Şimdi Ara

M.A.G(Massive Action Game)[OYUN ÇIKTI] [ANA KONU][PS3 EXCLUSİVE] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
31.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi beta gelse bari.Oynasak nasıl bişeymiş.
  • beta geldi keşke oynamayaydımPre-order yapanlar falan betayı oynamadan kesinlikle pre order yapmasınlar,almaya kalkmasınlar sonra çok kafalarını vururlar benden söylemesi.
    Çok sert eleştireceğim arkadaşlar kendi görüşlerimdir aksini düşünen olursa da bir kez daha düşünsün derim
    bir kere seslendirme berbat
    daha oyuna girmeden karakter seçiyoruz,bir kere orada bir kırılma var şok oldum
    oyun deseniz,nişan alma vesaire hiç mi hiç gerçekçi değil,merdiven tırmanıyor rezalet,koşuyor rezalet,yani ne bileyim hani şu betaya 1.8 gb ındırım ona mı yanayım 10 dakıka oynayıp bu acıyı çektiğime mi bilemedim.PİŞMANIM

• Ana konuyu uzun aramalar sonunda buldum. Oyun amerikada çıktı. UK de 3 gun sonra çıkıyor, ama shopto onsiparisleri yarin gondermeye başlayacakmış..

Biraz canlandırsak başlığı..
  • Arkadaşlar oyunu alıp almamakta gerçekten kararsızım.Oyun geldi bizim bu tarafa ama ne videolar nede yazılar açıkcası beni tatmin etmedi.Gerçekten çok kararsızım,sonuçta multi bir oyuna para vermek büyük risk.Her multi oyun Mw gibi değil bu yüzden düşünceleri olanları dinlemem ve betası"nı oynamış olanların yorumları çok önemli.Tabi betası oldumu bu oyunun onuda bilmiyorum
  • Beta nedir?Product un öncesi testdir.Adam sana beta yı beta oyunuma bakarak product umu al diyerek vermiyor.Betaya bakıp bana hatalarımı , düzeltmem gereken yerleri bildir diyo. Artık kafanıza sokun bu beta nın mantigini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WilliamGibson

Beta nedir?Product un öncesi testdir.Adam sana beta yı beta oyunuma bakarak product umu al diyerek vermiyor.Betaya bakıp bana hatalarımı , düzeltmem gereken yerleri bildir diyo. Artık kafanıza sokun bu beta nın mantigini.

Bence ilk olarak insan gibi yorum yazmayı kafana sokmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NextGenCeo

Arkadaşlar oyunu alıp almamakta gerçekten kararsızım.Oyun geldi bizim bu tarafa ama ne videolar nede yazılar açıkcası beni tatmin etmedi.Gerçekten çok kararsızım,sonuçta multi bir oyuna para vermek büyük risk.Her multi oyun Mw gibi değil bu yüzden düşünceleri olanları dinlemem ve betası"nı oynamış olanların yorumları çok önemli.Tabi betası oldumu bu oyunun onuda bilmiyorum

Valla arkadasim bende kararsizdim. Ama adamlar bloglarinda sadece 1 patch le cozdukleri seyleri ve oyunu suanda oynayanlarin coskuyu gorunce.. Onayladim siparisi. Bugun oyun yola cikti benim p.tesi bir ihtimal c.tesi elimde olabilir.

MAG Patch v1.01

The latest patch notes can always be found on the official MAG Blog.

Gameplay
    · Added ability for player to use knife during a reload animation.
    · Applied significant tuning adjustments for all weapons and armor.
    · Increased sprint duration before tiring by 30%.
    · Lowered XP requirements for levels 2 thru 4.
    · Lowered level-entry restrictions for Sabotage from Level 3 to Level 2.
    · Lowered level-entry restrictions for Acquisition from Level 5 to Level 4.
    · Lowered level-entry restrictions for Domination from Level 10 to Level 8.
    · Enabled proper level requirements for unlocking headgear, facegear, and uniforms.
    · Fixed problem with recoil/firing animation that kept playing for a few seconds after the player fires an automatic gun and uses knife swipe simultaneously.

Interface
    · Fixed bug where incapacitated players’ nametags would occasionally disappear.
    · Repositioned onscreen weapons for improved field of view.
    · Armory items (facegear/ headgear/ uniforms) reordered.
    · Removed helmets from “Loadout 3” for all factions.

