Şimdi Ara

M.A.G(Massive Action Game)[OYUN ÇIKTI] [ANA KONU][PS3 EXCLUSİVE] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
31.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • M.A.G. bir nevi yeni nesil counter strike etkisi yapacak çocuklara okulu dersleri asmaları için bir neden adeta
    güzel olacaktır mutlaka dedikleri gibi şimdiden takımlar oluşmalı ps3 cafelerde patlama yaşanır artık zaten çoklar iyice artarlar
  • SONY nin bu nesilde arkadasında olupta patladığı bir oyun (haze yi haric tutarsak, onu da oynayıp beğenenler var) yok gibi. hele özel olarak ilgilendikleri oyunlar hep iyi çıktı.

MAG ı da aynı şekilde düşünmek lazım, adamlar önce KZ2 ile en iyi single play fps yi önümüze sundular, güzel bir multi ile desteklediler, şimdi onu bir basamak üste taşıyorlar, E3 e gün saymak yeridir.
  • Hocam en iyi single fps dersen Half Life 2'ye küfür etmiş oluruz gibime geliyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sfred

Hocam en iyi single fps dersen Half Life 2'ye küfür etmiş oluruz gibime geliyor :)

Half Life 2 artik geride kaldi dostum önümüze bakalim artik.Birakin eski oyunlarla karsilastirma yapmayi.Arada nesil farki var bir kere Suan Half Life 3 cikmis olsa bir kiyaslama yapabilirdin ama simdi olmaz kiyaslama yapamazsin Half Life 2 ye haksizlik yaparsin o zaman.

Senin 2004 model bmw ile 2009 model mercedesi kiyaslamak gibi birsey asil senin ki küfür olur kanimca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluet

quote:

Hocam en iyi single fps dersen Half Life 2'ye küfür etmiş oluruz gibime geliyor :)

Half Life 2 artik geride kaldi dostum önümüze bakalim artik.Birakin eski oyunlarla karsilastirma yapmayi.Arada nesil farki var bir kere Suan Half Life 3 cikmis olsa bir kiyaslama yapabilirdin ama simdi olmaz kiyaslama yapamazsin Half Life 2 ye haksizlik yaparsin o zaman.

Senin 2004 model bmw ile 2009 model mercedesi kiyaslamak gibi birsey asil senin ki küfür olur kanimca.

tamamiyle haklısın dostumm.

half lıfe 2 kesinlikle en iyisiydi ama zamanının en iyisiydi.

• quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

quote:

tamamiyle haklısın dostumm.

half lıfe 2 kesinlikle en iyisiydi ama zamanının en iyisiydi.

arkadaşlar bana HALF LIFE 2 yi anlatmayın. ben o oyun icin babama 1300 dolarlık pc aldırmıs adamım. gercekten buyuk bir efsaneydi, tum zamanların en iyi fpslerinden biridir. ama her oyunun devri vardır. HALF LIFE 2 efsanesinden sonra 2007 de COD 4 efsanesi geldi, şimdi 2009 da da KILLZONE 2 efsanesi var. ben bu oyunları birbirine ust tutmam, hepsinin yeri ayrıdır. lakin su anda en son olan teknolojik olarak en ilerde olana daha yakınım.

bakalım MAGda sanıyorum KZ2 nin multisindeki eksikleri tamamlayacak gibi. izlemeye beklemeye devam.

• Halo 3 den iyi olacağını sanmıyorum ama bakalım yinede
  • quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

Halo 3 den iyi olacağını sanmıyorum ama bakalım yinede

kanka bunu ne zaman yazıcaksın diye merak ediyodum ,demekki büyük gün bu günmüş
  • quote:

senden 3 sene önce bir gamecube alicaktim.Bu lafini duyunca iyiki almamisim diyorum

saka bir yana bunu neye göre söyledin cok merak ediyorum.Bir cümle ile silip attin hemen oyunu.
  • quote:

quote:

senden 3 sene önce bir gamecube alicaktim.Bu lafini duyunca iyiki almamisim diyorum

saka bir yana bunu neye göre söyledin cok merak ediyorum.Bir cümle ile silip attin hemen oyunu.

fanlıktan veya oyun fps kültürü oladığndan dolayı olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

kanka bunu ne zaman yazıcaksın diye merak ediyodum ,demekki büyük gün bu günmüş

arkadasın oynadıgı ilk ve tek oyun galiba her oyunla kıyaslıyor

• "MAG" COD4'ten daha derin bir online deneyimi sunucak...

