Şimdi Ara

M.A.G(Massive Action Game)[OYUN ÇIKTI] [ANA KONU][PS3 EXCLUSİVE] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
31.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

özellikle roket atar aracı war ya bittim onun o dönme hareketine...
  • of of
    çeviri müthişti, hiç sıkılmadan okudum, tebrikler
  • 256 kısı lagsız nasıl oynayacak merak edıyorum
    daha once yapılmamıs bırsey
    onlıne oyunlardakı gıbı olacak heralde wow , knıght onlıne gıbı
    bu onlıne oyunları mılyonlarca kısı oynuyor ama lag olmuyor
    ama bu konsolda nasıl olacak
    grafıkler fazla ıyı degıl kz2nın yarısı etmez
    hem nerde cokluk orda ..okluk demıs atalarımız
    256 kısi dile kolay nasıl koordınelı bır sekılde savasacak
  • Önemli değil arkadaşlar

Bu arada oyunun 128 kişilik demosunda 0 lag varmış. Bunun için özel bir teknoloji kullanmışlar ve oyun duyurulduğundan itibaren her hafta test ediliyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_turco_06

Ne kordinesi hocam 256 kişinin kordinesi mi olur,Allah Allah diye saldıracaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Orjinalden alıntı: el_turco_06

Ne kordinesi hocam 256 kişinin kordinesi mi olur,Allah Allah diye saldıracaz

adamların emir sistemi çok gelişmiş.Kesinlikle emire göre uygulamamız lazım.Adam demişya İsviçre peynirine döndük diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BadGuy

MAG hakkında çok az şey duyuldu. Sony'nin geçen yıl E3'de duyurulan 256 kişilik online oyunudur kendileri. Ama oyunun şu ana kadar sadece bir CGI videosu yayınlanmıştı ve bundan sonra oyun hakkında bir bilgi verilmemişti. Ancak geçen hafta Sony'nin Seattle Gamers Day'inde bu durum değişti.

Gamers Day Zipper Interactive'in Redmond'daki yerinde düzenlendi. Jim Bosler ve Brian Soderbarg MAG'ı açıklamak , arkasındaki teknolojiyi açıklamak ve oyunun nasıl 256 oyuncu ile çalıştığını anlatmak için yer aldılar.

Çeviri tarafımdan yapılmıştır

Orjinal metin

uzun çeviri için çok teşekkürler. ellerinize sağlık dostum.

• Umarım şu taktik ve takım çalışmasını düzgün işlerler de oyun çok kişili kaos oyunu olmaz yavvv beklentim çok
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

quote:

Orjinalden alıntı: BadGuy

MAG hakkında çok az şey duyuldu. Sony'nin geçen yıl E3'de duyurulan 256 kişilik online oyunudur kendileri. Ama oyunun şu ana kadar sadece bir CGI videosu yayınlanmıştı ve bundan sonra oyun hakkında bir bilgi verilmemişti. Ancak geçen hafta Sony'nin Seattle Gamers Day'inde bu durum değişti.

Gamers Day Zipper Interactive'in Redmond'daki yerinde düzenlendi. Jim Bosler ve Brian Soderbarg MAG'ı açıklamak , arkasındaki teknolojiyi açıklamak ve oyunun nasıl 256 oyuncu ile çalıştığını anlatmak için yer aldılar.

Çeviri tarafımdan yapılmıştır

Orjinal metin

uzun çeviri için çok teşekkürler. ellerinize sağlık dostum.

Önemli değil , asıl ben teşekkür ederim

• Bu grafikler şakamı?Ps2 yemi çıkıyor bu? silahlardan gelen ses bile kulak tırmalamaya yetiyor..yazık olmuş böyle bir oyuna.beklentim daha farklıydı..
  • MAG hakkında ROTr'de yazdığım ufak bir öninceleme :) Ayrıca yazının sonunda eğer daha önce görmediyseniz, Sony E3 2009 konferansında canlı olarak yayınlanan tanıtım videosu da yer alıyor.

http://redorchestratr.com/node/69
  • Warhawk valla her daim sıfır lag. Bu oyun bence online oyunda yeni bi çağ açacağa benziyor. Artık gelsede oynasak.
  • Dünyanın en iyi online oyunlarından biri daha geliyor.
  • Beyler BETA TEST olayı başlamış. Acaba dileyen indirebilecek mi yoksa bir yerlerden yine kod bulmamız mı gerekiyor?
  • bana daha hiç beta çıkmadı.nasıl çıkıyor bu mesaj falan mı geliyor.
  • beyler beta 2.3 gb olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 18 Ağustos 2009; 23:54:21 >
  • oyun çıkış tarihi 01.26.2010 a ertelendi arkadaşlar..

www.mag.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncyt -- 8 Eylül 2009; 15:47:10 >
  • http://boards.ign.com/ps3_lobby/b8269/183755888/r183761195/ burda beta keylerin yollanmaya baslandıgını yazıyor sayfadakı lınk asagıda
    http://psnbeta.us.playstation.com/magenrollment?EMC-Research&ATTR=PSU_MAGBPh1Inv_P01A_PS3_AAI_001_Enroll_H
    buraya giris yapın ve adımları ızleyın ama ben yapamadım

• Ekim 12 de beta açılıyormuş. Ona gireriz artık.
  • 256 kişi online olması insanın ilgisini fazlası ile çekiyor.Beklemedeyiz..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.