Şimdi Ara

M.A.G(Massive Action Game)[OYUN ÇIKTI] [ANA KONU][PS3 EXCLUSİVE] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
31.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kassatura

quote:

Orjinalden alıntı: bluet

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsary

sony nin bu online sistemi ile 256 kişi aynı oyunda oynaması bence çok zorrr biraz gerçekçi olun elimdeki oyunları lagsız oynamadığım bir gün bile yok hele o nba2k9da ne öyle slow motion film gibi.

dostum evet eskiden oynamazdin ama cok yakın bir gelecekde adamlar oynayabiliceksiniz diyo işte.
    daha niye işgilleniyorsunuz ki?
    256 kisi lagsiz oynamak.
    istedigimiz de bu degil mi zaten?

Ya arkadaşım kise bana laglı oynuyorum lafı etmesin.Bakın mesajlarımı okuyun.resistance 2 de 60 kişi lagsız team deatmacth, 8 kişilik coop, Socom 0 lag 32 kişi, midnight club la, warhawk 0 lag...
    Bunları uydunet 512 kbps yle oynuyorum.LÜTFEN KİMSE BANA LAG A LUGA YAPMASIN.

Exc oyunlarda iyi ama ben x360da fifa09 1mb 5vs5 0lag ile oynıyodum ps3de arkadaşım 4mb 5vs5 lag ile oynıyo cod4dede x360da hiç lag yaşamadım bağlantı problemi falan ps3de yaşadım
    Exc oyunlarda bağlantı iyi ama mutli oyunlardada iyi olması lazım.Sonuçta cod4ün ps3de 4milyon online oyuncusu var

• quote:

Orjinalden alıntı: Cod4-tevezgdk-Cod4

quote:

quote:

quote:

sony nin bu online sistemi ile 256 kişi aynı oyunda oynaması bence çok zorrr biraz gerçekçi olun elimdeki oyunları lagsız oynamadığım bir gün bile yok hele o nba2k9da ne öyle slow motion film gibi.

dostum evet eskiden oynamazdin ama cok yakın bir gelecekde adamlar oynayabiliceksiniz diyo işte.
    256 kisi lagsiz oynamak.

Ya arkadaşım kise bana laglı oynuyorum lafı etmesin.Bakın mesajlarımı okuyun.resistance 2 de 60 kişi lagsız team deatmacth, 8 kişilik coop, Socom 0 lag 32 kişi, midnight club la, warhawk 0 lag...

Exc oyunlarda iyi ama ben x360da fifa09 1mb 5vs5 0lag ile oynıyodum ps3de arkadaşım 4mb 5vs5 lag ile oynıyo cod4dede x360da hiç lag yaşamadım bağlantı problemi falan ps3de yaşadım
    Exc oyunlarda bağlantı iyi ama mutli oyunlardada iyi olması lazım.Sonuçta cod4ün ps3de 4milyon online oyuncusu var

Midnight club exc mi acaba?
    Onda niye takılmıyor.
    Ama cod oynamadım onu bilemem.Ama fifa yı deneyeceğim.

• Midnight club in multisi pek tutmadi diye biliyorum.Online a giren az oldugu icin belkide...

yalniz lag in exc olmasi ile alakasi ne onu anlamadim.

Simdi cod4 multi platform değil mi?Ps3 cod4 oyanayan biri diger platformdaki bir oyuncu ile karsilasabiliyor mu?

exc ler lagsiz derken ne istediniz anlamadim tam?
  • SONY nin serverları atanmış, özel serverlar diye biliyorum. bu yüzden de kendi oyunlarında LAG olmuyor.

KZ2 olsun, RESISTANCE 2 olsun, diğer kendi multi oyunlarında hemen hemen hiç lag olmadı. adamlar bu işe ciddi para yatırıyorlar ve emek harcıyorlar. en güzeli bu hizmeti bedava sunuyorlar. (bu konuda XBOX a hep teşekkür ediyorum. 360 ın ilk zamanlarındaki basarısı ve LIVE hizmetinin kalitesi olmasa SONY online hizmetlerini bedava yapar mıydı bilmiyorum.)

merak etmeyin, MAG da da lag olmayacaktır. SONY bu konuda hiç utandırmadı, olsa bile bizim telekom yurt dışı çıkışlarını düşürdüğünde olur. zaten CELL CORE u bu tarz multi tasking işlemleri için geliştirildi.

oyunda bu tarz teknik sorunlar olmayacaktır, içimiz rahat olsun.
  • su resistance2 deki serverlari anlamiorum
    full hizda download yapiorm bilgisayarda resistance2 de lagdan eser yok aynisi killzone 2 dede
  • Şaka maka dünyanın en iyi server'ları PS3'ler den kurulan SONY Serverları "CELL BE" O KADAR
  • biri SONY Sunucularımı dedi...

