğrul Yenidoğan Bjk Tv'den kovuldu Başkanın danışmanı oldu
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.