Şimdi Ara

Lysde geometride 30 sorudan daha mı fazlası sorulacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Matematik ile geometri birleştirildi ya arkadaşlar, geometriden bu sene ygsde olduğu gibi daha fazla soru gelme ihtimali var mıdır 😢

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabiki var 40-40 gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: odtulu.mezun

Tabiki var 40-40 gelecek

Yandık ya

• Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    Kısmet

• Forumun geneli benim gördüğüm ben dahil ygsde 12 soru vs gelcek diyenlerle toshack geçiyorduk 5 problem 12geo xd vs olum sürüyle mat 2 konusu geldi bipsen sormazlar gibi sonrasında 11 sordular şu an 30 geometri çıkar diyorum ama matematik çıkan konuları düşününce 40a yolu var
  • Lan söyle konular açmayın ösym sizi dinliyor dediğiniz oluyor valla ygsde de aynısı oldu 40-40 sorarlarsa 10 dakikam sövmeye gider sınavda

• Started From The Bottom kullanıcısına yanıt
    ÖSYM benim gibi garibanı mı dinlicek, benim inadıma dinlese bile 10 geometri sorar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyssi

Forumun geneli benim gördüğüm ben dahil ygsde 12 soru vs gelcek diyenlerle toshack geçiyorduk 5 problem 12geo xd vs olum sürüyle mat 2 konusu geldi bipsen sormazlar gibi sonrasında 11 sordular şu an 30 geometri çıkar diyorum ama matematik çıkan konuları düşününce 40a yolu var

çok şifreli konuşmuşsun. off ya, 40 Geometri çıkarsa mahvoldum

• matris determinant yerine yapıştırırlar geoyu mat1 konularından kısarlar birazcık ordanda vururlar biraz geo oh mis
  • Bizim geometri hocamizda mat konularinin azalmasindan vedr geometrinin katsayisinin artmasindan dolayi tahminimce 35 falan gelir dedi.

Dusununce mantiklida aslinda 30dan fazla gelir bu sene arkadasta ayni sekilli aciklamis,

Bu sene geometrisi iyi olan kazanicak.(tabi sade geo degil ama artik cok onemli geo :) )

• Beyler iyi güzel hoş diyorsunuz da, geometri ile matematik süreleri eşit değil ki YGS 'deki gibi. Geometrinin 2 dakika süresi, matematiğin 1,5dk süresi var. Süre kazandıran en fazla 1 dakikalık (30 saniye kazancı varken) mat1 sorularından kısıp, süre alıcı minimum 2dk isteyen (30 saniye kayıp) geometri sorularını koymak en aşağı 1dk soru başı kayıp demek.
    10 soru farktan bahsediyorsunuz, o da minimum 10 dakika koyar adama. Sanki ayrıyken her iki derste rahat yetişiyormuş gibi bir de süreyi kısmak, eleyiciliği artık nirvanaya çıkarmak oluyor. Üstüne klasik soruları da hesaba katmak lazım.
    Düşünmesi bile ürkütücü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50-30 gelecek at fava bekle
  • Şöyle bir ihtimalde var 50-30 gelip trigoyu geoda sorarlarsa4-5 soru
    55-25 olur

• Fark etmez

• Allahim insallah 40-40 yaparlar amin.

• sinav suresi 135 dakika

geometride 2 matta 1.5 dk dusuyordu her bir soruya. 30 50 gelcek o zaman

• Syntax 1907 kullanıcısına yanıt
    Hocama katiliyorum trigo geoya gectiginden ve 4 soru geldiginden 54e 26 gelecek.

• Bu yıl limiti arttıracaklar.Tahmini 3 limit sorusu gelir.2si eleyici olur.

• Yether. Trigodan dolayı az çıkmış gibi görünebilir ama 30dan fazla gelmez diyorum ygs zaten hep mattı ve fix 8 değildi. Lys için daha fazla değilikliğe gitmemişlerdir sanırım ama bi de şöyle olabilir 40 mat 40 geo :D

• 50-30 gelir 2 tane trigo geodan gelir diğer 2si mat2'den 52-28 olur yani bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.