Şimdi Ara

M.A.G(Massive Action Game)[OYUN ÇIKTI] [ANA KONU][PS3 EXCLUSİVE] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
31.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna başlarken kalan 255 kişinin ready (oyuna başlamaya hazır) olmalarını beklicek mi oyuncular

ekleme:oyunun, bad company 2 gibi bir yapıtın çıkacağı dönemde çıkması bu oyun için biraz sakat. gerçi fikir ve yenilik olarak oyun güzele benziyor iyi şeyler vaad ediyor ama oynanışı ve mantığı anlamadım ben E3 2009daki oynanışa dayanarak.

bad company 2 bu sefer orjinal alıcam ve ps3de oynucam . çok sabırsızlandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 28 Ocak 2010; 1:13:55 >
  • oyunu dun gordum sadece online yaziyor uzerinde alsammi almasam mi kararsizim dogrusu
  • biri alsada yorum yapsa
  • gameplay videoları izledim de mw2 den sonra bu oyun çok yavan gelecek gibi duruyor bunun da silah modellemeleri çok kötü bc2 gibi
  • mag a verecegim parayi modern compad 2 ye veririm hic olmassa tank ucak cip vs kulanir cevredeki binalari yikarim mag da neymis
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

mag a verecegim parayi modern compad 2 ye veririm hic olmassa tank ucak cip vs kulanir cevredeki binalari yikarim mag da neymis

1-Bahsi gecen oyun hangisi varsa oyle bir oyun bilelim ?

2-MAG tada Askeri araclar mevcut, uçak dahil. Mekanların yıkılma olayı BFBC2 gibi degil tabi.

3-256 Kisilik sadece online oynanabilen bir oyundan bahsediyoruz. Omru hayatinda bu capta bir multi gordun mu ? Hani o milyonlar satan MW de bunu yapamamış, BC2 de. En yakın sanırım Resistance 2 idi 64 kişilik.

Birsey hakkında yorum yapmadan evvel bir bakıp araştırın da öyle yorum yazın..
  • ahh bi yorumlar gelmeye başlasa oynayan arkadaşlardan da görsek bir nasıl birşey diye..
  • Yorum beklemeyin arkadaşlar başkasının zevki size göre olmayabilir açın j-ustintv yi (- kaldır) online adam tv gibi yayın yapıyor ben yarım saat izledim grafikler fena değil ama oynanış ve animasyonları silah kullanımı nişan sistemini beğenmedim.
  • ahada çöp gelmiş hemen belediyeyi çağırakta ortalık kokmasın
  • quote:

mag a verecegim parayi modern compad 2 ye veririm hic olmassa tank ucak cip vs kulanir cevredeki binalari yikarim mag da neymis

Modern Warfare 2 olmasın o ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Yorum beklemeyin arkadaşlar başkasının zevki size göre olmayabilir açın j-ustintv yi (- kaldır) online adam tv gibi yayın yapıyor ben yarım saat izledim grafikler fena değil ama oynanış ve animasyonları silah kullanımı nişan sistemini beğenmedim.

hocam ju-stin tv ne güzel birşeymiş ilk kez senden duydum sağolasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncyt -- 28 Ocak 2010; 12:55:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Modern Warfare 2 olmasın o ?

tank ucak kullanırım yazıyor bina yıkarım yazıyor körmusun BAD COMPANY 2 demek istiyor
    sen mw2 oynarken hayal alemınde tank kullanıyorsan bına yıkıyorsan o baska

• MW 2 var üstüne yakında Battlefield Bad Company 2'de gelecek M.A.G sana başlamadan B.Y.E
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_turco_06
    tank ucak kullanırım yazıyor bina yıkarım yazıyor körmusun BAD COMPANY 2 demek istiyor
    sen mw2 oynarken hayal alemınde tank kullanıyorsan bına yıkıyorsan o baska

Offff hayal alemi..

Modern Compad nedir abi ya, öldüm gülmekten. Sanırım yıkılabilir çevre dediğine göre, Bad Company 2 demiş arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 28 Ocak 2010; 14:32:13 >
  • Call Of Battlefield : Modern Company 2
  • Counter of Company : Modern Battlefield 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 28 Ocak 2010; 16:07:51 >
  • mag ın incelemeleri geliyor neden kimse yazmıyor merak ettim mag yurt dışında çok tutuluyor. puan ortlaması 8-9 arası onuda belirtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_turco_06

Counter of Company : Modern Battlefield 2

Modern An Gut (MAG)
  • beyler girip youtube dan videoları izleyin, bu oyunu bence alan olmaz..
    çatışmalarda ekranda çizgilr oluşuyor.. yani ateş ederken silahınızdan ip çıkıyormuş gibi..
    abarttığımı düşünenler izlesin videolarını.. buarada mw2 nin saçmalıklarından hatalarından bıktım
    bugün takasladm oyunu.. mag da fos çıktı, tek umudum bc2.. inş utandırmaz bizi
  • quote:

drejtc

Modern An Gut (MAG)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.