Graphics
    · Made significant increase in framerate during player-heavy games.
    · Changed light settings for all environments.
    · Polished recoil effect for better realism.
    · Fixed offset muzzle flash effect.
    · Tuned camera to shake more realistically when hit by bullets.
    · Adjusted “blur” effect for both normal sights and iron sights.
    · Added alternate reload animation.
    · New “light scatter” treatment for all skies.
    · Repaired various “weapon clipping” issues.
    · Enacted several particle fogging adjustments.

Audio
    · Switched first-person weapon sounds to true stereo.
    · Moved first-person character interactions and weapon switches to true stereo.
    · Tweaked sounds effects relating to landing on surfaces.

Technical
    · Added error display and queue panel updates to notify player when they’ve encountered a “join game” failure.
    · Made various server stability fixes and tweaks.

BETA nın amacı işte budur. Eksiklerini gorup onlari taleplere ve uygulanabilirlige gore duzenlemek. Bazi arkadaslar da Full oyunun BETA si gibi cikacagini düşünüp ona göre yorumda bulunuyorlar.

• Oyunu oynayanlardan çok olumlu yorumlar var. Bende almak istiyorum; ama önce yeni bir PS3 almam lazım. :)
  • Birde forumda "Kemik" bir MW kitlesi varki onlar MW disindaki her askeri oyuna çöp gözüyle bakiyorlar. Onlarin yorumlarını hiç dikkate bile almıyorum zira yapıcı yada eleştirisel yorumlardan uzaklar. Ellerinde bir tek "bilmem kaç milyon satti" dogrusundan baska bir dogru yok gibi.
  • Oyun süper değil ama her türlü oynanır. Betada hatalar vardı ama ilk gün patchiyle bile birçok hatası düzeltilmiş.Socom gibi yamalarla düzeltilebilecek kusurları var.Ben de almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer1857 -- 27 Ocak 2010; 18:47:36 >
  • bakalım gelen oyrumlara göre oynayan kişilerden :D uncharted2 yi bununla takaslarım gibime geliyor güzel oyuna benziyor
  • Oyunun COD mw2 den tek farkı onun kadar popüler olmaması elimde Mw2 olmasaydı MAg ı gözüm kapalı alırdım betayı çok beğenmiştim hatalarına ragmen...
    +kesinlikle vuruş hissi mw2 ye oranla daha iyi mw1 kıvamında
    + 256 tam kargaşa ortamı olur( betada 256 kişilik oynanmıyordu)
    + Rütbeleriniz leveliniz gerçekten işe yarıyor 256 kişinin bulunduğu bir oyunda rütbesi yüksek olan diğerlerine bir şekilde etki ediyor tam bilmiyorum ama emriniz altına giriyor diğer insanlar bir yazıda okumuştum.

Oyunla ilgili bir ön inceleme
    http://gameovertr.wordpress.com/2009/09/29/mag-betayi-kurcaladik/

• arkadaslar bu oyunda sıngle player yokmu sadece multımı oynanıyo socom gibi?
  • Nende bu oyunu dandik bir şey sanıyordum RPG felan diyordum meğer o kadarda kötü değilmiş.Ama süper de değil 256 kişi online savaş ha..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 28 Ocak 2010; 2:41:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

arkadaslar bu oyunda sıngle player yokmu sadece multımı oynanıyo socom gibi?

Evet sadece online.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer1857

quote:

Evet sadece online.

bana gelemz ozaman tesekkurler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

bakalım gelen oyrumlara göre oynayan kişilerden :D uncharted2 yi bununla takaslarım gibime geliyor güzel oyuna benziyor

Sırf multisi için bence uncharted 2 ile takaslamaya deymez. Uncharted 2 nin single ı yeter.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zafer1857

quote:

Evet sadece online.

bana gelemz ozaman tesekkurler dostum

Rica ederim.
  • Oyun eline geçip te oynayan arkadaslar lag durumu hakkında bilgi verirlerse çok iyi olur.
  • Bu oyundan pek umutlu değilim, zira BETA halini oynamıştım fakat vuruş hissi olarak kötüydü. Bilemiyorum denemeden konuşmak istemiyorum, belki Sony kalitesine yakışan bir oyundur. Ama bir çok insan benim gibi düşünceli bu konuda..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.