M.A.G(Massive Action Game)[OYUN ÇIKTI] [ANA KONU][PS3 EXCLUSİVE]

Fazla söze gerenk yok bence MAG'ın online kalitesi konusunda... Bu oyunun potansiyeli Warhawk'ten daha fazla, Warhawk için böyle bir sunucu sistemi hazırlamıslarsa MAG için ne cıkar karsımıza düşünmek zor değil

SONY bu konuda çok iyi

• quote:

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

biri SONY Sunucularımı dedi...

Fazla söze gerenk yok bence MAG'ın online kalitesi konusunda... Bu oyunun potansiyeli Warhawk'ten daha fazla, Warhawk için böyle bir sunucu sistemi hazırlamıslarsa MAG için ne cıkar karsımıza düşünmek zor değil

SONY bu konuda çok iyi

adamlar ne kadar akıllı, sunucu olarak bile PS3 kullanıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

256 kisi lagsiz oynamak.

dostum sen neyden bahsediyon ben gözümle gördümemi inanıyım senin laga lugalalarına mısony online sistemi elimdeki oyunlarda dökülüyor ağız tadıyla oynan oyunda parmakların sayısını geçmez ps3 online sisteminin berbat olmasından ps2 gibi kullanıyoz.

• bence en iyi oyun yalnız oynanan oyundur ne öyle evi ps veya internet kafeye mi çeviricez ben haz etmiyorum yaa hawx dışında tabi resistance 2 yada killzone 2 beni sarmadı açıkcası ... mag konusunda da fazla beklentili olmamak gerek bence yeni nesil counter strike işte altı üstü yeni oyun demek yeni fps olmamalı bence toptan yeni olmalı little big planet mesela resident evil mesela hawx mesela bunlar yeni oyundur...
  • ahanda buraya da yazıyorum, tırt bir oyun olacak
  • Valla Beyazıt ben de onu yazayım diye girdim sen benden uzun yaşayacaksın!

Bana da pek tutmayacak gibi geliyor, lag olsa da olmasa da..

quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Beyaz

ahanda buraya da yazıyorum, tırt bir oyun olacak
  • Eğer lag ve frame sorunu olmassa + grafikler tatmin edici ve oynanabilirlik cod4 ayarında olursa bu oyun çok tutar beğenen olur beğenmeyen olur ama çok tutulur.Bakın sadece pc de world of warcraft oyununa ber serverda 10 0000 kişi online deneyimin dibine vuruyor kalabalık herzaman kötü değildir bazı oyunların eğlenceli yönü kalabalık olmasıdır.

http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=15803
  • quote:

Orjinalden alıntı: atauysal

Valla Beyazıt ben de onu yazayım diye girdim sen benden uzun yaşayacaksın!

Bana da pek tutmayacak gibi geliyor, lag olsa da olmasa da..

quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Beyaz

ahanda buraya da yazıyorum, tırt bir oyun olacak

Valla Türkiye de ne kadar tutar bilmem ama heralde bazılarımız burada oynanmıyor veya konuşulmuyor diye dünyada tutmadı sanıyor.Resistance 2 tutmamış.peki neden o halde killzone vs. multi oyunları varken resistance 2 ni serverlerinde çok fazla adam oluyor.aynı anda 100 ün üzerinde coop ve 50 nin üzerinde 60 kişilik competitive oynanıyor.ayrıca nedir fps düşmanlığınız?kesinlikle bana göre fps nin bakış açısını, mekanı görme açısını tps de göremedim.

• quote:

biri SONY Sunucularımı dedi...

SONY bu konuda çok iyi

Oha şurdaki ps3leri satsam tüm sülaleme villa alırım be
    Ayrıca bu odaya ısıtıcı koymakda gerekmiyo ps3ler gerekli ısıtma işlemini yapıyodur.Benim 40gb bile 3-4saat oynıyınca sıcak hava üflüyo bu 60lıklar 90nm ve bu kadarı yan yana olunca düşünemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 13 Nisan 2009; 20:34:23 >

• quote:

heralde soğutucu vardır orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yımah -- 13 Nisan 2009; 20:50:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yımah

quote:

acaba burada ps3 ler hangi görevde kullanılıyor?Bilen varmı?

• quote:

quote:

quote:

Server olarak kullanılıyor sanırım

• quote:

quote:

quote:

resimlerdeki ps3'ler warhawk sunucuları olarak kullanılıyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

resimlerdeki ps3'ler warhawk sunucuları olarak kullanılıyor..

fotoğraftaki yazıyı okudun tabi,bilmişlik yapıyorsun

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.