Zipper Interactive gelişticisi Tony Iuppa'ya göre Playstation3 için hazırlanmakta olan "MAG" şu anda online FPS oyunun kralı olarak varsayılan COD4'ten daha derin bir multiplayer deneyimi sunacak.

"Tony Iuppa, "Call od Duty büyük bir marka ve daha büyük shooter oyunlar yapmalarını bekliyoruz" dedi. Ayrıca "Biz MAG'i COD ve piyasadaki diger shooter oyunlardan ayrı tutuyoruz, bizim odagımız multiplayer olacak"

"MAG ilk gününden beri %100 multiplayer'dır" diyerek ekledi. "Buda bize bütün geliştirme kaynaklarımızı daha derin Multiplayer deneyimi yapma konusunda harcamamızı saglıyor.

ceviri bana aittir...

devamını okumak için kaynak...

http://ps3.nowgamer.com/news/377/mag-to-offer-deeper-multiplayer-that-cod

• Yapma bunu yapma bunu...
  • Haber için teşekkürler. Ancak hala cevaplanmamış bir sorum var; oyunda araç kullanımı olacak mı? E3'de verilen videoda askerler araçlarla geliyordu ama konu ile ilgili hiçbir bilgi bulamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BadGuy

Haber için teşekkürler. Ancak hala cevaplanmamış bir sorum var; oyunda araç kullanımı olacak mı? E3'de verilen videoda askerler araçlarla geliyordu ama konu ile ilgili hiçbir bilgi bulamadım.

256 kişiyi kapsayacak haritalar devasa boyutlarda olacaktır...

bu haritalarda da arac kullanımı mantıklı yaklaşılacak olursa kesinlikle olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

quote:

Orjinalden alıntı: BadGuy

Haber için teşekkürler. Ancak hala cevaplanmamış bir sorum var; oyunda araç kullanımı olacak mı? E3'de verilen videoda askerler araçlarla geliyordu ama konu ile ilgili hiçbir bilgi bulamadım.

256 kişiyi kapsayacak haritalar devasa boyutlarda olacaktır...

bu haritalarda da arac kullanımı mantıklı yaklaşılacak olursa kesinlikle olacaktır

Zaten araç olmaması büyük eksiklik benim için. BF2'de olduğu gibi jet vs olursa oyunun değeri benim için çok daha artar.

• Resmi sitesi açıldı

http://us.playstation.com/mag
  • quote:

Gameplay Information:

• 256 players

• 8 player squads

- Each squad has separate objectives to complete

- Inspiration from real life military operations

• Lead by people who are "proven" to be good leaders

- Squad Leaders vs Even higher Chains of Command

• Character advancement tree to fine-tune your character

- Character development is about customization, personalizing, and specializing

- Not a linear progression benefiting the player (ex. not like COD, Battlefield)

• Medal/Award system will be in place

• Vehicles including ground and air combat

• Set in the near future, 10-20 years

- Many weapons in the game are weapons currently in experimental/testing phases

• Long Term Goals

• Action Shooter at its core

• Strictly multiplayer - Online only

• * 256 oyuncu
    * 8 takım
    * Her takımın bitirmesi gereken ayrı görevleri var
    * Gercek yasamdaki askeri operasyonlarsan esinlenilmiştir
    * Ekip liderleri Vs Daha büyük emir zincirleri
    * Karakter gelişim agacı, karakterlerimizi daha iyi ayarlamak için
    * Karakter gelişimi özelleştirme, kişiselleştirme ve uzmanlaşma ile baglantılı
    * Çizgisel gelişim olmayacak ( Cod ve BF gibi olmayacak)
    * Madalya ve ödül sistemi yerinde olacak
    * Kara ve Hava araçları
    * Yakın gelecekte gececek oyun 10-20 yıl ilerisi
  • BU NE YA :D

Gerçekten süper bişeye benziyor. 256 kişilik multiplayer.... Şimdi şöyle düşünmek lazım ama... inşallah suyu çıkmaz daha çok adam yapacaz diye..

HAtırlıyorum çunku BF2 de devasa haritalarda oynuyorduk, ve bi uçtan diğer uca yürümek imkansız. zaten yollarda gezenleri pat pat indirirler... BF haritalarından kat kat daha büyük bi harita... eee şimdi bu haritada bide çok sağlam bi Draw Distance gerekli ki savaşın çoğuna hakim olalım. Çok ciddi , bf den daha derin bir mühimmat ve araç derinliği lazım, güzel squad sistemleri ve oyun mekaniği lazım, next gen'e yakışır bir Grafik lazım..

Bu oyun bu bahsettiklerimin %70 ini bile tuttursa, Muhteşem bir oyun olur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.